Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj mam dzień nienawiści do kotów, a szczególnie do jednego czarnego kota. :angryy:
Dopiero się dzień zaczął a bilans strat jest dość spory:
- przewrócony regał
- zrzucone 2 kwiatki (jedna doniczka potrzaskana)
- zrzucona suszarka na naczynia (kilka talerzy potrzaskanych)

A ta wredna istota jeszcze śmie przyjść do mnie na kolana i oczekuje głaskania :mad:

Posted

I właśnie dlatego nigdy nie chciałam mieć kota :lol:
Ale w sumie porównując Twój bilans strat do tego co robi Kraksa ulv to śmiem twierdzić że kotek się nie postarał :evil_lol:

Posted

[quote name='Ada i Fanta']I właśnie dlatego nigdy nie chciałam mieć kota :lol:
Ale w sumie porównując Twój bilans strat do tego co robi Kraksa ulv to śmiem twierdzić że kotek się nie postarał :evil_lol:
ja mam nadzieję, że to był jednorazowy incydent i więcej się nie powtórzy. :D

A dzisiaj wam pokażę filmik z zabawy Abi z Magią. :)

http://youtu.be/stfPJc2hIV0

Posted

Dzisiaj w końcu pozwoliła Magii spędzić dzień poza domem - od rana Magia wietrzy futro na wsi. :)

a dzisiaj fotki z mojej pracy (robione telefonem w brzydką pogodę):

ja z prawej strony

Posted

Zależy jak ktoś do tego podchodzi, ale mnie się podoba. Zawsze coś ciekawego się dzieje, a praca nie jest mecząca, czasem stresująca ale z wzystkim można sobie poradzić. :)

Posted

[quote name='zaba14']I znajomych można spotkać :P
i jak tam świerzb u kotów ??
No właśnie, kiedy znowu się spotkamy?

A praca nie podoba mi się tylko wtedy, jak muszę zostać po godzinach i nawet po 12 godzinach pracy prosić kierownika żeby mnie do domu puścił. Na szczęście to są tylko wyjątkowe sytuacje, najczęściej wychodzę wcześniej.

Posted

Właśnie wróciłam z Magią z długiego (ok 3 godziny marszu) spaceru. Magia była przeszczęśliwa, idealnie się zachowywała. Miała małe spięcie z rottweilerwm, ale wszystko pod kontrolą. Magia troche sie go obawiała, ale jak tamten zaczął burczeć to Magia nie pozostawała dłużna, tez na niego warczała. :lol:
Wróciłyśmy zmęczone i całe utaplane w błocie. ;)

Posted

Ramzes powoli dochodzi do siebie po sterylce. Bardzo przeszkadza mu wenflon w łapce i kołnierz ochronny. Niestety musi sie do tego przyzwyczaić, bo nie jestem w stanie go cały czas pilnować.