Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Jej wystarczy kojec ze spacerami, to już byłby dla niej cud. :shake:[/quote]

Niby tak niewiele...
niestety prawdziwych dt jak na lekarstwo.. ale moze jest szansa na jakis hotelik?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Jaki ? Gdzie ? Kto będzie go opłacał ? :(

Tylko szare perspektywy...:([/quote]

ja sie tylko grzecznie pytam czy ma to prawo bylu, jesli nie to OK.

jesli nie ma nikogo chetnego na bazarki i inne zbiorki to pozostaje powiedziec "trudno"

Posted

No tak... Trudno... Takich suk są setki a szczeniat w polu jeszcze wiecej.... Statystycznie to ta jedna nic nie zmieni.... a może przeróbmy Zuzia ją na Maltańczyka, bedziemy oferty DT wybierać w castingu...

Wybaczcie moja złośliwość, ale ja tam byłam, widziałam ją i nie umiem powiedzieć TRUDNO....:angryy:

Posted

Tosiu to byla ironia z mojej strony, bo wiem ze sucz spac nie daje Wam i teraz jeszcze dojde do Was ja. Ja mam u siebie tymczas, nie dam rady wiecej tymbardziej, ze jestem bezrobotną i nie jest nam latwo, ale jesli trzeba bedzie pare groszy znalesc to znajde!
Niestety osobiscie pomoc nie moge :-(
Mam bude zbudowana przez meza, wiec jesli znalazl by sie tymczas kolo Wroclawia pozycze na tyle na ile bedzie trzeba..

Posted

Wrzućcie ją na ONkowe fora:
[URL="http://www.owczarki.eu/forum"]www.owczarki.eu/forum[/URL]
[URL="http://www.owczarek.pl/forum"]www.owczarek.pl/forum[/URL]

Allegro mogę jutro zrobić jeżeli ktoś napisze mi tekst do ogłoszenia.

Posted

allegro zrobione
[B][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=440550168[/URL]

[/B]mam nadzieję, że zostanie złapana i trochę zsocjalizowana zanim ktoś ją wylicytuje :)

Posted

Selenga, bardzo dziękuję za allegro. ;)

Byłam wczoraj u suni, chodziłam za nią godzinę. Wabiałam jedzeniem, nic. :( Mam nadzieję, że suńka się do mnie przyzwyczaji i podejdzie.

Posted

Cześć. W jakiej miejscowości jest ta suczka? W okolicy Mińska Mazowieckiego błąka się identyczna sunia w ciąży. Niestety nieufna i złapać się nie daje, ani nawet na jedzenie nie podchodzi... :-(
Justyna

Posted

Piękna sunieczka i niestety kolejne nieszczęście :shake:
ZUZANNA11 sunię szybciutko trzeba oswajać,fakt wymaga to Twojego ogromnego zaangażowania .
By zaczęła dochodzić do Ciebie potrzebne smaczne jedzonko i jej kolega który rozumię ,że jest bardziej oswojony niż suńka.
Jeśli on dochodzi ,ona tez się przełamie.Nie martw się.
To biedne stworzonko tyle nieszczęścia już zaznało,smutne to niesamowicie :-(
Musimy jej pomóc.
Ciotki brać się ostro do roboty !!!

Posted

[quote name='Tosia2']Z ONka to ona ma jedynie kolor.... To nieduża suńka, drobnej kości do kolana...[/quote]
Mi zostala przedstawiona jako miniaturowa DONka, na Allegro też jest jako owczarek. Anuż warto spróbować?;) Ogloszeń nigdy za wiele.

Posted

Oczywiście, że lepiej :)

3mam kciuki, żeby udało się złapać sunię. Jak już będzie w Waszych rękach poszukamy jej dobrego domku ;)

Hm, wiem, że dt dla suni jest bardzo potrzebny, ale obawiam się, że ona może nie zaakceptować moich siberianek... :(

Posted

Malwinka jest bardzo nieufna w stosunku do ludzi, ale do psów...Jest bardzo dobrze nastwiona, dość uległa. Wspniale bawi się z Żółtkiem. Z twoimi haszczakami napewno by się dogadała. ;)

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Malwinka jest bardzo nieufna w stosunku do ludzi, ale do psów...Jest bardzo dobrze nastwiona, dość uległa. Wspniale bawi się z Żółtkiem. Z twoimi haszczakami napewno by się dogadała. ;)[/quote]

podnosze ...suncie trzeba oswajac na cito :shake: