Tengusia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Spox sie usmiecha ... piekny jest :loveu: http://www.fothost.pl/upload/09/19/204701ef.jpg Quote
furciaczek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 :mdleje::loveu: http://www.fothost.pl/upload/09/19/204701ef.jpg Cudowne zdiecie:loveu: Quote
natalia_aa Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Zdjęcia od Nafi z jednego ze spacerów ze Spoxem: Quote
furciaczek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Powalajace spojzenie:loveu: http://www.fothost.pl/upload/09/20/0a9219c4.jpg Quote
natalia_aa Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [FONT=Verdana]Rudka czerwiec 2009[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Ze szkolenia jestem zadowolona jak zawsze, albo jeszcze bardziej.[/FONT] [FONT=Verdana]Z pracy Dory jestem bardzo dumna![/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Dora w środku, ledwo widoczna ;)[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
natalia_aa Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [FONT=Verdana]Między wyjściami na plac Dora standardowo miała swój świat, czyli pajączki, muszki, żabki ;)[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
Alicja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [FONT=Arial]supcio ze szkolenie ...jaka zapatrzona :loveu::loveu: Kurka ....ale ona ma cudną figurkę :loveu:[/FONT] Quote
natalia_aa Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Ciąg dalszy... powoli, powoli, bo jeszcze część jest w fazie obróbki. Zdjęcia zrobione przez Sylwię (Olmeca): Quote
Alicja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [FONT=Arial]:loveu:jaka wpatrzona ...ja musiałabym chyba kurczaka surowego nosić żeby Ozzy tak sie na mnie zapatrzył :diabloti::oops:[/FONT] Quote
rufusowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 świetna fotka :loveu: Natalia miło było Cię poznać na żywo choć nie miałysmy okazji dłużej pogadać i czuję lekki niedosyt ;) Dora jest śliczna i nie zjadła mnie :grins: jest też bardzo drobniutka :loveu: a jak wrażenia? jak powrót? Quote
olekg89 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Schudła??Czy mi się zdaje ,bo ma teraz taką wyczepistą figure fiu fiu:cool3: Quote
natalia_aa Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 A widzisz Marlena jakoś tak wyszło, że nie było, jak słowa zamienić... Co gorsza, słyszałam, że Was nie będzie sierpień/wrzesień, a szkoda. Wrażenia, jak zawsze super, tylko teraz miałam spsutego psa, pierwszy dzień po podróży była lekko śnięta, a ostatniego się nażarła trawy i rzygała, ale i tak było w porządku! Czekamy na sierpień, wtedy tylko nieco inny psi skład będzie :p Olekg89 tak Dora schudła w końcu ;) Niektórzy aktualnie próbują mnie posądzić o głodzenie jej. Sucz mi waży 20.5kg także jestem dumna ;) Quote
olekg89 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Super wygląda:multi:Spoko skąd ja to znam:lol:Teksty o głodzeniu psów na porządku dziennym:cool3: Quote
karolina1 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Śliczna Dorcia :loveu::loveu: i fotki ze szkolenia.. :iloveyou:UWIELBIAM:iloveyou: taka wpatrzona ahh.. Quote
natalia_aa Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Dora podczas przerw między wyjściami na plac: Quote
rufusowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 natalia_aa napisał(a):A widzisz Marlena jakoś tak wyszło, że nie było, jak słowa zamienić... Co gorsza, słyszałam, że Was nie będzie sierpień/wrzesień, a szkoda. Może w następnym sezonie będziemy brali bunkier i wtedy integracja będzie lepsza :p A teraz jeździmy w te i we wte ;) Co do szkoleń, to muszę obgadać temat z Sebastianem, bo terminy znowu się zmieniły a on cos wspominał, że mamy gdzieś jechać w ostatni weekend lipca... poza tym czeka nas gorący okres rozwożenia zaproszeń po rodzinie :cool1: Z kolei w sierpniu.... boję się, ze to już będzie tuż przed ślubem i cała masa spraw do załatwienia :( Mnie bardzo zależy na tych szkoleniach i widzę, że Sebastian jak trochę pochodził na placu, to też zrozumiał jakie to ważne. Z drugiej strony mam wrażenie, że za dużo na siebie biorę. We wrześniu zapraszamy Was na ślub, bo jest 19 kiedy będzie szkolenie i już z Izą miałyśmy wizję, że zamiast przechodzić pod strzelbami, wiosłami czy czym tam jeszcze to będziemy się czołgać pod startującymi do siebie psami :lol: natalia_aa napisał(a):Wrażenia, jak zawsze super, tylko teraz miałam spsutego psa, pierwszy dzień po podróży była lekko śnięta, a ostatniego się nażarła trawy i rzygała, ale i tak było w porządku! Czekamy na sierpień, wtedy tylko nieco inny psi skład będzie :p ja dopiero ostatniego dnia zobaczyłam, że Dora nie chce ćwiczyć ale fotki i tak macie piękne i widzę, ze bullimia nacykała ich dużo :p natalia_aa napisał(a):Olekg89 tak Dora schudła w końcu ;) Niektórzy aktualnie próbują mnie posądzić o głodzenie jej. Sucz mi waży 20.5kg także jestem dumna ;) na żywo wygląda jeszcze szczuplej :loveu: Quote
natalia_aa Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Dora ostatniego dnia szkolenia, nażarła się jakiegoś świnstwa, rzygała i ćwiczyć już nie chciała ;) Quote
karolina1 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 http://i614.photobucket.com/albums/tt221/nafi1207/DSC_0137.jpg Jakby się przewrócić miała :eviltong: Quote
Recommended Posts