Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moana']Lomatko, ale macie dlugi... :( Wplacilam 50 zl na konto karusip.
moana :loveu: Bardzo dziękujemy!!!
Może uda Nam się w przyszłym tygodniu spłacić lipiec :oops:

[quote name='karusiap']Dziekujemy moano:loveu::loveu::loveu:
ja jakis czas temu przejelam od agamiki wplate AMIGI za bazarek jagienki, 40 zl
A nieee ja juz wiem, ja od AMIGI dostałam na konto za bazarek już dawno, a to było od jakiegos darczyńcy gdzieś pani Ola pisała i się z Nami podzieliła... teraz mi zaświtało.

Posted

[quote name='DoPi']w najbliższa niedzielę organizują takie coś:
"
[FONT=Times New Roman]Rodzinnie ze zwierzętami na Pikniku Zwierzaka[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Porady dla właścicieli zwierząt domowych, konkursy dla dzieci i aukcja bezdomnych psów w tę niedzielę na Błoniach[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Od 11 do 17 podczas niedzielnego Pikniku Zwierzaka na Błoniach będzie można dowiedzieć się jak lepiej karmić, pielęgnować czy leczyć domowych ulubieńców. W programie porady weterynarzy, darmowy salon piękności dla psów oraz konkursy z nagrodami na największego, najmniejszego i najdłuższego zwierzaka w kategoriach psy, koty, fretki, świnki morskie. Na najmłodszych uczestników czekać będzie plac zabaw kącik edukacyjny oraz konkursy tematyczne, do których będą mogli zaprosić swoich rodziców. Wśród dzieci, które na piknik przyniosą własnoręcznie wykonany i ozdobiony karmnik dla ptaków rozlosowane zostaną atrakcyjne nagrody. Gośćmi pikniku będą przedstawiciele krakowskiego Ogrodu Zoologicznego, Krakowskiego Towarzystwa Opieki Nad Zwierzętami, Fundacji Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie, Małopolskiego Towarzystwa Ornitologicznego, Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Hodowców Fretek oraz strażnicy miejscy, którzy pokażą w jak sposób sprzątać po swoich podopiecznych na spacerze. Podczas pikniku odbędzie się także aukcja dorosłych psów, szczeniąt i kociąt z miejskiego schroniska dla bezdomnych zwierząt oraz jednej z krakowskich fundacji, a każdy, kto zdecyduje się na przygarnięcie czworonoga otrzyma dla niego wyprawkę.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]GZA[/FONT]
możze ktoś chciałby się wybrać zwłaszcza z nowych mamuś i cioteczek , tatów i wujeczków

Ciekawe, slyszalam ze organizuja cos takiego w innych miastach...super..dajcie znac jak sie udalo?

Posted

Witam wszystkich
bardzo prosze o dokładne namiary na missiek - chodzi mi w szczególności o szczeniaczka Rufika /ma problemy neurologiczne, rozczep wargi - chcemy mu pomóc - czy on ma wątek?

Posted

[quote name='Basia1968']Witam wszystkich
bardzo prosze o dokładne namiary na missiek - chodzi mi w szczególności o szczeniaczka Rufika /ma problemy neurologiczne, rozczep wargi - chcemy mu pomóc - czy on ma wątek?
http://www.dogomania.pl/threads/32052-Wątek-Krakowskich-Zwierzaków/page1228
post 12275 Misieek wstawiła info o tym psiaku

Tutaj jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/194080-jak-BORDER-COLLIE-szczenie-4-5-miesiąca-ROZSZCZEP-NOSA-oczopląs
Tel do Misieek: 504 588 874

Posted

taa....my zawsze mamy za malo...
a tu mnie ktos chce zabic dobkiem w Olkuszu , tu w Obornikach...niestety nie stac nas na kolejnego psa,ale jesli Yorija wzielabys go do hotelu to na pewno pomoge sie nim zajmowac na miejscu (spacery itp)

Posted

[quote name='karusiap']Zaplacilam dzis w lecznicy 244 zl za Lede (szczepienie, badanie krwi, badania na trzustke).[/QUOTE]
:mdleje:
Mam nadzieje, że będzie wszystko grało.

Posted

Wybaczcie, ale szczeniaki umierają nam na rękach Wszystkie mają babeszjozę! Jedna sunia odeszła przedwczoraj za TM, dzisiaj druga jest na pograniczu śmierci. Może ją uratować tylko transfuzja krwi. Potrzebujemy 300 zł, inaczej sunia umrze Prosze zajrzyjcie i pomóżcie, choćby rozsyłając watek!! pliss