Jump to content
Dogomania

***Krężel*** a ja ciągle tam czekam, Nadia traci nadzieje!! MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
A co z tym hotelem? Nic nie wyszło?:shake:

Mysza, hotel chce miec psiaki zdrowe, zaszczepione i byla mowa o Feli, tej mix labce..
Fela jest w dt, platnym i nie tylko ona;) Nie wiedzialm, ze tak sie to skonczy,ze Maciejowice beda na cito likwidowane:-( Myslalam, ze Nadia znajdzie dom prosto z Maciejowic:-(
Jest iskierka nadziei na domek!! Dzis zadzwonila pani z Krakowa i mysli o Nadii lub Noggerku. Czekam na odpowiedz:nerwy:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Arka allegro Nadii trwa. Za dzień się kończy - rozumiem że dalej ma być, chyba ze ... Pani się zdeklaruje.

Czyli jeszcze jutro, tak?? Miejmy nadziej,ze jutro bedzie juz jasne! Denerwuje sie jak nie wiem co, ze do Nadii usmiechnie sie los! Oba psiaki zasluguja na domek, wszystkie zaslugują,szczegolnie te krezlowsko-maciejowickie!:-(

Posted

ARKA napisał(a):
Czyli jeszcze jutro, tak?? Miejmy nadziej,ze jutro bedzie juz jasne! Denerwuje sie jak nie wiem co, ze do Nadii usmiechnie sie los! Oba psiaki zasluguja na domek, wszystkie zaslugują,szczegolnie te krezlowsko-maciejowickie!:-(

Arka na spokojnie, to nawet dobrze wygląda jak jest dzień przerwy jakby trzeba było ponawiać allegro.

Posted

Pytalam dzis zone p.Pawla czy Nadia jest wyprowadzana chociaz na spcerki i dowidzialam sie, ze Nadia jak sa sprzatane klatki, to sobie biega luzem po podworku z jakims "Rudym"(nie wiem o jakiego psiaka chodzi:roll: )ale najwazniejsze ze ma troche ruchu, swobody i towarzystwo psie.
LICZE NA CUD,ze Nadie ktos pokocha:-(To naprawde wyjatkowa sunia, ktora bedzie wierna czlowikowi, to wieeelki psi przyjaciel-na dobre i na zle. Ma ta psią wiernosc i dobroc i pogode ducha w swoich ufnych oczach wypisaną i cała sobą to okazuje!!!!!! Co ja ma zrobi aby ktos ją adoptowal?????:placz: Daje 200% gwarancji na jej psią wiernosc, dobroc i przywiązanie:placz:

Posted

zofia&sasza napisał(a):
A ja coś wiem! Trzymaj się jeszcze troszeczkę Nadiu! Cioteczka Której Imienia Nie Wolno Wymawiać nadciąga z pomocą :loveu: Jeszcze tylko do poniedziałku wytrzymaj!

Cudnie.
Co to za nowy stwór w avatarze?:diabloti:

Posted

Gross Frodo AguArti. Zawitał do nas po śmierci Belaszka
[*] w pięknym wieku lat 18. Tak, wiem że rasowy :shake: Ale dostałam na niego dyspensę nawet w Kocim Świecie. Jak obiecałam się dokocić :evil_lol:

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Gross Frodo AguArti. Zawitał do nas po śmierci Belaszka
  • w pięknym wieku lat 18. Tak, wiem że rasowy :shake: Ale dostałam na niego dyspensę nawet w Kocim Świecie. Jak obiecałam się dokocić :evil_lol:

• Dłuższego imienia nie było?;)