Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
A ja, oprocz psow, zwrocilam uwage na piekne kwiatkowe kaloszki! Nawet wiem, skad je masz!

Kalosze, kupiła sobie moja mama, (ja chciałam takie ładne w pieski) ale okazały się na mamę za małe, więc ja je dostałam. :p Niestety do chodzenia po głębszych kałużach się nie nadają, bo przeciekają na łączeniu z podeszwą. :angryy:

Posted

Shetanka, jak już to lew bez grzywy :evil_lol:

Aleb, jak to co, to skrzyżowanie kota z wężem. :eviltong:

Estera, moja Magusia juz to doskonale wie. :diabloti:

Gdzie jest Magia :cool1:

Posted

[quote name='katik']z najnowszych wieści:

wczoraj na wystawie w Rzeszowie Magia ukończyła Młodzieżowy Championat Polski. :multi:[/quote]

Gratulujemy :multi::multi::multi::multi::multi:.

Posted

W końcu mam troche więcej sił, żeby zajrzeć na dogo. Od niedzieli nie wstawałam z łóżka, zmogła mnie choroba, zresztą jeszcze całkiem dobrze się nie czuję, ale ile można nic nie robić.
Najbardziej żałuję, ze na zewnątrz taka cudna pogoda, tyle śniegu napadało, a ja nawet nie mogę wyjść z Magią. :shake:

Posted

[quote name='tina_p']była może dzisiaj Magia na muchowcu przed15? wydaje mi sie, że był podobny piesek, min. z owczarkiem belgijskim ale nie jestem pewna:)
Tak, to byłyśmy my. :oops: Ale mam nadzieję, że nie widziałaś jak ta moja cholera pogryzła się z belgiem. :angryy:

Posted

czas odświeżyć galerię :cool3:
Ostatnio znowu na wszystko brakuje mi czasu, ale na spacer z Magią zawsze znajdzie się czas. :cool1:

przed Magią nawet owczarki uciekają :evil_lol: