Jump to content
Dogomania

***Krężel*** a ja ciągle tam czekam, Nadia traci nadzieje!! MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna jest. Chociaż podniosę.
Z dołu Waszych postów, te obrazki to banerki?:oops:. Jak to się wstawia do swoich postów? Może jest jakaś instrukcja na Dogo? Ja starej daty, ale może jakoś dam radę.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Czy Nadia ma jakieś allegro? Przepraszam ale tak przelotem i lotem błyskawicy więc czasu nie ma na trzepanie wąteczku.

Isdoro umiescilas ją w allegro ogolnym,tylko i aż. ;)

Posted

Cioteczko Isadoro!
Arka napewno ma takie zdanie jak ja- bardzo przydałoby jej się osobne!:lol:
Ona biedna tam moknie na łańcuchu przy budzie- a Ty masz taką szczęśliwą rękę!:loveu:

Posted

epe napisał(a):
Cioteczko Isadoro!
Arka napewno ma takie zdanie jak ja- bardzo przydałoby jej się osobne!:lol:
Ona biedna tam moknie na łańcuchu przy budzie- a Ty masz taką szczęśliwą rękę!:loveu:

:oops: ja juz nie chce Isadore zadreczac.

Posted

***NADIA****
Nie jestem rasowa, nie jestem rodowodowa, moje zycie nie bylo usłane rózami.
Jestem sunia z miejsca gdzie obiacano bezdomnym zwierzetom opiekę a naprawdę zgotowano im pieklo na ziemi. Czas stanął w miejscu a nadzieja gasła.

http://www.patyk.cad.pl/krezel

Jestem jedną z 200 psow czekających na swoj dom, na swojego pana.
Nie obiecuję ci sielankowego zycia ze mna. Zycie ze mna to obowiazki, spacery czy to deszcz, czy snieg czy slonce. Wspolne zabawy na łące i wyprawy, tego spodziewam sie po tobie. Rzucisz mi pileczke a ja ci ją przyniose, poglaszczesz mnie po glowie i powiesz; 'dobry pies", tego najbardziej pragnę.

A ja obiecuje ci bycie przy tobie kiedy bedziesz smutny, zawsze bedziesz mógł mi powierzyc swoje sekrety, zawsze cię pocieszę i wysłucham uważnie, podam ci łapę. Nigdy ciebie nie opuszcze kiedy zachorujesz, bede zawsze czuwala przy twoich nogach i lizała cię po reku. Bedę ciebie chroniła, oddam swoje zycie jesli twoje zycie bedzie zagrożone.

A kiedy bedziesz sie cieszyl bede sie cieszyla razem z toba, merdajac ogonem . Zawsze bede czekala w domu na twoj powrot, bede ciebie witała radosnie, kazdego dnia, i przynosila ci kapcie a Ty dasz mi miske pelną smakołykow-bedziemy szczesliwi, obiecuję.

Tu gdzie jestem jest zle, wiele psow czeka na domy, nie wiem jak mam ciebie przekonac, zebys wybral mnie.

Obiecuje ci jedno; moja psią milosc, wiernosc i przywiazanie. Dam ci moje psie ja, calą siebie, to wszystko co mam.

Nadia. Obiecalam jej dom, to wspaniala, bardzo kontaktowa sunia, bardzo spragniona kontaktu z czlowiekiem ,cala sobą potrafi okazac jak bardzo jej na tym zalezy.
Obiecalam jej, ze wyrwe ją z tego miejsca, miejsca ktore bardzo zle kojarzy sie psom a ona je bardzo zle znosi. Chcialabym aby nareszcie byla poprostu szczesliwym psem, pomozcie Nadii.

Dziekuje za kartke:Rose: