Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karusiap']a co znaczy slowo "wczasujemy"?....;)
Ja jesli dam rade to na pewno bede jechala 11.11, bo Pani Jola do Gajki przyjezdza.[/QUOTE]

Oki, jeszcze zobaczymy jak druga "dziewczyna" ;)
A wczasować, znaczy wypoczywać, pamiętasz? Kiedyś jak się miało wakacje i się nie znało dogomani :eviltong:

Posted

[B]Pilnie szukam kogoś na wizytę przedadopcyjną w okolicy krakowa. Dokładnie Owczary - z tego co znalazłam, to 18km od centrum Krakowa na północ drogą 794. Obok są miejscowości Brzozówka, Przybysławice, Niebyła. Jeżeli ktoś mógłby pomóc to błagam o kontakt 606 916 915 - nawet sms. Proszę...mamy szansę oddać psiaka, który już jakiś czas siedzi w schronie!!![/B]

Posted

[quote name='karusiap']5 zl od Kasi (szprotka_89) Kasiu jeszcze Ci reszte jestem winna-pamietam;)[/QUOTE]

a idź z tą resztą :P jak byśmy miały być takie dokładne to ja Ci powinnam za paliwo oddawać więc sprawy nie ma:P

Posted

ja też fcem do hotelu!!!!! Mi wisi kiedy - dostosuję się, ale jak by mój głos miał się liczyć to by mi piątek pasował, bo... mam autobusy nie co godzinę, a co pół :D

Posted

[quote name='zdwrdwd']ja też fcem do hotelu!!!!! Mi wisi kiedy - dostosuję się, ale jak by mój głos miał się liczyć to by mi piątek pasował, bo... mam autobusy nie co godzinę, a co pół :D[/QUOTE]
Już wczoraj pisałam do Ani po ustaleniach z dziewczynami i stanęło Gabrysiu na sobocie :oops:
Jakby ktoś był zainteresowany jedziemy z lukoila na Opolskiej o 6:30 i zgarniamy na trasie ludziów.

Posted

[quote name='ewikS']to o której będziecie w hotelu? Koło 7.30 jakoś tak?[/QUOTE]
Najpóźniej będziemy o 7:30 w sobotę.

Jutro też jedziemy i będziemy ok 8 w hotelu :)

Posted

[quote name='karusiap']100 zl od Pani Magdy M. za m.in bazarek jagi (Jaga balwanek cenna rzecz:evil_lol:)[/QUOTE]
No ba! Kurde, a nie pamiętam od kogo go dostałyśmy, ale chyba od Asior (?).

Posted

aj... kurde... dupa... nie mogę jechać. Jak nie zrezygnuję z hotelu to będę musiała jechać na imieniny do babci. A tego, przykro mi, nie zdzierżę. Także do zobaczyska następnym razem... :(

Posted

[quote name='zdwrdwd']aj... kurde... dupa... nie mogę jechać. Jak nie zrezygnuję z hotelu to będę musiała jechać na imieniny do babci. A tego, przykro mi, nie zdzierżę. Także do zobaczyska następnym razem... :([/QUOTE]
Ani jutro ani w sobotę? :(

Posted

[quote name='Jagienka']Ani jutro ani w sobotę? :([/QUOTE]

Nie, bo wcisnęłam rodzinie kit, że mam tyyyyyyyyyyyyle do nauki, więc muszę zrezygnować z imienin u babci, a co za tym idzie jestem uziemiona w domu przez cały długi weekend. Tak to jest jak się nie jest w stanie znieść swojej rodziny.

Posted

Błagamy schroniska, fundacje o rozglądanie się za skradzionym pitbullem red nose Lemonem. Temat i fotki Lemona:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/196449-LEMON-skradziony-PITBULL-RED-NOSE-szukamy-go-w-ca%C5%82ej-PL[/url]

Posted

No to próbujemy jeszcze raz...

PŁYTY I KSIĄŻKI:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/196540-***PŁYTY-I-KSIĄŻKI***-na-Kraków-do-14.12-godz-12-00?p=15744875#post15744875[/URL]

Posted

[B]Proszę każdego Krakowiaka o pomoc, małą pomoc.
Tylko o powieszenie na szybie swojego samochodu plakatu o zaginionej Chanel z mojego podpisu.
Nie ma o niej żadnych wieści od początku listopada. :(
Proszę, namawiajcie znajomych na taki plakat, to duża szansa że ktoś zobaczy i skojarzy..
Jeśli ktoś się zdecyduje to proszę o adres e-mail, niezwłocznie wyślę plakacik.[/B]
[B]Lub napisać do mnie:[/B] [email][email protected][/email]

Posted

[quote name='olalolaa'][B]Proszę każdego Krakowiaka o pomoc, małą pomoc.
Tylko o powieszenie na szybie swojego samochodu plakatu o zaginionej Chanel z mojego podpisu.
Nie ma o niej żadnych wieści od początku listopada. :(
Proszę, namawiajcie znajomych na taki plakat, to duża szansa że ktoś zobaczy i skojarzy..
Jeśli ktoś się zdecyduje to proszę o adres e-mail, niezwłocznie wyślę plakacik.[/B]
[B]Lub napisać do mnie:[/B] [email][email protected][/email][/QUOTE]

Swietny pomysl z tymi samochodami.
Wyslalam prosbe o plakacik na maila.

Posted

[B]siwucha 10 zł[/B] z bazarku ciuchowego
[B]ALMA2 10 zł[/B] (dziękuję za nadpłatę:loveu:) za ciuchy od _Aga_
[B]Aldrumka 25 zł [/B](dziękuję za nadpłatę:loveu:) za rzeczy od _Aga_ i Perfi

:Rose: