a_ga.isk Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Gratulujemy siostrzenicy ;) Uwielbiam oglądać fotki małych dzieci ( i na tym koniec :lol: ) Pozdrawiam ;) Quote
bonita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Gratulkidla siostry :loveu: i życzymy szybciutkiego powrotu do domciu :) Quote
Kati Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Dziękuje za gratulki. :) Zuzia na razie jest podłaczona do różnych aparatur (tak na wszelki wypadek, bo nałykała sie wód płodowych), ale wszystko jest w porządku i już w niedzielę idą do domu. Na razie mała tylko je i spi. Gorzej z moją siostra bo ją wszystko boli po cesarce, ale jej TZ tez zamieszkał z nimi w szpitalu, więc bardzo jej pomaga. Nawet nie wiedziałam, ze on tak się zmieni i spoważnieje. We wtorek moja mama do niej jedzie. A dzisiaj znowu bylismy na wsi. Rudek tak sie rozbestwił, że nie mogłam go wsadzić do transpotrerka, tak mu tam dobrze. Dzisiaj już biegał po podwórku bez smyczy. Najpierw był na 15m lince, ale siedział w cieniu, albo uciekał do domu to do odpiełam i zamknełam w domu. Ale cały czas ktos drzwi otwierał, więc go zawołałam na dwór. poszlismy do stodoły, tam Rudy uwielbia buszować po wszystkich zakamarkach. Quote
a_ga.isk Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 O to fajnie się macie ;) My na szczęście mamy pod ręką dużo zielonych terenów ;) Quote
Loona Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 To dobrze, że z małą wszystko w porządku :) Rudy pewnie myszy szukał w stodole :) Masz jakieś zdjęcia? :) Quote
Kati Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Fotki mam, ale już dzisiaj nie dam rady ich wstawic. Przed chwila oglądałam zdjęcia maleńkiej Zuzi. :) Mała podobna jest do tatusia, ale bardzo fajnie wygląda. Ma włoski rude uczesane na jeżyka. Niestety wysłane z komórki i nie umiem ich skopiować. Nie wiem, kiedy przeslą mi normalne zdjęcia, bo mała musi zostac dłużej w szpitalu. Quote
barbara.h Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Gratuluję siostrzenicy :multi: fajna sprawa taki drapak, ale moje koty mają wersalkę teściowej! a co?! :evil_lol::evil_lol: Quote
Kati Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Odkąd jest w domu drapak, to wersalki i fotele są mniej maltretowane, ale i tak się w dużo gorszym stanie niż były zanim Rudek do nas trafił. :evil_lol: Dzisiaj Rudy próbuje złapać muche, ale jakoś mu to nie idzie. :lol: Troche nam dzisiaj smutno, bo siedzimy sami w domu. Moja mama wyjechała do mojej siostry. Szkoda że ojciec został, bo mielibyśmy więcej "luzu". :lol: Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 dzień dobry! Gratulujemy siostrzenicy! Życzymy jej dużo zdrówka i mamusi też!!!:loveu: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dobry dzionek :) Ale się u nas dziś rozlało, roślinki się pewno cieszą, ja mniej:p Pozdrowionka Quote
misiaczek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Kati'] Oglądanie nowego drapaka: Jaki fajowy drapaczek :loveu:. I ja gratuluję siostrzenicy :multi:. Quote
Kati Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Bardzo dziękuje za gratulacje. Dzisiaj powinna dzwonic moja mama i zdać relacje jak się Zuzia sprawuje. Ja dzisiaj pasam z nóg. nie mam na nic sił. W pracy miałam tyle roboty, że wyszłam godzine później, a i tak dużo roboty przełozyłam na jutro. Dzisiaj miałam zamiar jechać do pracy rowerem, ale niestety pogoda straszna była. Już dawno tak nie wymarzłam. Rudy troche sie nudzi, bo prawie cały dzień siedzi sam, a jak ja wracam to na krok mnie nie odstępuje. Drapaczek musiał chwilowo zostać rozebrany, ale Rudek i tak miał fajną zabawę w chowanego: sorry za jakość :oops: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 A kuku :grin: :grin: życzymy mniej robotnego czwarteczku. Quote
zuzolandia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 POKOSMANE wpadły siem przywitac i pogratulowac małej siostrzenicy;-) .duzooooo zdrówkaaaaaa i buziaczkówwww dla Zuzanki !!!!!!!! Quote
marzenna79 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witaj Kasiu ! :multi::loveu: Ale Rudek ma fajną zabawę...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gratuluję siostrzenicy.:multi::multi: Życzę szybkiego powrotu małej do domciu.:loveu: Quote
Dada Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dzięki za odwiedziny w galerii Sary i Nadira. Piękny kotek :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 fajny kicius i pasujacy do niego drapak w kolorze czerwonym:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witaj zapracowana kobitko ;) Może trzeba znaleźc jakiś sposób na pozbycie się i taty z domu :evil_lol: Rudy świetnie czai się na tym zdjęciu ;) Quote
gogunia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witam:multi:, śliczne fotki zwierzaków :p :loveu: ;) Quote
Kati Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Witam po kolejnej dluższej nieobecności, Dziękujemy wszystkim za odwiedziny. Moze nie jestem aż tak bardzo zapracowana, przecież wiele osób pracuje, ma dom "na głowie" i jeszcze czas na Dogomanie, ale denerwuje mnie to, że nigdy nie moge wyjść normalnie po 7 godzinach, tylko na sam koniec pracy jest najwięcej do zrobienia i wychodzę dużo później. Mam duże zaległości we wstawianiu fotek, ale dzisiaj wstawię najnowsze, które przysłała moja siostra. :) Moja siostra po porodzie Takich sal szpitalnych możemy tylko pozazdrościć - sala jednoosobowa i jeszcze łózko dla TZa. :lol: 1 tygodniowa Zuzia: przebrana za żuczka :lol: Moja mama się z niej śmieje, ze wygląda jak gruby więzień. :lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Sliczna dziewczynka :loveu: Kasiu zostałaś ciocią :cool3: Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jeszcze raz gratulko dla Twojej siostry :):multi: ciotka przekaż:cool3: córcie ma śliczniusią :loveu: :loveu: :loveu: , a pokój szpitalny:crazyeye: pełen komfort Quote
JIM Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dziekuje za odwiedziny u mnie :) Zuzia jest przesliczna.`Gratulacje dla siostry. :loveu: Quote
misiaczek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Śliczna dziewczynka z Zuzi :loveu:.Jakie czarne włoski ma :). A gdzie jeśli można oczywiście wiedzieć,rodziła Twoja siostra? U nas w kraju? Quote
Kati Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Dzięki za gratulki. :) nic nie musze przekazywać, bo siostra czasem czyta Dogo, więc sama to przeczyta. :) niestety oni mieszkają w USA, więc nie wiem kiedy będę miała okazję poznać małą osobiście :roll: chyba dopiero jak wizy zniosą i jak uzbieraz wystarczająco dużo kasy na wycieczkę za ocean. :) A zeby nadrabiać zaległości to wstawię fotki Rodka - Smrodka :evil_lol: Rudy z sąsiadką Bepą Dzisiaj koty pierwsze raz spotkały się bezpośrednio. ruduś bardzo sie cieszył, wąchał koleżankę, ale ona zaczeła na niego syczeć i biedny troche się speszył, skulił i nie chciał sie ruszyć. Musiałam wziąść go na ręce i zanieść do domu. Potem przez jakiś czas siedział na parapecie i głośno miałczał. Kolezanka mu sie spodobała, ale ona jakoś taka nietowarzyska. Quote
Recommended Posts