Natussiaa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 banerek dla Noreczki: Norka nr 545/07 pawilon VII klatka S Norka jest sporej wielkości suczką, mieszańcem owczarka kaukaskiego. W boksie spokojna, apatyczna, głównie leży. Na spacerach odżywa, staje się energicznym, radosnym psem. Choć przyjacielska i łagodna do swoich ludzi, to nadaje się do pilnowania terenu. Z innymi psami się dogaduje, ale nie jest uległa. Norka ma swój charakter i temperament, choć w boksie jest tak zrezygnowana, że całkiem tego po niej nie widać. Jest po sterylizacji. Ma około 7-8 lat. Szukamy dla niej domu z ogrodem. Kontakt: [email protected] 0 602 184 573 Norka Quote
Natussiaa Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Piosenka dla Norki http://pl.youtube.com/watch?v=RLEDmH5o8Ok Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 prześliczna jest ta dziewczyna. ma allegro? a ogłoszenia na gumtree itd? allegro nie zrobie, bo nie mam konta, ale ogłoszenia moge porobić, gdzie umiem, jakby co. warto jej znaleźć dom, jest naparwdę slicznością, widac to mimo faflunów na sierści. jak się ją wykąpie i wyczesze będzie łamać serca :p Quote
Natussiaa Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 sunia nie ma ogłoszeń.. też mnie urzekła,już nawet poważnie myślałam o jej adopcji..:roll: ale na razie nic nie obiecuję więc ogłoszenia są potrzebne;) Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 jutro coś porobię - dziś już nie dam rady. tekst skopiować? gdzie jest norka, jak z ew. dowozem? i poprosze też kontakty. może być PW. Quote
Natussiaa Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 wielkie dzięki,ok,tekst oczywiście można skopiowac. Norka przebywa w Warszawie Z transportem nie powinno byc problemu. Kontakt: tel. 602 184 573 [email protected] gg: 5149933 Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 banerek z 1 postu nie działa (przeklejałam z twojego podpisu) Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Norka, zrobię ci ogłoszenia, ale czekam na dane od autorki wątku. LUDZIE! śliczna dziewczynka w rozmiarze XL - kto bierze? Quote
Natussiaa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Natussiaa;10814095 Norka przebywa w Warszawie Z transportem nie powinno byc problemu. Kontakt: tel.[B napisał(a): 602 184 573 [email protected] gg: 5149933 Tutaj są dane;) Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 na razie wrzuciłam na: [LIST] [*]gumtree, powinnas dostać mejla z instrukcją aktywacji, bo zdaje się, ze masz tam konto :crazyeye:. tak mi sie przypadkiem zrobiło, za bardzo na gumtree się nie znam... [*]czworonogi.eu, czeka na aktywację...[/LIST] Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jutro będzie więcej... allegro niestety nie zrobię. namawiam moją koleżanke na norkę, ale to nic pewnego... Quote
mru Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ojej, fajna Norka :lol: duża, śliczna - komu? Quote
Natussiaa Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 sleepingbyday napisał(a):namawiam moją koleżanke na norkę, ale to nic pewnego... super,trzymam kciuki;) Quote
sleepingbyday Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 dodałam tez do alegratki... koleżnaka ma psa staruszka, który nie może byc niepokojony i denerwowany. to też duży misiek, ale stary i schorowany. najwazniejsze dla nch jest, żeby psy się dogadały. ale oosba decyzyjna jeszcze nie widziała zdjęcia. nie wiadomo jeszcze nic.... Quote
Natussiaa Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 sleepingbyday napisał(a):dodałam tez do alegratki... Dziękuję;) Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 natusia, jak możemy sie skontaktować? gdzie jest norka, na paluchu? czy ty tam jesteś wolontariuszką? kiedy można ją odwiedzić i obejrzeć? czy wiesz o niej coś więcej? ew. przyszły domek chce wizytę uskutecznić i dopytać o szczegóły. domek jest pracujący, więc wchodzi w grę tylko popołudnie (takie po pracy standardowo) lub weekend. i za ten dom ręczę... Quote
Natussiaa Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='sleepingbyday']natusia, jak możemy sie skontaktować? gdzie jest norka, na paluchu? czy ty tam jesteś wolontariuszką? kiedy można ją odwiedzić i obejrzeć? czy wiesz o niej coś więcej? ew. przyszły domek chce wizytę uskutecznić i dopytać o szczegóły. domek jest pracujący, więc wchodzi w grę tylko popołudnie (takie po pracy standardowo) lub weekend. i za ten dom ręczę... Norka jest w schronisku w Warszwie na Paluchu.Nie jestem tam wolontariuszką,ale wiem że Morisowa z dogomani ma kontakt ze schroniskiem. Norkę można odwiedzic i obejrzec codziennie w godzinach od 12 do 16. Numer ewidencji Norki w schronisku to: [SIZE=2][SIZE=3]545/07 Wiem też że w schronisku jest od 2006 roku.. Jeszcze trochę info ze strony schroniska: Norka mix kaukaza, wiek ok. 7 lat. Znaleziono ją we wrześniu 06 r. w pobliżu ul. Dąbrowskiego. Jest bardzo łagodna i przyjazna dla ludzi. Na ogół jej smutne spojrzenie ujawnia szczególną tęsknotę za kimś bliskim Wobec psów w boksie jest bezkonfliktowa i niestety dała im się zdominować Natomiast podczas spacerów z osobą towarzyszącą - reaguje gwałtownie na widok obcego zwierzęcia -przyjmując postawę psa obronnego.Chce pokazać jak bardzo jest potrzebna. Ma nadzyczaj niepospolita urodę lecz w warunkach schroniskowych trudno jej zapewnić właściwą pielęgnację sierści - zatem potrzebuje zabiegów kosmetycznych, które odkryją jej naturalne piękno W schronisku została wysterylizowana Oczekuje na Przyjaciół posiadających dom z ogrodem - będzie nadzwyczaj wierną domowniczką i czujnym stróżem Przebywa w pawilonie VIIs. [SIZE=2] Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 a telefon z 1 postu jest do ciebie, czy do morisowej? Quote
Recommended Posts