Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asia_pie napisał(a):
No tak, po co się gimnastykować, żeby wyciągnąć ringo, skoro najłatwiej jest przewrócić wiadro. :evil_lol:

Raptus nigdy długo się nie zastanawiać co zrobić w takiej sytuacji - wkładał głowę do wiadra i wyjmował z zabawką. :cool3:

Posted

Witajcie
Znowu zadziej bywam na dogo, ale takie życie. Postanowiłam wziąść sie za siebie. Musze w końcu uporządkować swoje życie, znaleźć pracę, itd.
W sobotę znowu odwiedzi mnie Sonia (chociaż tylko na weekend).
A wizja posiadania własnego szczeniaka jest coraz bliżej. Chociaż jeszcze sama dokładnie nie wiem co mam robić, to trzymajcie kciuki. Ja mam dobre przeczucia. Tym razem sie uda. :)

Posted

Dzięki, za kciukasy, ale ostrzegam, ze jeszcze długo będzie to nam potrzebne :evil_lol:

Narobiłam Soni tyle fotek, ze nie zdążyłam ich wszystkich wstawić na dogo, a od jutra będą robione nowe. :)

Kółeczko wpadło w wysoką trawe

Sonia też padła w wysokiej trawie :evil_lol:

I dla urozmaicenia Zuzia

Posted

Bonita, tak, to moja siostra. A minki Zuzi są różne, gdyby zawsze była usmiechnięte to byłoby nudno. :lol:

Aga.isk, fryz jest najfajniejszy. Dlatego Zuzie nigdy nie chodzi w czapeczkach, bo by nie było widać fryzury. Chociaż ja zawsze siostrze powtarzam, zeby ją trochę do zdjęć uczesała. :evil_lol:

Paula, Najmniejszy na świecie york na rączkach. :lol:

Dzieki za kciuki, coraz bliżej narodzin, a ja mam coraz większy mętlik w głowie.

Posted

Dzięki Kiłi za odwiedziny.

Niestety Sonia nas nie odwiedziła w weekend. :( Chociaż Rudus na pewno bardzo sie cieszył, ze nie ma w domu "intruza". :evil_lol:

Posted

Od kiedy zrobiło się chłodniej na dworze, Rudek już tak chętnie nie wychodzi na łowy.
Dawniej wieczorem trudno było go złapać i zabrać do domu, a teraz jak tylko widzi otwarte drzwi sam ucieka do środka i chce wyjść. :evil_lol:
Ciekawe czy w zime wogóle wyjdzie na śnieg. :)