Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz troszke zmienie temat :lol: i wstawię inne fotki

Biedny Filipek, kolega Zuzi, synek mojej znajomej nie ma radosnych pierwszych miesięcy swojego zycia. Urodził się z wadą serca (na szczęście od razu został operowany i już jest dobrze). A teraz ma mieć operacje na przepuklinę i jeszzcze na przykurcz mięśni szyi i nie może sręcić głową. :( Na szczęście jest w dobrych rękach i własciwie leczony, więc jak dorośnie nie będzie wiedział, jakie miał problemy

A to już Zuzia

Posted

Aga, to dokładnie tak jak ja. Kiedyś bawiłam sie z córeczką mojej kuzynki, ale mała zaraz zaczeła płakac :roll: na nianke sie nie nadaje. :lol:

Ta fotka nie była pozowana. Po prostu Zuzię zainteresowała co mama czyta, zabrała gazetę i sama sie przekonała co tam ciekawego pisze. :lol: Długo tak "czytała", w tym czasie mama długo sie śmiała z córy czytelniczki, a potem zdążyła jej fotek porobić.

Masienka, Asia.pie, Aga.isk, dziękuję za odwiedziny :)

Posted

Śliczna jest :loveu:, qurcze jak ten czas leci... ledwo co nas informowałaś o Jej narodzinach, a tu już taka wielka baba :loveu:

Trzymamy kciuki za Filipka, żeby wszystko dobrze się układało :)

Posted

W niedzielę dostałam nowe fotki już 3 tygodniowych szczeniaczków :loveu:
Muszę sie przyznać, że nie zawsze jestem w stanie rozpoznac, która to moja sunia. :oops:

(z prawej)

Z mamusią

poduszeczka :evil_lol:

pierwsze próby chodzenia :lol:

Posted

Na razie takie śmieszne klusiorki, nieproporcjonalne :evil_lol: Ja się zastanawiam, jak taka kluska na króciutkich nóżkach może chodzić. :lol:
Ciekawe jak będzie wyglądać za jakiś czas. :roll: :loveu:

Posted

Słodkie są :loveu: takie małe a już na spacerku :loveu:
Ulubiona pozycja do spania to na plecach :grin: większość maluchów tak lubi :loveu:

Pozdrowionka

A ciekawe co Rudek na taką małą kulkę powie

Posted

bonita napisał(a):
Słodkie są :loveu: takie małe a już na spacerku :loveu:
Ulubiona pozycja do spania to na plecach :grin: większość maluchów tak lubi :loveu:

Pozdrowionka

A ciekawe co Rudek na taką małą kulkę powie

Moja sunia tak od urodzenia ma, pozycja na plecach najlepsza. :cool3:
To był ich pierwszy spacerek. :loveu:
Reakcja Rudka jest mniej więcej do przewidzenia, na pewno się nie ucieszy :evil_lol: Bardziej obawiam się o małą, jak ją dwa dzikusy napadną, to ona będzie biedna. :roll: (oprócz Rudka mam drugiego kota sąsiadki, który większość dnia i tak u mnie przebywa. :lol: )

malawaszka napisał(a):
wowwwww śliczne dzieciaczki i psie i ludzkie :loveu::loveu::loveu: przede wszystkim duuużo zdrówka dla małego Filipka!!!!

Dzięki :loveu::loveu:

Posted

miumiu napisał(a):
dzięki za odwiedziny u mnie
super galeria
piekne stado psio -kocio -ludzkie :)
gratulacje za każde z osobna

a sunie kiedy odbierasz?

Jeszcze dokładnie nie wiem, kiedy po nią pojadę, ale chyba dopiero na początku listopada.

betty_labrador napisał(a):
super Kasiu ze bedziesz miala pieska nowego-tzn sunie :)

Raptusek

• Tak czasem sie zastanawiam, ze sunia nie będzie miała u mnie lekko, zawsze porównywana do ideału Raptusa.

Julix napisał(a):
    Gratuluje! Wspaniale, ze bedziesz miec psiaka :D A cairn terriery sa sliczne :)

Dzięki, mnie podobają sie wszystkie kudłate psy. :loveu:

cuciola napisał(a):
    sliczne te malutkie! ciekawe kiedy zaczna sie upodabniac do mamusi :D

Wg. hodowczyni moja sunia jest najbardziej podobna do tatusia. Ale co z niej wyrośnie to się okaże. :cool3:

Cała rodzinka w komplecie :loveu:

I z babcią (przybraną) ;)