gops Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='Sweetaśna']A ja chce juz Mki.. a w ogóle ma ktoś RD M żeby mi zmierzyć ile ma najbardziej zmniejszona??[/quote] no mam i ma na maxa zmiejszona 30cm ;)
Marta_Ares Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 M-ek tez narazie nie widze, moze to i dobrze....:evil_lol:
Sweet Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 A ja chce juz Mki.. a w ogóle ma ktoś RD M żeby mi zmierzyć ile ma najbardziej zmniejszona??
Sweet Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='gops']no mam i ma na maxa zmiejszona 30cm ;)[/quote] kurcze za dużo:placz::placz: a S jest za wąskie:placz:
gops Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='Sweetaśna']kurcze za dużo:placz::placz: a S jest za wąskie:placz:[/quote] moj ma teraz 29cm (po obcieciu) i jest troche luzu ale da sie przezyc ,na szczescie za 2 miesiace znowy bedzie 32cm :evil_lol:
Sweet Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='gops']moj ma teraz 29cm (po obcieciu) i jest troche luzu ale da sie przezyc ,na szczescie za 2 miesiace znowy bedzie 32cm :evil_lol:[/quote] mój ma 27-28 jak zarośnięty to może nawet być i ze 30 no ale i tak za duża będzie kurcze... kupiłabym ale nie wiem zobaczę jeszcze...
gops Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='Infortune.']Mi się tam z nowej kolekcji nic nie podoba i dobrze :evil_lol:Ale zastanawiałam się nad hibiskusami albo czerwonym odblaskiem. Ma ktoś którąś z tych obróżek? Mogłabym prosić o jakieś zdjęcia? ;)[/quote] ja mam hibuscusy czerwone a fotki sa jakies 10 stron temu :diabloti::eviltong: a odblask tez chetnie zobacze :razz:
Infortune. Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Mi się tam z nowej kolekcji nic nie podoba i dobrze :evil_lol:Ale zastanawiałam się nad hibiskusami albo czerwonym odblaskiem. Ma ktoś którąś z tych obróżek? Mogłabym prosić o jakieś zdjęcia? ;)
Szarik Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Może ktoś się skusi: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/akcesoria-dla-szczeniaka-badz-malego-psa-dla-topionego-tuptusia-do-05-04-a-134090/#post12007455[/url] ;)
Bewarka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Mi się z tych wzorów eMek co już wrzucili to tylko podoba się obroża brązowa z kulkami niebieskimi (ta co ma Warka Basi Bonnie) :cool3: W sumie chyba nie będe kupować, bo się czaiłam na coś bardzoniebieskiego, a nic nie jest idealne tak jakbym chciała :roll:
Onomato-Peja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 wrzucili Lki :loveu: niech wrzuca szele !!! muszę mieć chociaż jedną parę te brązowe w kółka mmmmm:loveu:
Dogha Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 A ja czekam aż wrzucą szelki M-ki, Hypno brown :loveu: I Hypno mid blue... A tak nawiasem: Mój "szczeniak" (10 miesięcy :evil_lol:) jest nie reformowalny! Przegryzł już 2 parę szelek... Chyba mu kupie Lupina. Bo się przynajmniej da wymienić:p
gops Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 a mi doszly szele z rogza :razz: z rd sie wstrzymam jednak bo kasy brakuje
Onomato-Peja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='gops']a mi doszly szele z rogza :razz: z rd sie wstrzymam jednak bo kasy brakuje[/quote] pokaż na piesach !
gops Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='psiara1996']pokaż na piesach ![/quote] to sa szele sztuk jedna i dla sucz :eviltong: wzorek to czerwone w kosci czy cos takiego a zdjecia najpierw musze zrobic zeby pokazac :diabloti: pokaze jak dojdzie reszta rzeczy to razem zdjecie zrobie :razz:
Onomato-Peja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='gops']to sa szele sztuk jedna i dla sucz :eviltong: wzorek to czerwone w kosci czy cos takiego a zdjecia najpierw musze zrobic zeby pokazac :diabloti: pokaze jak dojdzie reszta rzeczy to razem zdjecie zrobie :razz:[/quote] gops szaleje na allegro :diabloti: widziałam, że licytujesz pomarańczowe indiańskie szelki i niebieskie zwykłe :eviltong:
gops Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='psiara1996']gops szaleje na allegro :diabloti: widziałam, że licytujesz pomarańczowe indiańskie szelki i niebieskie zwykłe :eviltong:[/quote] to dla schronu akurat te z allegro :evil_lol: i kilka obrozy tez dla schronu ;) dla siebie na allegro narazie nic nie licytuje a te szele rogzowe co teraz kupilam z allegro z licytacji :evil_lol: zastanawiam sie nad jednymi jeszcze ale chyba dam sobie spokoj bo kasy brakuje :roll:
Dogha Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Kurcze, właśnie zauważyłam, że smyczy Hypno brown S (1,8 regulowana, nie podwójna) też jeszcze nie ma :angryy: Wielkanoc szykuj się :evil_lol:
Onomato-Peja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 są wgl szelki XL lub L z nowego RD ?? jak nie to tylko smyczkę biorę..
martita Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ja czekam na M -ki. Ciekawe jak dlugo, obym sie nie rozmyslila...
Kasia&Rika Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='gops']to dla schronu akurat te z allegro :evil_lol: i kilka obrozy tez dla schronu ;) dla siebie na allegro narazie nic nie licytuje a te szele rogzowe co teraz kupilam z allegro z licytacji :evil_lol: zastanawiam sie nad jednymi jeszcze ale chyba dam sobie spokoj bo kasy brakuje :roll:[/quote] jakimi :D za każdym razem jak wchodzę na allegro i chce coś licytować to ty już to robisz:evil_lol:
Unbelievable Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='martita']Ja czekam na M -ki. Ciekawe jak dlugo, obym sie nie rozmyslila...[/QUOTE] brązowe? :razz:
Marta_Ares Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 hehe no własnie widziałam ze gops niezle na allegro szaleje:evil_lol: :evil_lol: Kasia Twoje szelki własnie sie robią:evil_lol: kupilismy dzisiaj fajna tasme ozdobna, wiec niedlugo nowe obrozki zaciskowe, tym razem na licytacje na zawody, pieniadze zostana przekazane znajomym, ktorzy niedawno mieli pozar w domu:-(
Recommended Posts