Jump to content
Dogomania

...:::DORA uratowana "majorko-amstaffka" // WAKACYJNIE:::...

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejuuu jak ja bym chciała mieszkać nad morzem :loveu: cudne macie te spacery - zazdraszczam :p

Dora pięknie pływa i to nawet w kagańcu :p

i jaką ma ładną czerwoną obróżke

a Felek dotarł na spacerek? :razz:

Posted

natalia_aa napisał(a):
A no dobrze, nie wyobrażam sobie absolutnie mieszkać w innej części Polski!
Jeziora, morze, lasy, łąki, wszędzie blisko :]

nie wszędzie :diabloti: do gór macie kawałek :diabloti:

Posted

[quote name='natalia_aa']No faktycznie, ale tam z psami trudno śmigać ;)
Bo wybierałam się w tym roku, tylko nie mogę znaleźć żadnego szlaku, gdzie psa mogę zabrać.

łojej....a tu
Wyjazd z pupilem na wakacje • Ogólne/Generally • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych.
ludzie polecają góry...my też szukamy czegoś zeby z psami pojechać.... tylko ja TZ ta przekonuje ze jednak nad morze :loveu: tam sie pies wybiega, wyszaleje, nie zje owcy i nie pogryzie sie z psami pilnującymi stad :p

Posted

Przeglądam, przeglądam ten temat i się namyślam, bo kwaterę z psem to jeszcze jako tako, gorzej, o to, ze często po górach, szlakami z psem dreptać nie można, choć już coraz więcej szlaków, gdzie kundla można zabrać.

Choć ja i mój pies w sumie od morza i jezior uzależnieni, więc nie wiem czy tu nie zostaniemy, tzn. na pewno na Mazury w okolicach czerwca śmigniemy, a co jeszcze się zobaczy ;)

Posted

no właśnie....tak to wygląda, ze u nas podróżowanie z psem nie jest jeszcze popularne i dobrze widziane w wielu miejscach :shake:

a mazur sie nie boisz? to znaczy kleszczy? bo ja mam jakąś fobie i bałabym sie ze w razie czego nie zdazy sie pod kroplówke podłączyć :cool1:

Posted

Właśnie ja jakoś w ogóle kleszczy się nie boję... Znaczy się zabezpieczam Dorę, ale od 2 lat, jak ją mam nie zdarzyło mi się by miała kleszcza, raz jeden po niej łaził, to od razu go strzepnęłam ;)