Slomka22 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 a wrzuc moze ja tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121771 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121773 Quote
ARKA Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 :shake: Nie wiem gdzie jest Nadia teraz.edit. Nadia sie odnalazla, siedzi w Kręzelu w klatce:-( Quote
mysza 1 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ARKA napisał(a)::shake: Nie wiem gdzie jest Nadia teraz.edit. Nadia sie odnalazla, siedzi w Kręzelu w klatce:-( A co z tym hotelem? Nic nie wyszło?:shake: Quote
ARKA Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 mysza 1 napisał(a):A co z tym hotelem? Nic nie wyszło?:shake: Mysza, hotel chce miec psiaki zdrowe, zaszczepione i byla mowa o Feli, tej mix labce.. Fela jest w dt, platnym i nie tylko ona;) Nie wiedzialm, ze tak sie to skonczy,ze Maciejowice beda na cito likwidowane:-( Myslalam, ze Nadia znajdzie dom prosto z Maciejowic:-( Jest iskierka nadziei na domek!! Dzis zadzwonila pani z Krakowa i mysli o Nadii lub Noggerku. Czekam na odpowiedz:nerwy: Quote
Isadora7 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Arka allegro Nadii trwa. Za dzień się kończy - rozumiem że dalej ma być, chyba ze ... Pani się zdeklaruje. Quote
mysza 1 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Bidana sunia, oby uśmiechnęło sie do niej szczęście. Quote
ARKA Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Isadora7 napisał(a):Arka allegro Nadii trwa. Za dzień się kończy - rozumiem że dalej ma być, chyba ze ... Pani się zdeklaruje. Czyli jeszcze jutro, tak?? Miejmy nadziej,ze jutro bedzie juz jasne! Denerwuje sie jak nie wiem co, ze do Nadii usmiechnie sie los! Oba psiaki zasluguja na domek, wszystkie zaslugują,szczegolnie te krezlowsko-maciejowickie!:-( Quote
Isadora7 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ARKA napisał(a):Czyli jeszcze jutro, tak?? Miejmy nadziej,ze jutro bedzie juz jasne! Denerwuje sie jak nie wiem co, ze do Nadii usmiechnie sie los! Oba psiaki zasluguja na domek, wszystkie zaslugują,szczegolnie te krezlowsko-maciejowickie!:-( Arka na spokojnie, to nawet dobrze wygląda jak jest dzień przerwy jakby trzeba było ponawiać allegro. Quote
ARKA Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 :shake: Nadia nie ma domu. Neggerek znalal dom i cieszymy sie bardzo ale Nadia siedzi w klatce, w Kręzelu:-( Quote
Slomka22 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 moze tu by dac Nadie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122353&page=2 Quote
Slomka22 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Dostac sie na dogo to cud... Zrobilam jej kolejne ogloszenie http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=2409104&cid=170 Quote
Zofia.Sasza Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Wczoraj widziałam Nadię. Wygłaskałam biedulę od wszystkich ciotek i wujków. Troszkę smutna jest, bo w klatce siedzi, ale wygląda zdrowo. Miała czystą wodę i jedzonko. Słodka jest:loveu: Quote
ARKA Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Pytalam dzis zone p.Pawla czy Nadia jest wyprowadzana chociaz na spcerki i dowidzialam sie, ze Nadia jak sa sprzatane klatki, to sobie biega luzem po podworku z jakims "Rudym"(nie wiem o jakiego psiaka chodzi:roll: )ale najwazniejsze ze ma troche ruchu, swobody i towarzystwo psie. LICZE NA CUD,ze Nadie ktos pokocha:-(To naprawde wyjatkowa sunia, ktora bedzie wierna czlowikowi, to wieeelki psi przyjaciel-na dobre i na zle. Ma ta psią wiernosc i dobroc i pogode ducha w swoich ufnych oczach wypisaną i cała sobą to okazuje!!!!!! Co ja ma zrobi aby ktos ją adoptowal?????:placz: Daje 200% gwarancji na jej psią wiernosc, dobroc i przywiązanie:placz: Quote
mysza 1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Arka zbanowana? To podniosę Nadię:roll: chociaż to jej pewnie domu nie da:shake: Quote
Slomka22 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 mysza 1 napisał(a):Arka zbanowana? To podniosę Nadię:roll: chociaż to jej pewnie domu nie da:shake: Arka zbanowana, a za co? Nadia do gory po domek Quote
mysza 1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Slomka22 napisał(a):Arka zbanowana, a za co? Nadia do gory po domek Nie wiem, ma dopisek przy nicku to zbanowana. Quote
Zofia.Sasza Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 No, były skargi na nią :-( Kurka, Nadiu, cioteczka Arka o Tobie pamięta, tylko pisać nie może... (Mam nadzieję, że znowu nie złamałam jakiegoś regulaminu, jeśli tak - przepraszam). Quote
Isadora7 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 To ja tez podniose, Nadia ma u mnie allegro i bana nie ma i nie będzie miała. Musi walczyć o domek. Quote
Zofia.Sasza Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Nadiu! Trzymaj się, kochana! Pamiętamy o Tobie!!! Quote
Zofia.Sasza Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 A ja coś wiem! Trzymaj się jeszcze troszeczkę Nadiu! Cioteczka Której Imienia Nie Wolno Wymawiać nadciąga z pomocą :loveu: Jeszcze tylko do poniedziałku wytrzymaj! Quote
mysza 1 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 zofia&sasza napisał(a):A ja coś wiem! Trzymaj się jeszcze troszeczkę Nadiu! Cioteczka Której Imienia Nie Wolno Wymawiać nadciąga z pomocą :loveu: Jeszcze tylko do poniedziałku wytrzymaj! Cudnie. Co to za nowy stwór w avatarze?:diabloti: Quote
Zofia.Sasza Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Gross Frodo AguArti. Zawitał do nas po śmierci Belaszka [*] w pięknym wieku lat 18. Tak, wiem że rasowy :shake: Ale dostałam na niego dyspensę nawet w Kocim Świecie. Jak obiecałam się dokocić :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 zofia&sasza napisał(a):Gross Frodo AguArti. Zawitał do nas po śmierci Belaszka w pięknym wieku lat 18. Tak, wiem że rasowy :shake: Ale dostałam na niego dyspensę nawet w Kocim Świecie. Jak obiecałam się dokocić :evil_lol: Dłuższego imienia nie było?;) Quote
Zofia.Sasza Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Mówię do niego Frodzio, albo Gigi :lol: Quote
Recommended Posts