Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hodowczyni co jakis czas przysyła mi fotki Markutki (tak na razie ma na imię, bo jest najbardziej podobna do ojca Marco :lol: ) z relacjami co porabia moja malutka. :loveu:
Chciałabym, zeby mała była już ze mną, ale też nie chce jej zabierać zbyt wcześnie od matki i rodzeństwa, więc zostanie znimi dłużej niż 7 tygodni. Planuję pojechać po nią na początku listopada, ale dokładnie jeszcze nie planuję daty, a czeka nas daleka podróż na drugi koniec Polski.

Posted

To oczekwianie to też super uczucie :loveu:
A Kati powiedz, co skłoniło Cie do tej rasy? :) Powiem szczerze, że pierwszy raz widzę i słysze o akiej :oops: A widać, że interesujesz się nią od dawna!
przyznam, że byłam pewna, że kolejną twoją pociechą będzie także bullowaty :oops:

Posted

Rasa podobała mi sie już od dawna, jeszcze jak miałam Raptusa (na wystawach psów czasem je podziwiałam). Jednak dopiero teraz mogłam sie zdecydować na psa tej rasy. Z wyglądu bardzo mi się podobają, a i charakter też mają fajny. Rozmiarowo też mi pasują. W domu mi marudzili, ze wolą amstaffa, więc postawiłam warunek, albo mały kern i amstaff, albo dwa amstaffy. :) Z amstaffów nigdy nie zrezygnuję, więc za jakiś czas pomyślę o kolejnym zwierzaku.

Rodzinka w komplecie:

Posted

Ja już nie moge sie doczekać :lol:

Mam nadzieję, ze Rudek też sie tak będzie cieszył :evil_lol:
Koleżanka przestała go odwiedzać, więc jest troche marudny. Oby tylko z "kluską" tak się nie bawił (brutalnie) jak z Tolką.

Posted

asia_pie napisał(a):

ja nie mogłam na to patrzeć :shake: bałam się, ze ona wypadnie :-o Rudek na szczęście nie mieści sie pod balustradą. :cool3:

http://img508.imageshack.us/img508/6169/140807031qs3.jpg
Ale mu łóżko sprawiłaś, nie ma co! :shake:
:evil_lol:

sam sobie sprawił :evil_lol: i teraz tylko tam spi, albo u mnie w łózku. :cool1: