majku33krakow Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='karusiap']Chyba paulus miales racje,gdzie trzeba to zglosci. Uzytkownik majku33krakow,wypisywal dzis w smsach bardzo malo sympatyczne rzeczy na temat innych osob z dogomanii. Uwazam,ze taka osoba nie jest nam tu potrzebna. Pare razy mowiac,ze nie potrzebuje naszych adresow, teraz dostaje smsa czy dobrze mi sie mieszka na Pachonskiego....po coz to wszystko. Smieszne i zalosne,ale dla mnie meczace i nudne. Po prostu nudne. Dla osob zainteresowanych zapraszam na watek Drwala post 1568,o ktorym majku pisal,ze nagaduje na KTOZ. Przyblize temat: [B]agamika pisze:[/B] Ja niewiem jak trak głupio mozna psa prowadzic na smyczy :shake: S K A N D A L ... sobie człowiek głaska małego Amika ( w kuckach, bo inaczej sie nie dosięgnie ) , podziwia wiosenne widoki lednickie z górki , a tu jak nagle cos nie przy ...wali w bok :mad: :mdleje:.. szara uhahana kupa lniejacego futra, sie wpycha w człowieka na szczęscie ma własna masa nie powoliła na wywrotke na trawę :cool1: [CENTER]...skandal ...[/CENTER] [CENTER][B]na co ja odpisuje:[/B][/CENTER] [CENTER]Aga a ktoz to tak nieodpowiedzialnie wrecz karygodnie prowadzil Drwala:mad::mad:co za...ehh szkoda slow.....[/CENTER] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no blagam.....chyba kazdy rozumie....PRAWIE kazdy.... sytuacje wyjasniam,bo akurat w przypadku Drwala na KTOZ chyba nie mialam powodow narzekac;)[/QUOTE] watek drwala str.157,post1568 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/34759-Kraków-Drwal!-Słabo-słyszy-słabo-widzi-nie-ma-ucha-ale-za-to-MA-DOM!!!!?highlight=drwal+ucha[/URL] [B]czemu zasmiecasz swoj watek!,co to ma wspólnego z twoimi psami na tym watku?[/B] Quote
Jagienka Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='majku33krakow'][B]czemu zasmiecasz swoj watek!,co to ma wspólnego z twoimi psami na tym watku?[/B][/QUOTE] No właśnie, to jest wątek karusiap i może tu pisać co chce, tym bardziej, ze post dotyczył Naszych psów, których ten wątek dotyczy... Natomiast Twój tutaj NIC nie wnosi i to on zasmieca wątek. [B]10 zł od Jagienka[/B] za ciuchy. Quote
AMIGA Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Byłysmy wczoraj z [B]agamiką[/B] u Kastorka . Co to za cudowny i wspanialy pies!!! Szanta niestety trochę (hmmmmmmmm dość delikatnie powiedziane) o niego zazdrosna. Ale sytuacja jest do opanowania. Będą zdjecia, ale dziś chyba nie dam rady wstawić, bo dziś jest "szewski poniedzialek" Karma zostala doręczona na miejsce. Choć myslę, że z tą karmą trzeba będzie trochę poczekać, bo chłopak ma jakieś dolegliwości żołądkowe, a raczej chyba jelitowe. Chyba dziś pójdzie marcheweczka z ryżem (fuuuuuuuj) Quote
karusiap Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='AMIGA']Byłysmy wczoraj z [B]agamiką[/B] u Kastorka . Co to za cudowny i wspanialy pies!!! Szanta niestety trochę (hmmmmmmmm dość delikatnie powiedziane) o niego zazdrosna. Ale sytuacja jest do opanowania. Będą zdjecia, ale dziś chyba nie dam rady wstawić, bo dziś jest "szewski poniedzialek" Karma zostala doręczona na miejsce. Choć myslę, że z tą karmą trzeba będzie trochę poczekać, bo chłopak ma jakieś dolegliwości żołądkowe, a raczej chyba jelitowe. Chyba dziś pójdzie marcheweczka z ryżem (fuuuuuuuj)[/QUOTE] Bardzo dziekuje Pani Olu:) Quote
AMIGA Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Nie ma za co :p Miałam przynajmniej okazję odwiedzić "moją" Dońcię vel Szantę, a pierwotnie zwaną Dupcią (z racji wielkiej narośli na doopencji) :loveu: Quote
karusiap Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='AMIGA']Nie ma za co :p Miałam przynajmniej okazję odwiedzić "moją" Dońcię vel Szantę, a pierwotnie zwaną Dupcią (z racji wielkiej narośli na doopencji) :loveu:[/QUOTE] Oby zechciala tymczasowo tolerowac gownarzerie:) Quote
AMIGA Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='karusiap']Oby zechciala tymczasowo tolerowac gownarzerie:)[/QUOTE] Ale co jest najciekawsze - on się wczoraj wcale nie zachowywal jak gówniarzeria, tylko jak stateczny dorosły pies. Oczywiście chciał hopsnąć na wersalkę, ale jak uslyszał, że nie wolno, to zaraz zszedł, Za Szantą trochę chodził, ale jak widzial jej zdenerwowanie to wcale nie byl jakiś namolny. W porównaniu z Ledą, ktora się tak strasznie wszystkiego bała, to jest niebo a ziemia. Ja sobie zdaję sprawę, że on się na pewno rozkręci jak się przyzwyczai, ale wczoraj to byl wzor psa Quote
baster i lusi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 zapisuję....................... Quote
monika55 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 No weżcie i mnie ubijcie.:mdleje: Prosze o wizyte p.adopcyjną Kraków- Rynek Podgórski. Nr tel na PW.:loveu: Quote
karusiap Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 monika55 napisał(a):No weżcie i mnie ubijcie.:mdleje: Prosze o wizyte p.adopcyjną Kraków- Rynek Podgórski. Nr tel na PW.:loveu: Kurcze, ja niestety na pare dni odpadam.Bede dopiero w przyszlym tygodniu.Ale to w sumie centrum.Napisz Moniko jeszcze na glownym krakowskim.Bedziemy szukac;) Quote
majku33krakow Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='karusiap']Chyba paulus miales racje,gdzie trzeba to zglosci. Uzytkownik majku33krakow,wypisywal dzis w smsach bardzo malo sympatyczne rzeczy na temat innych osob z dogomanii. Uwazam,ze taka osoba nie jest nam tu potrzebna. dla wyjasnienia:napisałem w smsie to ze: tak wszyscy murem za tobą karusiap w obronie stoją, a jak rok temu pisałas ze niemasz opon zimowych,masz zły akumulator to do tej pory nikt z twoich znajomych na dogomani nie zaproponował zeby sie np. złozyc po 100 zeby ci pomóc,napisałem ze lepiej zyc samemu i wsrod zwierząt niz miec takich znajomych,nikt nawet na forum nie zapytał cie czy sobie radzisz.to nie sa obrazliwe słowa. Quote
karusiap Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 majku33krakow napisał(a):[quote name='karusiap']Chyba paulus miales racje,gdzie trzeba to zglosci. Uzytkownik majku33krakow,wypisywal dzis w smsach bardzo malo sympatyczne rzeczy na temat innych osob z dogomanii. Uwazam,ze taka osoba nie jest nam tu potrzebna. dla wyjasnienia:napisałem w smsie to ze: tak wszyscy murem za tobą karusiap w obronie stoją, a jak rok temu pisałas ze niemasz opon zimowych,masz zły akumulator to do tej pory nikt z twoich znajomych na dogomani nie zaproponował zeby sie np. złozyc po 100 zeby ci pomóc,napisałem ze lepiej zyc samemu i wsrod zwierząt niz miec takich znajomych,nikt nawet na forum nie zapytał cie czy sobie radzisz.to nie sa obrazliwe słowa. ja juz sie pozegnalam z moimi "kolezankami": Jagienka,agamika i Aga-ta......nie kupily mi opon co to za kolezanki phi.... Quote
majku33krakow Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='karusiap ja juz sie pozegnalam z moimi "kolezankami": Jagienka,agamika i Aga-ta......nie kupily mi opon co to za kolezanki phi....[/QUOTE'] nie brałem pod uwage Aga-ta.a co nie moglibysmy ci pomóc?przeciez nie jezdzisz samochodem.chodziło mi tez oto ze nikt nawet nie zapytał oto na forum,pozatym samochod do przewozu psow jest potrzebny. Quote
Aga-ta Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 karusiap napisał(a):[quote name='majku33krakow'] ja juz sie pozegnalam z moimi "kolezankami": Jagienka,agamika i Aga-ta......nie kupily mi opon co to za kolezanki phi.... Karolina, ja Cie bardzo przepraszam...strasznie mi glupio...ale idzie zima i mam nadzieje, ze bede miala jeszcze szanse sie zrehabilitowac Quote
karusiap Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Aga-ta napisał(a):[quote name='karusiap'] Karolina, ja Cie bardzo przepraszam...strasznie mi glupio...ale idzie zima i mam nadzieje, ze bede miala jeszcze szanse sie zrehabilitowac szansa jest zawsze...ale...to juz nie bedzie to samo:( Quote
Jagienka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Aga-ta napisał(a):[quote name='karusiap'] Karolina, ja Cie bardzo przepraszam...strasznie mi glupio...ale idzie zima i mam nadzieje, ze bede miala jeszcze szanse sie zrehabilitowac Ja też się 100 dołożę... wszystko, żeby odzyskać karusiap :placz: majku, co Ty narobiłeś??!! :placz: Quote
karusiap Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Jagienka napisał(a):[quote name='Aga-ta'] Ja też się 100 dołożę... wszystko, żeby odzyskać karusiap :placz: majku, co Ty narobiłeś??!! :placz: o prosze...nastepna kolezaneczka sie odezwala..... Quote
Jagienka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 10 zł od paoiii (dziękujemy za hojną licytację :Rose:) 15 zł od AMIGI (dziękujemy za niemal 100% nadpłatę :Rose:) Quote
majku33krakow Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 uwazacie ze nie mam racji?czasami i kolezance trzeba pomóc,auto powinno jezdzic a nie stac,pozatym do przewozu psów sie przyda.to nie jest wstyd w dzisiejszych czasach Quote
FREJKA Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Halo halo jest taki świetny bazarek, na który można zgłaszać zdjęcia psiaków za drobną opłatą, bezpłatnie głosować, a zwycięzca zgarnia całą pulę na wybranego przez siebie pieska. Obserwowałam poprzednią edycję i tam było do zgarnięcia kilka stów!! Zgłosiłam zdjęcie Timka, więc zapraszam do głosowania (wg regulaminu dopiero 20.09 o północy). Możemy wspólnie wygrać dla Waszych psiaków pieniążki :D tu link do strony z Timkiem. Ale przed głosowaniem założycielka bazarku jakoś numeruje te zdjęcia. http://www.dogomania.pl/threads/192150-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29-II-Edycja-do-20.09?p=15330090&posted=1#post15330090 Quote
karusiap Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 FREJKA napisał(a):Halo halo jest taki świetny bazarek, na który można zgłaszać zdjęcia psiaków za drobną opłatą, bezpłatnie głosować, a zwycięzca zgarnia całą pulę na wybranego przez siebie pieska. Obserwowałam poprzednią edycję i tam było do zgarnięcia kilka stów!! Zgłosiłam zdjęcie Timka, więc zapraszam do głosowania (wg regulaminu dopiero 20.09 o północy). Możemy wspólnie wygrać dla Waszych psiaków pieniążki :D tu link do strony z Timkiem. Ale przed głosowaniem założycielka bazarku jakoś numeruje te zdjęcia. http://www.dogomania.pl/threads/192150-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29-II-Edycja-do-20.09?p=15330090&posted=1#post15330090 Suoer sprawa!! Bedziemy glosowac:) Quote
olalolaa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Przepraszam za off'a. Chanel ma jutro sterylizacje w schronie, za tydzień można ją brać do DT ale nie mamy jeszcze wszystkich deklaracji. Trochę brakuje. Sunia czeka w schronisku w Częstochowie od szczeniaka, teraz ma 2 lata, ale nie traci nadziei. Pomóżcie! Zapraszam do ślicznotki.. http://www.dogomania.pl/threads/179484-JEST-SZANSA-NA-DT!-POTRZEBNE-DEKLARACJE-!-%C5%9Aliczna-czekoladka!-Chocco-Chanel-czeka-.. Quote
Asior Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Aga-ta napisał(a): Karolina, ja Cie bardzo przepraszam...strasznie mi glupio...ale idzie zima i mam nadzieje, ze bede miala jeszcze szanse sie zrehabilitowac karusiap napisał(a): szansa jest zawsze...ale...to juz nie bedzie to samo:( :megagrin: eheheheh poplułam monitor Quote
Jagienka Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 85 zł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: od ewaal1982 :loveu: na pomoc psiakom, Ewa bardzo dziękujemy!!!! :iloveyou: Quote
coronaaj Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 karusiap napisał(a):moana pieniazki dotarly!!:loveu: dziekuje,mamy 50 zl:loveu::loveu: Ode mnie wczoraj poszlo przelewem 50zl...to juz stowka... Quote
Recommended Posts