Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O :loveu: Jak tu Cairnowo się zrobiło :loveu: Trzeba dzial obudzić, bo tu tak niemrawo, że szok :diabloti:

Zdjęcia oczywiście cudne, a jak :razz:
To Magia długo z cieczką by nie polatała tu... :roll:

A Zuzia wspaniała jest :loveu:

Posted

Dzięki wszystkim za odwiedziny. :multi: Przez kilka dni nie miałam dostepu do neta, bo mi się komp popsuł. :angryy: Na szczeście już jest ok. :cool1:
przez ten czas troche się wydarzyło.
18 maja zostałam ciocią małego Łukasza. :loveu: Zuzia jest bardzo dumna z młodszego brata, cały czas go pilnuje, chce się z nim bawić. :loveu: jak tylko mały zaczyna marudzić, to Zuzia leci do mamy żeby go brała na ręce. :lol:
28 maja odeszła za TM rottweilerka mojej cioci - Rita. :-( Miała ponad 11 lat (6 lat mieszkała u ciotki). Miała problemy ze stawami, zwyrodnienie kręgosłupa - każdy ruch sprawiał jej ból. Jej uśpienie było koniecznością. :-( Będzie mi jej brakowało, tak fajnie się bawiła z Magią, była dla niej bardzo wyrozumiała.
A z Magią ostatnio mam bardzo mało "kłopotów" :roll: co jest troche dziwne. :evil_lol: chyba tylko dlatego, ze na spacerach chodzi cały czas na smyczy. W domu też jakos taka spokojniejsza się zrobiła (przez cieczkę) i jakos bardzej lubi pieszczoty. ;) Ciekawe kiedy jej to minie. :evil_lol:
Zdjęcia wstawię w przyszłym tygodniu, bo na razie jestem codziennie w pracy do późna. Na szczeście jeszcze tylko 5 dni (po 11 dniach bez zadnego wolnego :roll:) i ide na urlop.

Posted

Kisses napisał(a):

Jaka z Ciebie zapracowana kobieta :diabloti:

pracoholikiem nie jestem, aczkolwiek pracuję codziennie od 8 dni po 12 godzin :shake: ale jeszcze 3 dni i urlop prawie 3 tygodnie. :multi: Więc teraz się męczę, ale za to potem wypocznę za wszystkie czasy. :cool1:

Posted

Dzisiaj w koncu mam wolne - właśnie zaczełam urlop, ale wczoraj tak dobrze mi się pracowało, ze zapomniałam o której powinnam skończyć i wyszłam godzinę później. :evil_lol: Jeszcze tylko 4 dni i wyjazd na wakacje. :multi:

Dalszy ciąg fotek z czech

Posted

[quote name='Kisses']Imageshack - 40509521.jpg
Ta mi się szczególnie podoba :loveu:

Kiedy jakieś zwierzakowe? :razz:
Mnie też bardzo podoba się ta fotka.

Zwierzakowe chyba dopiero jutro, bo teraz już nie zdążę. Zaraz wychodzę do TZa (a w zasadzie już u niego powinnam być :lol:) i jak wrócę wcześniej to jeszcze cos wstawię, a jak nie to dopiero jutro wieczorem. ;)

Posted

Dzięki wszystkim za odwiedziny. :)
Wstawiam już chyba ostatnie fotki przed wyjazdem. Jutro już chyba nie będę miała na to czasu.

Magia przyłapana na gorącym uczynku

trzeba uciekać

co złego to nie ja