szybszy_od_dylizansu Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 A co powiecie na zawody w Jakuszycach w terminie 1-2 stycznia 2005? Quote
andrew Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 A co powiecie na zawody w Jakuszycach w terminie 1-2 stycznia 2005? No zawody w tym terminie to zycze sukcesow :lol: Quote
husky-regan Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 A co powiecie na zawody w Jakuszycach w terminie 1-2 stycznia 2005? Jak dla mnie bomba. Nie ma to jak rozpoczęcie nowego roku na sportowo. Quote
andrew Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 A pewnie 1 stycznia to wiekszosc maszerow bedzie w stanie przywiazac sie do san i krzyknac GO !!!!! A dalej niech sie dzieje co chce :) Quote
szybszy_od_dylizansu Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Nie było tak źle w ten sylwester w Jakuszycach. Radzę rezerwować miejsca na noclegi jeszcze coś wolnego można znaleźć. Quote
Fair_Play Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 A co powiecie na zawody w Jakuszycach w terminie 1-2 stycznia 2005? Ja już się nie mogę doczekać :D Quote
szybszy_od_dylizansu Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Spokojnie , jak kocha to przyjedzie. :wink: Quote
basia Posted September 21, 2004 Author Posted September 21, 2004 Hej, hej!!! Uczestnicy zawodów w Dziergowicach!! Coś mi się o uszy obiło, że ma nie być zawodów na Kubalonce a te w Lublińcu mają być zamknięte czyli tylko dla członków klubu Extreme. Nie wiecie ile w tym wszystkim prawdy? :-? Quote
Rav Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 czy w tym chorym i poronionym kraju pojawi sie w koncu kalendarz zawodow na kilka miesiecy przed sezonem , koniec wrzesnia a tu ani widu ani slychu a pisanie ze bedzie 1 pazdziernika jest powalone, szkoda slow .... Quote
Manu Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Hej, hej!!! Uczestnicy zawodów w Dziergowicach!! Coś mi się o uszy obiło, że ma nie być zawodów na Kubalonce a te w Lublińcu mają być zamknięte czyli tylko dla członków klubu Extreme. Nie wiecie ile w tym wszystkim prawdy? :-? Mi podobnie się obiło.... :roll: Agnieszka_ !... Chodź, wyjaśnij ! :D Quote
szybszy_od_dylizansu Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 czy w tym chorym i poronionym kraju pojawi sie w koncu kalendarz zawodow na kilka miesiecy przed sezonem Do kogo masz żal? Czy Twój klub organizuje jakieś zawody ? Czy rozpoczął przygotowania kilka miesięcy temy? Po recenzjach zawodów jakie można przeczytać na stronie Extreme wielu organizatorów nie ma chyba ochoty bawić się organizację takiej imprezy. I wcale im się nie dziwię. Quote
Rav Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Szybszy ja juz nie naleze do zadnego klubu od polowy zeszlego sezonu:D do kogo pretensje? jak to do kogo zobacz jak to wyglada z innymi dyscyplinami sportowymi, jak tam jest to rozwiazane ? a czyzby sie przejmowali opiniami kilku idiotow ktorzy pisali na stronie extreme, nie wydaje mi sie, no to w takim razie niech zostana zawieszone psie zaprzegi w Polsce jak nik nie ma ochoty ich orgaznizowac i o tej decyzji tez niech poinformuja ludzi (przynajmnej bede wiedzial ze na jesien i zime moge sobie planowac wypady w gorki) , nie wydaje mi sie zeby oraganizacja zawodow i ich przygotowywanie odbywalo sie na 2 tygodnie przed startem , ale znacznie ale to znacznie wczesniej wiec spokojnie informacje (chozby nawet wstepna) mozna przekazac do federacji, ktora by zamiescila ja na swojej stronie, a nie ze poznej wychodzii ze zawody sa organizowane w tym samym terminie Quote
Agnieszka_ Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Hej, hej!!! Uczestnicy zawodów w Dziergowicach!! Coś mi się o uszy obiło, że ma nie być zawodów na Kubalonce a te w Lublińcu mają być zamknięte czyli tylko dla członków klubu Extreme. Nie wiecie ile w tym wszystkim prawdy? :-? Mi podobnie się obiło.... :roll: Agnieszka_ !... Chodź, wyjaśnij ! :D Nie wyjaśnie, bo sama jeszcze nie wiem... Quote
Manu Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Właśnie dostałam takie wstępne info o zawodach :D Puchar Polski w sprincie psich zaprzęgówwedług regulaminu PFSZPRP "II Burtszynowy Szlak" Sopot, 22-23 stycznia 2005 Nordkapp & Traczer (niebawem szczegóły) www.nordkapp.pl www.traczer.com 0 507 890 514 Quote
basia Posted September 22, 2004 Author Posted September 22, 2004 Manu, fajnie tylko strasznie daleko :cry: ZH napisał: Tak tylko sobie rozmyślam.... Zdecydowanie za dużo rozmyślasz :-? A może ty coś wiesz o zawodach ale raczej w naszej części kraju? [zaraz mnie FP opieprzy, że zawsze mi się niepodoba :oops: :roll: :lol: ] Quote
Manu Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Ponieważ "konkurencyjny" topik o zawodach w sezonie poszedł już był do kosza :D , to ja tu zacytatuję pewną akurat jedyną wartościową stamtąd kwestię 8) Darek Serafin mówił w Lubieszowie, że najprawdopodobniej będą zawody w Świeradowie na początku października. Na weekend 10-11.10. tak, ale chłopaki z tego co wiem, robia zawody towarzyskie i są przygotowani na jakieś max.20 ekip, które sami zapraszają. Witam.Glownym organizatorem zawodow jest B.Kamienski, D.Serafin i ja mu pomagamy, z tym ze sa to wyscigi dla ok. 20 zalog zaproszonych, niestety ograniczeni iloscia osob w tym roku. Pozdrawiam Ania&husky z Alaski Quote
andrew Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Heh .... :-? Taaaaa :) To bylo tworcze stwierdzenie :lol: A co do zawodow to my sie chyba wybieramy dopiero na zawody do Wysokiej - jak beda :) No chyba ze wczesniej wyskoczy cos blizej :) Quote
Rav Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 a o Sieradzu moze ktos cos wie? ja tez raczej wybiore Wysoka od Sobotki, plotki tez sa ze cos w Sportowej Dolinie w Bytomiu ma byc na poczatku listopada Quote
wiosna Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 to dogomania jedzie do sobotki czy do wyskoiej ? ja chyba jednak sobotke.. Quote
basia Posted September 23, 2004 Author Posted September 23, 2004 I tak jak przewidywałam, sport zaprzęgowy staje się elitarnym i tylko dla "zaproszonych" :-? Mam nadzieję, że nie stanie się to regułą :roll: Quote
Fair_Play Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 zaraz mnie FP opieprzy, że zawsze mi się niepodoba :oops: :roll: :D yyy? :confused: Quote
andrew Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Jeszcze sie sezon nie zaczal a juz sie ekipa dzieli.Jedni Sobotka drudzy Wysoka, jak tak terminy beda ustalone to z tego sezonu nic dobrego nie wyjdzie :) Quote
ewaka Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 I tak jak przewidywałam, sport zaprzęgowy staje się elitarnym i tylko dla "zaproszonych" Mam nadzieję, że nie stanie się to regułą Basiu, to nie jest tak jak myslisz, to nie są żadne oficjalne, eiltarne zawody z czyjegos ramienia i dla wybranych, tylko towrzyskie spotkanie w formie zawodów. Zawody nie są reklamowane, ani nigdzie nie wisi zaproszenie na nie. Nie są ujete w żadnym kalendarzu, ani grafiku. To tak jakby dogomaniacy sobie zrobili spotkanie i zawody np. w Morsku. Jest to mozliwe, prawda? Znajdz sponsora na 40 osób i zaproś znajomych - będziesz miała to samo, o nic innego nie chodzi. Żadna tam elita, grono osób zaproszonych. Quote
Recommended Posts