Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wreszcie udało mi się znaleźć czas, żeby znaleźć na dogomanię. troche czasu zajeło mi odszukanie swojego tematu.
Ostatnio większość dnia spędzam w czasie, a wczoraj to siedziałam 12 godzin w robocie. Niestety zostałam do tego przymuszona, bo szef chciał mi pomóc (sama zrobiłabym to szybciej) i tyle godzin nam to zajeło, a i tak nie skonczyliśmy wszystkiego. Za to jaka była dzisiaj radość jak po sprawdzeniu nie było żadnych błędów. :)
Na szczęście dzisiaj podłączyli nam neta w pracy, więc teraz będę mogła chociaż troche nadrobić zaległości (a jutro raczej nie będę miała nic do robity :lol: )

Ruduś zawsze chętnie mi pomaga :)

Tolka w dalszym ciągu nas odwiedza i to coraz cześciej:

A tak sie Rudek cieszy na widok koleżanki :evil_lol:

Posted

Witamy!!!!! My chyba tu pierwszy raz ale niewiem : )
sliczne zdjatka i az pozazdroscic sliczniutkiego przyszlego czlonka rodziny
PS: mam identyczny kalendarz hihi na zdjatku sa beagle z sierpnia hihi

Posted

dadiii napisał(a):
Witamy!!!!! My chyba tu pierwszy raz ale niewiem : )
sliczne zdjatka i az pozazdroscic sliczniutkiego przyszlego czlonka rodziny
PS: mam identyczny kalendarz hihi na zdjatku sa beagle z sierpnia hihi

Witam i zapraszam częsciej. :cool3:
Masz rację z tym kalendarzem, ale teraz widac jakie mam zaległości z wstawianiem fotek :oops:

Werka napisał(a):
Hello:) My tu tysz pierwszy raz:grins: Śliczne kotecki :)

Cześć :multi:

Wstawiłabym nowe fotki, ale Imageshack znowu mi nie działa :mad::angryy:

Posted

Kati napisał(a):
Witam i zapraszam częsciej. :cool3:
Masz rację z tym kalendarzem, ale teraz widac jakie mam zaległości z wstawianiem fotek :oops:

Cześć :multi:

Wstawiłabym nowe fotki, ale Imageshack znowu mi nie działa :mad::angryy:

Ja też miałam imageshacka... I tez mi czasami nie działał. Polecono mi www.fotosik.pl , zarejestrowałam simę i jestem zadowolona! :multi: Ty też się zaresturj :D Mozesz mieć albumy, przyjaciół, i wstawiać 10 fot naraz :cool:

Posted

Ja już sie przyzwyczaiłam do Imageshack i nie chce mi sie zmieniać, chociaz czasem bardzo denerwuje mnie ten program. :roll: Ale nadal nie działa, a ja juz nie mam siły dalej sie męczyć - spróbuje jutro.

Posted

Mi tez polecali tynypic... Ale jak nacisnęłam up-load czy cuś takiego to przekierowywało mnie na stronę głowną...:roll:

W fotosiku też sie nie trzeba rejestrować :cool3:

Posted

Na razie i tak nie mam za wiele czasu, żeby siedzieć na necie, tym bardziej na "testowanie" nowych programów, ale jeśli te programy zmieniają automatycznie wielkość fotek to bedzie fajnie. :)

Bonita, ja też ostatnio rzadko na dogo siedzę, bo cały dzień spędzam w pracy, w domu już nie mam sił siedzieć przy kompie. A jak będę miała sunię to czasu będzie jeszcze mniej.
Wstępnie umówiłam się z hodowczynią na 10 listopada.

Ruduś odpoczywa

i nasz pajączek zza okna:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Rudek... :loveu:

I... :shock: no nie nie nie!!! :placz: Nie znosze pająków!! :scared:
Co chcesz od mojego pajączka :mad: Fajny był :diabloti: ciekawe przeżycie, taka obserwacja "polowań". Codziennie były nowe ofiary w pajeczynie, a raz nawet udało mi sie zaobserwować moment, w którym osa wpadła w pajęczynę i jak pajączek ją zawijał i zabijał. :diabloti:
Troche było mi żal, jak ojciec go "usuwał", ale trzeba było umyć okna. :-(

[quote name='asia_pie']http://img223.imageshack.us/img223/8824/160907021qn4.jpg
Co za wygodniś. :cool3: Wygląda jakby sięgał po pilota. :lol:

http://img229.imageshack.us/img229/6084/160907065xc5.jpg
:crazyeye: Ale go wygło. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
On tak często, kot z gumy. :cool3:

[quote name='dadiii']ha i co mam cie !!! wiedzialam ze to powiesz przejrzalam cie na wylot hihi
chodzi mi o ten kalendarz hihi :p
a zdjatka :loveu: :loveu:
nic się na dogomanii nie ukryje :evil_lol:

kot nadrzewny:

Rudek już dawno planował zajrzeć do budki dla ptaków, ale pierwszy raz doszedł tak wysoko. :cool1: Niestety jego radość nie trwała długo, bo zaraz spadł i już więcej nie próbował wejść jeszcze raz. :evil_lol:

I mały wampirek.

Posted

[quote name='Werka']Wampirek the best :evil_lol:
ja się tylko zastanawiam, czy takie kiełki na wierzchu u kotów to norma, czy Ruduś ma "problemy" z uzębieniem. :roll: :evil_lol:

Posted

Ja się wcale nie przejmuję, tylko śmieję z wampirka :evil_lol:
Bardziej powinnam sie przejmować brakiem "jedynek", ale skoro Rudkowi to nie przeszkadza to wszystko jest ok. :)