***Paulina*** Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Witamy:bye: Gdzie wy się podziewacie??? Długo już was nie ma:-( Czekamy na fotki Uziego i Iro:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Uuu... to trochę pechowy początek nowego roku:placz: Dużo zdrowia i szybkiego zagojenia się dla Uziego... Kiedy będą fotki??? Quote
Jagódka&Uzi Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Witam wszystkich w NOWYM ROKU:loveu: Dla Uzola trochę mniej wesoło.. wczoraj pociął sobie łapę na spacerze, paskudna rana i wodospad krwi, była narkoza i szycie..moje biedne maleństwo:shake: Czuwam nad nim i jego łapką. Jutro jedziemy zmienić opatrunek. Był tak dzielny, nawet nie pisnął. Dopiero my zauważylismy, że stoi w samochodzie w kałuży krwi. A Irokez zalicza pierwsze spacerki;) Quote
Kasia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 cze Jagoda :lol: wspaniałe świecące zdjęcia :loveu: biedny Uzi :glaszcze: oby szybciutko się zagoiło! my też problemy z łapką mamy - Fidla zdarł sobie 2 pazury, w czwartek się okaże czy nie trzeba będzie szyć macierzy... Quote
Kasia_zg Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Witamy :) Bidulek mały...zdrówka mu życzymy niech łapeczka szybko sie goji:loveu: Coś ten poczatek nowgo roku nie jest najlepszy dla niektórych psiaczków jak nie kłopoty z lapeczkami to ogólnie ze zdrówkiem nie wesoło:shake: Oby było lepeij dla ych naszych pociech:lol: Pozdrawiamy Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Śliczne:loveu: Cudnie razem wyglądają:loveu::loveu::loveu: Ile Iro już ma??? Quote
ewa2909 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Irokez ślicznie rosnie:loveu::loveu: Uzi jaką śmieszną trąbke zrobił z języczka:loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Cudne psiaki:loveu: Bardzo fajnie na fotkach wychodzą. Quote
Jagódka&Uzi Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 tigrunia napisał(a):Widzę podobieństwo :loveu: w końcu bracia:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Biedny Uzinek, pewnie na jakimś szkle pociął łapinkę? Zdjęcia jak zwykle wywołują uśmiech na twarzy, mordzielce piękne :loveu: Quote
bargest Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Witam i przesylam caluski dla Uziego i Irokeza, wygladaja swietnie.Lapka Uziego napewno sie zagoi, chociaz wiadomosc o tym bardzo mnie zmartwila.Pozdrawiam i zycze zdrowka. Quote
Jagódka&Uzi Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 madziasto4 napisał(a):Biedny Uzinek, pewnie na jakimś szkle pociął łapinkę? Zdjęcia jak zwykle wywołują uśmiech na twarzy, mordzielce piękne :loveu: Podejrzewamy, że na szkle:shake: Jakieś pozostałości po sylwestrze musiały być w trawniku pod naszym budynkiem. Sama nie wiem:-o bargest napisał(a):Witam i przesylam caluski dla Uziego i Irokeza, wygladaja swietnie.Lapka Uziego napewno sie zagoi, chociaz wiadomosc o tym bardzo mnie zmartwila.Pozdrawiam i zycze zdrowka. Witam serdecznie! Dziękujemy bardzo. Łapeczka już sie pięknie goi, szwy zdjęte dzisiaj. Opatrunek zostawiamy jeszcze na wszelki wypadek do pojutrza. Pozdrawiam:lol: Quote
Zuza i Noddy Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Super wyszli na tej fotce:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 z lekka gangsterskie zdjęcie:evil_lol: Quote
Karolina. Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Śliczne pieski :loveu: Pewnie masz z nimi wesoło :cool3: Będę tu często zaglądała :p Pozdrawiamy, Karolina i Lucky Quote
Jagódka&Uzi Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Zapraszam wszystkich do obejrzenia filmiku z moimi urwisami. Sekunda ściągania i dużo radości z oglądania:loveu: Filmik: http://www.poczterylapy.republika.pl/moje_0001.wmv Quote
bargest Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Super filmik, widze, ze chlopaki doskonale sie dogaduja.Maja wesolo jak slizgaja sie po podlodze za zabawkami.Uzi jest chyba zadowolony z brata? Quote
Zuza i Noddy Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Nie ma co świetna maja zabawę. Kochają się bardzo. Czy mi się wydawało, czy Iro capnął Uziego za ogon? :evil_lol: Quote
Aurunia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Świetny film i super chłopaki :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts