MagYa^^ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='ZUZANNA11']Jej wystarczy kojec ze spacerami, to już byłby dla niej cud. :shake:[/quote] Niby tak niewiele... niestety prawdziwych dt jak na lekarstwo.. ale moze jest szansa na jakis hotelik? Quote
ZUZANNA11 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Jaki ? Gdzie ? Kto będzie go opłacał ? :( Tylko szare perspektywy...:( Quote
MagYa^^ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='ZUZANNA11']Jaki ? Gdzie ? Kto będzie go opłacał ? :( Tylko szare perspektywy...:([/quote] ja sie tylko grzecznie pytam czy ma to prawo bylu, jesli nie to OK. jesli nie ma nikogo chetnego na bazarki i inne zbiorki to pozostaje powiedziec "trudno" Quote
Tosia2 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 No tak... Trudno... Takich suk są setki a szczeniat w polu jeszcze wiecej.... Statystycznie to ta jedna nic nie zmieni.... a może przeróbmy Zuzia ją na Maltańczyka, bedziemy oferty DT wybierać w castingu... Wybaczcie moja złośliwość, ale ja tam byłam, widziałam ją i nie umiem powiedzieć TRUDNO....:angryy: Quote
MagYa^^ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Tosiu to byla ironia z mojej strony, bo wiem ze sucz spac nie daje Wam i teraz jeszcze dojde do Was ja. Ja mam u siebie tymczas, nie dam rady wiecej tymbardziej, ze jestem bezrobotną i nie jest nam latwo, ale jesli trzeba bedzie pare groszy znalesc to znajde! Niestety osobiscie pomoc nie moge :-( Mam bude zbudowana przez meza, wiec jesli znalazl by sie tymczas kolo Wroclawia pozycze na tyle na ile bedzie trzeba.. Quote
Anashar Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Wrzućcie ją na ONkowe fora: [URL="http://www.owczarki.eu/forum"]www.owczarki.eu/forum[/URL] [URL="http://www.owczarek.pl/forum"]www.owczarek.pl/forum[/URL] Allegro mogę jutro zrobić jeżeli ktoś napisze mi tekst do ogłoszenia. Quote
Tosia2 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Z ONka to ona ma jedynie kolor.... To nieduża suńka, drobnej kości do kolana... Quote
ZUZANNA11 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Tekst do ogłoszeń jest na pierwszej stronie. Namiary proszę podać na mnie: 509691742 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Olena84 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Alegro bedzie dzis, wczoraj nie dzialalo. Quote
Selenga Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 allegro zrobione [B][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=440550168[/URL] [/B]mam nadzieję, że zostanie złapana i trochę zsocjalizowana zanim ktoś ją wylicytuje :) Quote
ocelot Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Zuzanna a może warto poszukać płatnego tymczasu? Jakieś bazarki sie zrobi to może się uzbiera? Quote
ZUZANNA11 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Selenga, bardzo dziękuję za allegro. ;) Byłam wczoraj u suni, chodziłam za nią godzinę. Wabiałam jedzeniem, nic. :( Mam nadzieję, że suńka się do mnie przyzwyczaji i podejdzie. Quote
Tosia2 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Selenga, Allegro suuuper !!! Dziękuję serdecznie !!! :loveu: Mam jeszcze fotki, zaraz wkleję... Quote
mortikia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cześć. W jakiej miejscowości jest ta suczka? W okolicy Mińska Mazowieckiego błąka się identyczna sunia w ciąży. Niestety nieufna i złapać się nie daje, ani nawet na jedzenie nie podchodzi... :-( Justyna Quote
ZUZANNA11 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Sunia jest w Małczu, jest miejscowość oddalona od Tomaszowa Maz. o jakieś 10 km. Quote
anovip1 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Piękna sunieczka i niestety kolejne nieszczęście :shake: ZUZANNA11 sunię szybciutko trzeba oswajać,fakt wymaga to Twojego ogromnego zaangażowania . By zaczęła dochodzić do Ciebie potrzebne smaczne jedzonko i jej kolega który rozumię ,że jest bardziej oswojony niż suńka. Jeśli on dochodzi ,ona tez się przełamie.Nie martw się. To biedne stworzonko tyle nieszczęścia już zaznało,smutne to niesamowicie :-( Musimy jej pomóc. Ciotki brać się ostro do roboty !!! Quote
Anashar Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Tosia2']Z ONka to ona ma jedynie kolor.... To nieduża suńka, drobnej kości do kolana...[/quote] Mi zostala przedstawiona jako miniaturowa DONka, na Allegro też jest jako owczarek. Anuż warto spróbować?;) Ogloszeń nigdy za wiele. Quote
ZUZANNA11 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Zawsze lepiej brzmi "Miniaturka DON" niż "Kundelek", prawda ? Quote
mortikia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Oczywiście, że lepiej :) 3mam kciuki, żeby udało się złapać sunię. Jak już będzie w Waszych rękach poszukamy jej dobrego domku ;) Hm, wiem, że dt dla suni jest bardzo potrzebny, ale obawiam się, że ona może nie zaakceptować moich siberianek... :( Quote
ZUZANNA11 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Malwinka jest bardzo nieufna w stosunku do ludzi, ale do psów...Jest bardzo dobrze nastwiona, dość uległa. Wspniale bawi się z Żółtkiem. Z twoimi haszczakami napewno by się dogadała. ;) Quote
ANETTTA Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='ZUZANNA11']Malwinka jest bardzo nieufna w stosunku do ludzi, ale do psów...Jest bardzo dobrze nastwiona, dość uległa. Wspniale bawi się z Żółtkiem. Z twoimi haszczakami napewno by się dogadała. ;)[/quote] podnosze ...suncie trzeba oswajac na cito :shake: Quote
MagYa^^ Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jesli zainteresowal by was dt/hotelik za 350,- miesiecznie dajcie znac. Quote
Recommended Posts