hanek Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 No właśnie ja nie pamiętam jakie szczepienia tam były wpisane, a książeczkę ma Ada-jeje. Quote
hanek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dżeki ma zapalenie krtani, oskrzela i płucka zdrowe. Dostał 3 zastrzyki, w sobotę ma się zgłosić na następny. Quote
Ada-jeje Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 To napewno efekt kapieli u dziada, :angryy: specjalnie zwracalysmy mu uwage na osusenie szyji po kapieli, ale jak zwykle baba swoje a dziad swoje :mad::mad::mad: Quote
IKA & SONIA Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Wykrakałam jednym słowem te problemy po kąpieli :angryy::angryy::angryy: Dziad nie może wiecej dostać żadnego psa! Quote
Ada-jeje Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Od nas nie, ale wiemy ze ma zamowionego szczeniaka. :angryy::angryy::angryy: Quote
Ulaa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Dom z ogródkiem, dzieci, buda i na wypadek zimna czy burzy wejście do domu. Ma szczekać, kiedy zwłaszcza kiedy nikogo nie ma w domu ;) Czy Dżeki zrobiłby wrażenie na potencjalnych złodziejach? Jeśli nie on, to może ten ONek z hoteliku, Ada-jeje wie który (zależnie od tego jak rozwinie się ONkowa sytuacja, ale z opisu p. Tomka taki dom dla niego by pasował). Quote
Ada-jeje Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Na Onka trzeba poczekac tydzien, zastanawiam sie czy Kajtek nie spelnia tych warunkow :crazyeye: Quote
Jade_Natalia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Kajtek, który jest u mnie na dt? dzieci mogłyby być, tylko na początku do Kajtka nie można podchodzić zbyt pewnie. Mnie pozwoli zrobić sobie dosłownie wszystko. Kojec i buda, to, to co u mnie ma. W domu siedzi pod drzwiami, skuczy, nie umie chodzić po panelach itp. Quote
hanek Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ulaa napisał(a):Dom z ogródkiem, dzieci, buda i na wypadek zimna czy burzy wejście do domu. Ma szczekać, kiedy zwłaszcza kiedy nikogo nie ma w domu ;) Czy Dżeki zrobiłby wrażenie na potencjalnych złodziejach? Wg mnie Dżeki się nie nadaje. Na wypadek burzy i zimna dziadki też by go wpuszczały. Ale on ciągnął do domu bez zimna i burz. No i delikatnej postury jest, raczej nikt się go nie wystraszy. Quote
IKA & SONIA Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Ulaa napisał(a):Dom z ogródkiem, dzieci, buda i na wypadek zimna czy burzy wejście do domu. Ma szczekać, kiedy zwłaszcza kiedy nikogo nie ma w domu ;) Czy Dżeki zrobiłby wrażenie na potencjalnych złodziejach? Jeśli nie on, to może ten ONek z hoteliku, Ada-jeje wie który (zależnie od tego jak rozwinie się ONkowa sytuacja, ale z opisu p. Tomka taki dom dla niego by pasował). Dzeki nie ma przede wszystkim podszerstka, sprawdzałam dzisiaj. On nadaje się do domu. Obecnie w DT śpi na łóżku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z noska mu sie w dalszym ciągu leje i biedny kaszle. Jest taki kochany chudzinek z niego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Apetyt mu się troszke zwiększył. Państwo chwalą bardzo chłopaka, że grzeczny i nie sprawia problemów. Quote
Jade_Natalia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Dżeki jest cudny, taki mini belg:loveu:. Quote
Poker Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 czy on nadal jest do adopcji?Ile waży? szukam czarnulka do 2o kg i do 4 lat do sprawdzonego domku we Wrocławiu.Są dzieci,11 i 9 lat, wychowane z psami. Quote
IKA & SONIA Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Tak Dżeki jest do adopcji. Waży obecnie 12 kg, ale ma niedowage, więc te kilka kg musi przytyć. Jest bardzo łagodny, pies anioł tylko, ze włóczył się długo po okolicy i nie wolno go spuszczać ze smyczy. Quote
IKA & SONIA Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 A domek z ogorem czy w bloku? Miałaby towarzystwo innego psiaka? Quote
Poker Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 to już wysyłam jego zdjęcie pani.Problem może być tylko z transportem . Quote
IKA & SONIA Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Z transportem na pewno coś wymyślimy. Oby tylko domek był sprawdzony i kochający, bo Dzeki to prawdziwy słodziak :loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 już wysłałam jego zdjęcie.Jutro zadzwonię do tej pani.Podaj mi proszę swój telefon,bo jutro będę poza zasięgiem netu. Quote
IKA & SONIA Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Zaraz wyślę na PW moje namiary. Quote
IKA & SONIA Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 On jest młodziutki, tak do dwóch latek ma. Chudzinak z niego straszna, trzeba mu jedzonko podtykac żeby zoładek rozszerzyć. Quote
Poker Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 super :lol:,czekam na odpowiedź pani.Mam nadzieję,że będzie pozytywna,bo pies jest rewelacyjny. Quote
IKA & SONIA Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Dżeki jest fundacyjny, więc pewne formalności muszą byc brane pod uwage jak umowa, kastracja pieska. Quote
Poker Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 jasne,że umowa,pewnie na kastrację też się zgodzi,ale będzie musiała zgromadzić fundusze na ten cel.Może jakos jej pomogę. Quote
IKA & SONIA Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 To super!!! Oby się pani zgodziła, bo z tego co piszesz domek byłby fajny :loveu::loveu: mieszkanie w bloku czy domek z ogrodem? Quote
Recommended Posts