Jump to content
Dogomania

Galeria Amberowa - Dokumentacja zimowa :) strony 42 (dół) i 43!

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']Czyli to o zająca chodziło..?Niee, zająca by nie złapała - za duży, za szybki, przede wszystkim zbyt ostrożny (ale zające też mamy) - i dużo rzadziej spotykany. Królisie nie tylko w domach mieszkają, dzikie też są, to był wybitnie Oryctolagus cuniculus :diabloti:

Ładny basenik :evil_lol:
W ogrodzie też ma taki, własny :shake: co chwilę mokra biega :lol:

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona same takie miny robi :lol:

Wszędzie się tak pogoda popsuła? Od wczoraj nie mamy porządnego spaceru, bo non-stop leje tak, ze jak wyglądam z domu to nie widzę końca ogrodu :-o a nie wiem jak wielkej działki nie mamy :shake:

Dziewczyna się dorobiła wczoraj nowej obroży - czerwonego półzaciskowego rogza. Niestety z niezaciskowej obroży, nawet kiedy była założona tak "na styk" potrafiła wyleźć, jak się zaparła na tylnych łapach że ona się boi i nie ruszy :shake: Mam nadzieję, że wreszcie trafiłam na coś, z czego nie będzie w stanie wyjść, bo to naprawdę niefajne wrażenie, jak mam np. przejść z psem przejściem podziemnym, psia sobie fajnie biegnie obok zainteresowana całym światem, i nagle ni z tego ni z owego robi barana a mnie w ręce zostaje obroża :roll: Chyba faktycznie ma małą głowę :diabloti:

Posted

Oj, jednak bym wolała śnieg (ale taki porządny, co by się utrzymał) niż ciągłą ulewę, która wszystko w koło zmienia w takie cudne bagno :-(

Postram się jutro postrzelać jej jakieś zdjęcia na spacerze, ale... Amber to nie Sarcia, u tej to przynajmniej widać że coś ma na sobie, u Ambi trzeba obroży POSZUKAĆ jak się chce ją na smycz zapiąć :lol:

Posted

Arden napisał(a):
Postram się jutro postrzelać jej jakieś zdjęcia na spacerze, ale... Amber to nie Sarcia, u tej to przynajmniej widać że coś ma na sobie, u Ambi trzeba obroży POSZUKAĆ jak się chce ją na smycz zapiąć :lol:

No cóż, uroki kudłatego psa ;)

Posted

Nienienie, uroki to są wtedy, jak raz odkurzasz, a potem jeszcze dwa razy dziennie zamiatasz cały dom, a futro i tak lata wszędzie (jakimś cudem najwięcej w kuchni) :loveu:

Posted

Oczywiście na wszystkich zdjęciach, gdzie ma otwartą paszczę, zwyczajnie pyskuje :shake: Nie wiem kto tego psa wychowuje że taki wygadany :diabloti:

Posted

Przy okazji można się zachwycać, bo Ambi na tych zdjęciach jest świeżo po praniu :loveu: Jeszcze nigdy nie miała takiego białego kołnierza :lol:

I żeby nie było, że na zdjęciach w obroży NIE MA obroży :diabloti:

Posted

Arden napisał(a):
Niee, zająca by nie złapała - za duży, za szybki, przede wszystkim zbyt ostrożny (ale zające też mamy) - i dużo rzadziej spotykany. Królisie nie tylko w domach mieszkają, dzikie też są, to był wybitnie Oryctolagus cuniculus :diabloti:

U mnie króliki nie biegają :diabloti: Ino żółwie i chomiki :roll::evil_lol:

Mogę się uśmiechnąć do Cię o taki zajefajny rysuneczek?:cool3::cool3:

:evil_lol::evil_lol: To tak apropo króliczków
YouTube - Crazy Rabbit and dog

Posted

anetta napisał(a):
U mnie króliki nie biegają :diabloti: Ino żółwie i chomiki :roll::evil_lol:
Bo może ty w innym klimacie zyjesz? :cool3:

Mogę się uśmiechnąć do Cię o taki zajefajny rysuneczek?:cool3::cool3:

Będę potrzebowała dwóch rzeczy:
- zdjęcia - z jakiego mam rysować - najlepiej w fajnej jakości, żebym się nie musiała domyślać gdzie jest jaka część psa :cool3:
- nieograniczenie dużo czasu, bo mi dowalili na studiach i się uczę :shake:
ale tak, możesz się uśmiechnąć ;)

:evil_lol::evil_lol: To tak apropo króliczków
YouTube - Crazy Rabbit and dog
:crazyeye: Cudne! Bernuś z królikiem - i to żywym :loveu:

Posted

Powiem tak... za rysunek jako taki nic, ale jeśli idzie o wydruk czy coś w tym stylu, to nie mam pojęcia, bo na razie rozeznaję sytuację nawet jeśli idzie o ten z Amber :shake:

Posted

Uh, ile tu nowych zdjatek:loveu:
Ale Ambiś na tych ostatnich jakaś inna jest:roll:
Poważniejsza? Doroślejsza?
I taka - patrzcie na mnie, oto ja i śliczna jestem.
Czy może jeszcze przeżywa kąpiel?
A może dumna z nowej obroży?:roll:
No i jak? Ta lepsza?
Ale pewnie była wychwalana. Bo taka zadowolona jest:loveu:
http://img10.imageshack.us/img10/1097/ambi1.jpg
Kurcze, Ambiś ma jeszcze różowe poduszeczki?:loveu::cool3:

Arden napisał(a):
:crazyeye: Cudne! Bernuś z królikiem - i to żywym :loveu:

Hmmm... bo pewnie ten Bernuś nie jest na chrupkim dietetycznym;):)
Rzeczywiście filmik świetny jest:lol:

To ile lat ma Enter?
Noooo... on też ma spory udział w zafutrzaniu domu.
A tu proszę - wszystko na Amber;):p:)