nuuska Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Bo zakazany owoc najlepszy :cool3: Chociaż faktycznie, niekoniecznie najlepszy dla układu pokarmowego ;) Quote
marzenna79 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Witaj Kati,:multi::loveu: witaj Rudy rudzielcu.:loveu::loveu: Te fotki też są śliczne. :loveu: Mizianeczko dla drapieżnika i pozdrowionka dla jego pańci. Quote
Kati Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Witaj Marzenna, Dzięki za odwiedziny. Również pozdrawiamy. :) Quote
Bewarka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Przyszłam w odwiedziny do tej wspaniałej galerii...;) Quote
zuzolandia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witanko i przytulanko pozna ,ciemna, nocka ;-) heeheheh !!! Quote
Kati Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Witam wszystkich odwiedzających naszą galerię. :) Dzisiaj wstawie troszke widoczków: Quote
marzenna79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witaj Kati !!! :multi: Fotki super...:loveu::loveu: Tylko, gdzie to jest ?????? Napisz coś więcej nam. Mizianko dla Rudego. Quote
bonita Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Kati']Witam wszystkich odwiedzających naszą galerię. :) Dzisiaj wstawie troszke widoczków: Ale piękne:loveu: :loveu: :loveu: Nie wiedziałam które wybrać, więccytuję pawie wszystkie :loveu: Gdzie to jest? bo mi się to jakieś znajome zdaje:cool3: dejavu czy co:evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Kati napisał(a):sopelki... :) Ano... ale za to jakie :cool3: Quote
Kati Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 to są ruiny zamku w Ogrodzieńcu. :) fotki troche stare, bo jeszcze snieg na nich widać, chociaż znacznie go mniej niż dzisiaj za oknem. Mam jeszcze kilka zaległych fotek Julki: Quote
marzenna79 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Kati']to są ruiny zamku w Ogrodzieńcu. :) fotki troche stare, bo jeszcze snieg na nich widać, chociaż znacznie go mniej niż dzisiaj za oknem. Zamek w Ogrodzieńcu - piękny...:loveu: Nigdy tam nie byłam...:shake: Jakie to rejony Polski ??? :shake: U WAS zima ??? :crazyeye: [quote name='Kati'] Mam jeszcze kilka zaległych fotek Julki: Śliczna sunieczka.:loveu::loveu: Witam Cię KaRa_TC dzisiaj wiosennie.:multi::loveu: U nas wiosna - radosna.:loveu::loveu: Miłego dnia ! Quote
Kati Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Ogrodzieniec jest na Ślasku, a dokładniej Jura Krakowsko - Częstochwoska. Ode mnie ze wsi godzina jazdy rowerem. :) U nas zima jakiej nie było w zimie. Ślisko jak nie wiem, prawie dwa razy leżałam. Quote
Kati Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Dzisiaj powiększyła nam się rodzinka. :multi: Moja kuzynka urodziła córeczkę - Oliwke. :loveu: Ząbki Julki: Quote
bonita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Kati']Dzisiaj powiększyła nam się rodzinka. :multi: Moja kuzynka urodziła córeczkę - Oliwke. :loveu: Ząbki Julki: Ale ładne duuże zębidła:evil_lol: Gratki dla kuzynki:multi: :multi: :multi: Zdrówka dla Niej i dla Oliwki:loveu: Quote
nuuska Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Kati napisał(a): U nas zima jakiej nie było w zimie. Ślisko jak nie wiem, prawie dwa razy leżałam. Ja też :oops: Ale zima już sobie poszła i dzisiaj wiosennie :multi: Pozdrawiamy i życzymy Rudaskowi miłego wygrzewania się na parapecie ;) Quote
wiq Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Zaglądam z rewizytą i bardzo mi się podoba:p Gratuluję powiększonej rodzinki!:multi: Quote
Kati Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Dziękuję wszystkim za wizytę i gratulacje. Bonita, A_ga.isk, Alicja, Nuska, Wiq Dzięki. Bonita, dzieię się, ze nie zauważyłas w ząbkach Julki ogromnej wady - tyłozgryzu :evil_lol: Alicja, dzisiaj rano dostałam niepodpisanego SMSka od TZa kuzynki i o mało zawału nie dostałam, bo pomyślałam, ze to już taką prawdziwą ciotką zostałam. Ale na to musze poczekać jeszcze 3 tygodnie. Nuuska, no nareszcie wróciła ładna pogoda. Wiq, zapraszamy częściej. Julka na spacerku: Julka akrobatka: Julka nad jeziorem: Quote
marzenna79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Kati']Ogrodzieniec jest na Ślasku, a dokładniej Jura Krakowsko - Częstochwoska. Ode mnie ze wsi godzina jazdy rowerem. :) U nas zima jakiej nie było w zimie. Ślisko jak nie wiem, prawie dwa razy leżałam. Nie znam tych rejonów Polski !!!:shake::shake: Fajnie masz !!!:multi: [SIZE=4]Co Wy wszyscy z tą zimą ??????? :crazyeye: [quote name='Kati']Dzisiaj powiększyła nam się rodzinka. :multi: Moja kuzynka urodziła córeczkę - Oliwke. :loveu: Ząbki Julki: Ziąbki siuperr !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Julka śliczna panienka ! :loveu::loveu: [quote name='Kati'] Julka na spacerku: Julka akrobatka: Julka nad jeziorem: Ładne fotencje...:loveu::loveu: Fajnie macie, nawet jeziorko blisko...zazdroszczę.......:oops: Pozdrawiam Was i Rudego. Quote
Kati Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Marzenna, nie narzekaj. :) Wy macie wspaniałe morze i też wam zazdrościmy, chociaż ja nie narzekam. Quote
bonita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Specjalnie dla Rudaska :loveu: Faktycznie Julkowe zębidełka są śmieszne:evil_lol:, nie zauważyłam. Wiesz ja mam same przodozgryzy w domu, już na innych zgryzach się nie znam:p Quote
Recommended Posts