karusiap Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dziekujemy moano:loveu::loveu::loveu: ja jakis czas temu przejelam od agamiki wplate AMIGI za bazarek jagienki, 40 zl Quote
Jagienka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='moana']Lomatko, ale macie dlugi... :( Wplacilam 50 zl na konto karusip. moana :loveu: Bardzo dziękujemy!!! Może uda Nam się w przyszłym tygodniu spłacić lipiec :oops: [quote name='karusiap']Dziekujemy moano:loveu::loveu::loveu: ja jakis czas temu przejelam od agamiki wplate AMIGI za bazarek jagienki, 40 zl A nieee ja juz wiem, ja od AMIGI dostałam na konto za bazarek już dawno, a to było od jakiegos darczyńcy gdzieś pani Ola pisała i się z Nami podzieliła... teraz mi zaświtało. Quote
karusiap Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Plaszczyk na jesien: http://www.dogomania.pl/threads/193777-P%C5%82aszczyk-idealny-na-jesie%C5%84-na-Krak%C3%B3w-do-14.10?p=15470728#post15470728 Quote
karusiap Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Moano pieniazki dotarly,dziekujemy:loveu: Quote
coronaaj Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='DoPi']w najbliższa niedzielę organizują takie coś: " [FONT=Times New Roman]Rodzinnie ze zwierzętami na Pikniku Zwierzaka[/FONT] [FONT=Times New Roman]Porady dla właścicieli zwierząt domowych, konkursy dla dzieci i aukcja bezdomnych psów w tę niedzielę na Błoniach[/FONT] [FONT=Times New Roman]Od 11 do 17 podczas niedzielnego Pikniku Zwierzaka na Błoniach będzie można dowiedzieć się jak lepiej karmić, pielęgnować czy leczyć domowych ulubieńców. W programie porady weterynarzy, darmowy salon piękności dla psów oraz konkursy z nagrodami na największego, najmniejszego i najdłuższego zwierzaka w kategoriach psy, koty, fretki, świnki morskie. Na najmłodszych uczestników czekać będzie plac zabaw kącik edukacyjny oraz konkursy tematyczne, do których będą mogli zaprosić swoich rodziców. Wśród dzieci, które na piknik przyniosą własnoręcznie wykonany i ozdobiony karmnik dla ptaków rozlosowane zostaną atrakcyjne nagrody. Gośćmi pikniku będą przedstawiciele krakowskiego Ogrodu Zoologicznego, Krakowskiego Towarzystwa Opieki Nad Zwierzętami, Fundacji Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie, Małopolskiego Towarzystwa Ornitologicznego, Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Hodowców Fretek oraz strażnicy miejscy, którzy pokażą w jak sposób sprzątać po swoich podopiecznych na spacerze. Podczas pikniku odbędzie się także aukcja dorosłych psów, szczeniąt i kociąt z miejskiego schroniska dla bezdomnych zwierząt oraz jednej z krakowskich fundacji, a każdy, kto zdecyduje się na przygarnięcie czworonoga otrzyma dla niego wyprawkę.[/FONT] [FONT=Times New Roman]GZA[/FONT] możze ktoś chciałby się wybrać zwłaszcza z nowych mamuś i cioteczek , tatów i wujeczków Ciekawe, slyszalam ze organizuja cos takiego w innych miastach...super..dajcie znac jak sie udalo? Quote
Jagienka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Jeszcze próbujemy z ksiązkiami: http://www.dogomania.pl/threads/194071-Romanse-kryminały-sensacja-poradniki-gotowanie-KSIĄŻKI-na-Kraków-do-29.10-12-00?p=15498656#post15498656 Quote
Basia1968 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Witam wszystkich bardzo prosze o dokładne namiary na missiek - chodzi mi w szczególności o szczeniaczka Rufika /ma problemy neurologiczne, rozczep wargi - chcemy mu pomóc - czy on ma wątek? Quote
Jagienka Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='Basia1968']Witam wszystkich bardzo prosze o dokładne namiary na missiek - chodzi mi w szczególności o szczeniaczka Rufika /ma problemy neurologiczne, rozczep wargi - chcemy mu pomóc - czy on ma wątek? http://www.dogomania.pl/threads/32052-Wątek-Krakowskich-Zwierzaków/page1228 post 12275 Misieek wstawiła info o tym psiaku Tutaj jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/194080-jak-BORDER-COLLIE-szczenie-4-5-miesiąca-ROZSZCZEP-NOSA-oczopląs Tel do Misieek: 504 588 874 Quote
Jagienka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 10 zł od ania_to_ja za bazarek płytowy Dziękujemy :loveu: W sobotę zapłaciłyśmy szczęśliwie już resztę za lipiec i kawałek sierpnia. Quote
Yorija Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Gdybyście miały za mało piesków pod opieką: Oborniki Wlkp - czyli miejsce skąd moja Dusia pochodziła: http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/1032/lp/2 Nawet imienia nie ma - po prostu Doberman Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 taa....my zawsze mamy za malo... a tu mnie ktos chce zabic dobkiem w Olkuszu , tu w Obornikach...niestety nie stac nas na kolejnego psa,ale jesli Yorija wzielabys go do hotelu to na pewno pomoge sie nim zajmowac na miejscu (spacery itp) Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Zaplacilam dzis w lecznicy 244 zl za Lede (szczepienie, badanie krwi, badania na trzustke). Quote
Jagienka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='karusiap']Zaplacilam dzis w lecznicy 244 zl za Lede (szczepienie, badanie krwi, badania na trzustke).[/QUOTE] :mdleje: Mam nadzieje, że będzie wszystko grało. Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 od p.Magdy dostalysmy 90 zl. Zakupuje za to 2 opakowania Arthrofosu dla Maxa, Sary i Ledy. U Ledy trzeba podreperowac watrobe wiec kupie hepatil lub cos w tym stylu. Quote
Paulina87 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Potrzebna jest wizyta przedadopcyjna dla spanielki na ul. Hetmańskiej Quote
karusiap Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Paulina87']Potrzebna jest wizyta przedadopcyjna dla spanielki na ul. Hetmańskiej Paulinka tu wiecej osob wchodzi: http://www.dogomania.pl/threads/32052-W%C4%85tek-Krakowskich-Zwierzak%C3%B3w Quote
Jagienka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 6 zł od gosiaaa z bazarku płytowego 12 zł od holly101 z bazarku książkowe Dziękujemy :Rose: Quote
baster i lusi Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Wybaczcie, ale szczeniaki umierają nam na rękach Wszystkie mają babeszjozę! Jedna sunia odeszła przedwczoraj za TM, dzisiaj druga jest na pograniczu śmierci. Może ją uratować tylko transfuzja krwi. Potrzebujemy 300 zł, inaczej sunia umrze Prosze zajrzyjcie i pomóżcie, choćby rozsyłając watek!! pliss Quote
Basia1968 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Rozsyłajcie wszystkim komu możecie z mojego podpisu Quote
Jagienka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 48 zł od renee :loveu: za ksiązki od _Aga_ :loveu: Dziękujemy :) Quote
_Aga_ Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 O jak dobrze, że coś się sprzedało :) :) :) Quote
Jagienka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 _Aga_ napisał(a):O jak dobrze, że coś się sprzedało :) :) :) No pewnie! :Rose: To akurat za wszystkie części Sagi o ludziach lodu :) Odbiór był osobisty :) Quote
Recommended Posts