Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łażenie po drzewach, to jest to co koty baaardzo lubią.
Ja kiedyś o mało nie dostałam zawału jak zobaczyłam Milunię u sąsiadki prawie na czubku smukłej sosny. Stałam jak ta głupia i zastanawiałam sie ile dać jej czasu na zejście i kiedy zacząć dzwonic do straży pożarnej :roll:. Zlazła sama... wtedy kiedy jej się znudziło tam siedzieć...:evil_lol:

Posted

Ja zawsze myślałam, ze tylko małe kociaki są na tyle lekkie, żeby łazić po drzewach (doświadczenia z moim Bambuskiem, który jako mały kociak łaził po drzewach, a potem najwyżej metr nad ziemią umiał wskoczyć :evil_lol:)
Rudek w domu taki niezdarny, a po drzewie śmigał jak zawodowiec. :multi:

Posted

U nas na razie nowych fotek nie będzie, bo Magia ma cieczkę i cały czas musi chodzić na smyczy. :shake: Wczoraj chciałam jej pozwolić na bieganie na ogrodzonej działce, ale nie wiem jakim cudem jakiś kundel do nas przyleciał (chyba przecisnął się pod płotem) więc musieliśmy skończyć zabawę. :angryy:

Więc na razie wstawię coś jeszcze jesiennego.

Posted

Skoro z Magią na razie nie mogę wychodzić na dłuższe psacery to wstawię kilka starszych, domowych fotek.

jedno z ulubionych zajęć - czytanie prasy :cool1:

diabeł tasmański :diabloti:

Kot w pudle :roll:

Posted

Właśnie się zastanawiałam, czy wstawić jakieś nowe fotki, czy nie :roll: i jednak zdecydowałam, ze nie mam na to czasu. :(
Teraz gotuję obiad, potem trzeba zabrać Magię na dłuższy spacer, a potem do pracy.
w pracy chyba się zanudzę, bo muszę iść na 12 godzin, a z tego tylko 5 godzin będę pracować. Może kierownik przyniesie jakiś fajny film, to chociaż sobie obejrzę. :evil_lol:
Jutro coś wstawię.

Posted

Ależ śliczne zdjęcia ! Szczególnie podoba mi się piesio na śniegu i te fotki piesia z kotkiem - są przesłodkie :loveu::loveu::loveu:
A zresztą wszystkie są fajne !

Posted

katik napisał(a):
Właśnie się zastanawiałam, czy wstawić jakieś nowe fotki, czy nie :roll: i jednak zdecydowałam, ze nie mam na to czasu. :(
Teraz gotuję obiad, potem trzeba zabrać Magię na dłuższy spacer, a potem do pracy.
w pracy chyba się zanudzę, bo muszę iść na 12 godzin, a z tego tylko 5 godzin będę pracować. Może kierownik przyniesie jakiś fajny film, to chociaż sobie obejrzę. :evil_lol:
Jutro coś wstawię.
To ja czekam na jutro i życzę abyś wytrwała w tej pracy :evil_lol:
Też żałuję, że doba nie ma 48 godzin :roll: