sleepingbyday Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 tez miałam ten problem, po trzydziestce mi przeszedł. Quote
Wściekła Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 O jak miło, że Whiski wciąż w pamięci :-) Jeździmy do niego co tydzien, miewa się dobrze, chociaż ostatnio upały dają mu się we znaki. Niestety serduszko trochę słabnie, teraz Whiski o wiele szybciej się męczy, ale i tak jak do niego przyjeżdżamy to radości nie ma końca. Ja od razu do niego wchodzę i zaczyna się cotygodniowa toaleta czyli czesanie, czyszczenie uszu itp. Whiski uwielbia szczotkowanie, kładzie się na plecy i wystawia brzuch do drapania. Zawsze w nagrodę dostaje kawałek kiełbasy - dla niego to gwóźdź programu ;) Liczymy się z tym, że dla Whiska może to być ostatnie lato, ale mamy nadzieję, że będzie z nami jak najdłużej. Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 no, jak to nie w pamięci, ja tam cały czas czekam, az jakis njus wpadnie :cool3: Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 może i ostatnie, ale za to JAKIE :) a może i nie ostatnie :p Quote
Wściekła Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Nie myślałam, że jeszcze o nim pamiętacie! :lol: No to w takim razie przesyłam kilka ostatnich fotek: (kliknij tutaj) Quote
sleepingbyday Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 puknij sie kobito :cool3: pies nie do zapomnienia raczej, no nie :cool3:? moja zosia tez sławna, na kalendarzach jest, to rozumiem, jak to jest mieć gwiazdę ;-) Quote
giselle4 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ...cała akcja zostanie w naszej pamięci a psiakowi dluuuugiego zycia:loveu: Quote
bros Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Wściekła Ty kobieto jesteś wściekle CUDOWNA !!!!!!!!!!! właśnie studiuję wątek Whiskiego od pierwszej strony - zdięcia przepiękne - kobieto kocham Cię za tę miłosć do przyrody !!!!!! jesteś WIELKA a ja jestem Twoją fanką od dziś :sweetCyb::iloveyou::modla::modla::modla: Quote
Olga132 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [FONT=Times New Roman]Poszukuję dogomaniaczki\ek które miały banerek: żółty znak drogowy (trójkąt) i sentencję cos w stylu: zmieniając myślenie zmieniamy rzeczywistość czy coś podobnego[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeśli kojarzycie ten banerek i wiecie która osoba go ma w swoim podpisie i lub znacie twórcę tego banerka plissssss proszę o podanie mi jej Nicka – będę baaaardzoooo wdzięczna [/FONT] Quote
wykrywka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='bros']Wściekła Ty kobieto jesteś wściekle CUDOWNA !!!!!!!!!!! właśnie studiuję wątek Whiskiego od pierwszej strony - zdięcia przepiękne - kobieto kocham Cię za tę miłosć do przyrody !!!!!! jesteś WIELKA a ja jestem Twoją fanką od dziś :sweetCyb::iloveyou::modla::modla::modla: Podobnie jak bros dopiero teraz znalazłam wątek i jestem pod wrażenim. Niesamowita historia, piękne zdjęcia (obejrzałam całą galerię) . Muszę przyznać, że nie można opisać słowami tego, co czułam. Wyrazy uznania i szacunku dla Ciebie, Wściekła a dla Whiskiego wielu następnych, kolejnych pór roku w zdrowiu i radości. Quote
bros Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 podniosę wątek , warto go przeczytać - wtedy nabiera się chcęci do życia i pomocy Quote
sleepingbyday Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 oj, a juz miałam nadzieję, że to wściekła cos napisała o whiskim ;-) Quote
Recommended Posts