Jump to content
Dogomania

Galeria Amberowa - Dokumentacja zimowa :) strony 42 (dół) i 43!

Recommended Posts

Posted

Ale, tak jak obiecałam, musi być także parę zdjęć mojego irlandczyka ;)
Drań ma niecałe 9 miesięcy, na imię mu Ramzes, jest mixem boksera, labradora i Bóg wie czego jeszcze, na smyczy ciągnie jak parowóz, ma własne zdanie w kwestii posłuszeństwa. Czego nie ma - oprócz istotnych braków w rozumie ;) przede wszystkim nie ma ogona, bo jakiś durny człowiek musiał na siłę "podrasowić" szczeniaki, żeby wyglądały bardziej na boksera, i zrobił to w taki sposób, że o ramzesowe zdrowie musiano stoczyć niezłą batalię.
Cecha charakterystyczna - rozkochuje w sobie wszystkich dookoła i równie szybko budzi w ludziach mordercze instynkty (we mnie również, od czasu do czasu) ;)

Oto Ramzes:

Tak wysoko skaczę :crazyeye::

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wzrok błądzący za rozumem, a do tego brudny jak dzika świnia ;)

Pomalowane oczy :roll: Egipcjanin mój paskudny :lol:

:lol:

Nie wiem czy ktoś będzie zainteresowany relacją z pobytu w samej Irlandii, ale jeśli tak, to z czasem mogę się podzielić paroma ładnymi rzeczami ;)

Posted

Powrzucam zdjęcia jeszcze raz - nie wiem, co się stało :shake: ale to jak uruchomię laptopa, bo na razie mam mały problem ;)

Agappe - myślę, że będą - muszę posegregować te obecne i z lat poprzednich, bo naprawdę niektóre są z całkiem interesujących miejsc (kocham tę wyspę...), i wtedy się pewnie podzielę... :)

Posted

Ja dalej bez laptopa, więc nie przeładuję tych zdjęć na razie :oops: Za to mogę się podzielić świeżutkimi zdjęciami Ambi :loveu:

Zdjęcia w takiej jakości, w jakiej są :oops: również z racji braku dostępu do odpowiedniego sprzetu :(

Przy okazji, żeby się mi nie nudziło, to musi się coś dziać... Amber kuleje na przednie łapy, bardzo, a najlepsze jest to, że... nikt nie wie, dlaczego. Prześwietlona jest wzdłuż i wszerz, ze stawami wszystko ok, wetom kończą się pomysły, a ja nie wiem co zrobić :shake: Także prosimy o kciuki, żeby to jakaś bzdura była :roll:

Posted

Uwaga, nasza najbardziej widowiskowa komenda :D "Amber, wstydź się!"
...tu by się przydało video, nie zdjecie ;)

Dopracowujemy "wstydź się ale nie-na-plecach" - na razie średnio, ale dojdziemy do tego :D

"Nie uważasz, że to się już nudne robi?" :roll:

...i na koniec krokodyl :loveu:

Posted

Hejka

ja jutro jade do torunia z klubem na pokazy agility, także jak coś to poznasz mnie po czerwonej koszulce z logo Związek Kynologiczny Płock na srodku i napisu na boku Agility psi sport :lol:

Posted

Arden napisał(a):
Powrzucam zdjęcia jeszcze raz - nie wiem, co się stało :shake: ale to jak uruchomię laptopa, bo na razie mam mały problem ;)

Agappe - myślę, że będą - muszę posegregować te obecne i z lat poprzednich, bo naprawdę niektóre są z całkiem interesujących miejsc (kocham tę wyspę...), i wtedy się pewnie podzielę... :)

jak idzie segregowanie? :mad:

Posted

Segreguje się wszystko, powoli, ale idzie :cool3:

Ramzes -zdjęcia, które ostatnio nie działały. Amberowy kuzyn, pies psychopata i ogółem mój śliczny Irlandczyk ;) Na plaży w Bettystown :)

...ja latam :D

Posted

Piękne, pomalowane egipskie oczyska - dalej "brzydal" :)

Gratis, czyli ruda przybłęda:

...i tym samym przechodzimy do piękniejszej części mojego irlandzkiego zwierzyńca ;)