Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich w NOWYM ROKU:loveu:

Dla Uzola trochę mniej wesoło.. wczoraj pociął sobie łapę na spacerze, paskudna rana i wodospad krwi, była narkoza i szycie..moje biedne maleństwo:shake: Czuwam nad nim i jego łapką. Jutro jedziemy zmienić opatrunek. Był tak dzielny, nawet nie pisnął. Dopiero my zauważylismy, że stoi w samochodzie w kałuży krwi.

A Irokez zalicza pierwsze spacerki;)

Posted

cze Jagoda :lol:

wspaniałe świecące zdjęcia :loveu:

biedny Uzi :glaszcze: oby szybciutko się zagoiło!
my też problemy z łapką mamy - Fidla zdarł sobie 2 pazury, w czwartek się okaże czy nie trzeba będzie szyć macierzy...

Posted

Witamy :)
Bidulek mały...zdrówka mu życzymy niech łapeczka szybko sie goji:loveu:

Coś ten poczatek nowgo roku nie jest najlepszy dla niektórych psiaczków jak nie kłopoty z lapeczkami to ogólnie ze zdrówkiem nie wesoło:shake: Oby było lepeij dla ych naszych pociech:lol:
Pozdrawiamy

Posted

Witam i przesylam caluski dla Uziego i Irokeza, wygladaja swietnie.Lapka Uziego napewno sie zagoi, chociaz wiadomosc o tym bardzo mnie zmartwila.Pozdrawiam i zycze zdrowka.

Posted

madziasto4 napisał(a):
Biedny Uzinek, pewnie na jakimś szkle pociął łapinkę?

Zdjęcia jak zwykle wywołują uśmiech na twarzy, mordzielce piękne :loveu:

Podejrzewamy, że na szkle:shake: Jakieś pozostałości po sylwestrze musiały być w trawniku pod naszym budynkiem. Sama nie wiem:-o

bargest napisał(a):
Witam i przesylam caluski dla Uziego i Irokeza, wygladaja swietnie.Lapka Uziego napewno sie zagoi, chociaz wiadomosc o tym bardzo mnie zmartwila.Pozdrawiam i zycze zdrowka.

Witam serdecznie! Dziękujemy bardzo. Łapeczka już sie pięknie goi, szwy zdjęte dzisiaj. Opatrunek zostawiamy jeszcze na wszelki wypadek do pojutrza. Pozdrawiam:lol: