EVA2406 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='kahoona']Jutro, jak pisałam, rozpoczyna się następny przewód sądowy - nie wywinie się.[/QUOTE] Ale czy to jakoś się sumuje? To przecież recydywa, bo to to samo przestępstwo. Quote
kahoona Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='EVA2406']Ale czy to jakoś się sumuje? To przecież recydywa, bo to to samo przestępstwo.[/QUOTE] jesli dostanie jakikolwiek wyrok w drugiej sprawie natychmiast odwieszają jej poprzedni wyroki nie sumują się arytmetycznie jak w USA Quote
EVA2406 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='kahoona']jesli dostanie jakikolwiek wyrok w drugiej sprawie natychmiast odwieszają jej poprzedni wyroki nie sumują się arytmetycznie jak w USA[/QUOTE] a szkoda.................. Odwieszą, jak szybko zapadnie wyrok. A znając nasze sądy proces będzie się ciągnął latami. Teraz wakacje, potem ktoś nie przyjdzie na sprawę, potem coś tam znowu...... A ona stawiała się na sprawy? Quote
kahoona Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='EVA2406']a szkoda.................. Odwieszą, jak szybko zapadnie wyrok. A znając nasze sądy proces będzie się ciągnął latami. Teraz wakacje, potem ktoś nie przyjdzie na sprawę, potem coś tam znowu...... A ona stawiała się na sprawy?[/QUOTE] zawsze, nawet próbowała się nieudolnie bronić a co do czasu, to, znając szczegóły, obiecuję, że tak długo nie potrwa Quote
EVA2406 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='kahoona']zawsze, nawet próbowała się nieudolnie bronić a co do czasu, to, znając szczegóły, obiecuję, że tak długo nie potrwa[/QUOTE] Oby się udało i oby już nigdy nie skrzywdziła żadnego zwierzaka. Choć sama nie wierzę w to co piszę. Przecież ona nic innego nie umie robić, więc z czego będzie żyła......................... Quote
kahoona Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='EVA2406']Oby się udało i oby już nigdy nie skrzywdziła żadnego zwierzaka. Choć sama nie wierzę w to co piszę. Przecież ona nic innego nie umie robić, więc z czego będzie żyła.........................[/QUOTE] może po prostu pójść do pracy? jak miliony ludzi... Quote
EVA2406 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='kahoona']może po prostu pójść do pracy? jak miliony ludzi...[/QUOTE] Ja wiem, że może, bo już mam prawie 40 lat przepracowane, ale niektórzy chcą dobrze żyć, a nie skalają się pracą. Ona za pensyjkę nie będzie pracować, tylko znowu coś pokombinuje. Oby tylko z daleka od zwierząt. Jak można zarabiać na tych bezbronnych istotach......................... Życzę szybkiego i sprawiedliwego wyroku i dziękuję, że tym się zajmujecie. Quote
Ada-jeje Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Przylaczam sie do trzymania kciukow i maksymalny wyrok. Quote
Zofia.Sasza Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='kahoona'][B]zawsze,[/B] nawet próbowała się nieudolnie bronić a co do czasu, to, znając szczegóły, obiecuję, że tak długo nie potrwa[/QUOTE] Nie, nie, nie :-( Nie zawsze. Jak ja byłam, to jej nie było... :shake: A taka miałam ochotę jej podziekować w imieniu Velveta i Pepe... KCIUKI za werdykt! Quote
Odi Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='kahoona']Dziś zakończył się przewód sądowy w sprawie Wiesławy Ewy Biedrzyckiej, nr VI K/214/09 z art.35 p. 1 UoZ. Sprawa dotyczyła znęcania się nad zwierzętami w pseudoschronisku w Krężelu. Ogłoszenie wyroku w środę 22 czerwca o godz. 16.00. Prokurator zażądała 6 miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na 3 lata, zakazu prowadzenia działalności związanej ze zwierzętami, grzywny, pokrycia kosztów sądowych. Oskarżyciel posiłkowy - Fundacja EMIR - przyłączyła się do wniosku prokuratora. [B]Liczymy na to, że sprawiedliwości stanie się zadość. [/B] Jutro o godz. 13.30 rozpocznie się w tym samym sądzie kolejny proces Biedrzyckiej, o popełnienie takiego samego przestępstwa, tym razem w miejscowości Małe Boże.[/QUOTE] Oby to ścierwo trafiło do pierdla i tam w mękach sczezło ! Quote
Zofia.Sasza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='Odi']Oby to ścierwo trafiło do pierdla i tam w mękach sczezło ![/QUOTE] A jaki wynik? Bo to już po 16.00... Quote
kahoona Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='Zofia.Sasza']A jaki wynik? Bo to już po 16.00...[/QUOTE] próbowałam sie dodzwonić cały dzień, ale niestety mi się nie udało, jechać nie mogłam, będę wiedzieć w piątek Quote
Odi Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='kahoona']próbowałam sie dodzwonić cały dzień, ale niestety mi się nie udało, jechać nie mogłam, będę wiedzieć w piątek[/QUOTE] Na dobre wiadomości warto czekać i oby ten ścierwol żywy z pierdla nie wyszedł ! Quote
kahoona Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='Odi']Na dobre wiadomości warto czekać i oby ten ścierwol żywy z pierdla nie wyszedł ![/QUOTE] cóz, nie wszyscy mają podobne podejście, jej adwokat (z urzędu) wnosił o uniewinnienie... Quote
Ada-jeje Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='kahoona']cóz, nie wszyscy mają podobne podejście, jej adwokat (z urzędu) wnosił o uniewinnienie...[/QUOTE] Po to sie ma adwokata, ktoremu trzeba slono placic, :evil_lol: tylko ze dowody mowia za siebie a tych nawet najlepszy adwokat nie podwazy. Quote
emilia2280 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 [quote name='kahoona']cóz, nie wszyscy mają podobne podejście, jej adwokat (z urzędu) wnosił o uniewinnienie...[/QUOTE] taka niewdziéczna rola. kazdy morderca ma swojego adwokata, bo za to mu placá zeby klamal o niewinnosci i bronil. Quote
kahoona Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Choć przewód sądowy się zakończył ogłoszenia wyroku nie było. 30 czerwca o godz. 9.00 przesłuchany będzie jeszcze jeden świadek. Quote
EVA2406 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='kahoona']Choć przewód sądowy się zakończył ogłoszenia wyroku nie było. 30 czerwca o godz. 9.00 przesłuchany będzie jeszcze jeden świadek.[/QUOTE] Ciekawe której strony ten świadek. Czy ona coś wymyśliła? Quote
kahoona Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='EVA2406']Ciekawe której strony ten świadek. Czy ona coś wymyśliła?[/QUOTE] jej świadkowie to byli tylko ludzie z marginesu, bezrobotni, pijący, jedna stara nawiedzona ze Sfory i oczywiscie Klamka z Wołomina - reszta ją pogrążyła - zresztą w mojej ocenie jej swiadkowie też ją pogrążyli ten dodatkowy świadek n9e ma znaczenia, ktokolwiek to jest - to raczej niedopatrzenie sądu, po zamknięciu przewodu sądowego ona juz nic nie mogłaby zrobić Quote
Iv_ Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Czekam na wyrok, oby był jak najsurowszy! :angryy: Quote
Zofia.Sasza Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Nic nie napiszę :multi: Zostawiam to Kasi :multi::multi::multi:, ale :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Iv_ Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Czyli jest dobrze :multi: dostała na co zasłużyła :angryy: :angryy: Quote
kahoona Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Zofia.Sasza']Nic nie napiszę :multi: Zostawiam to Kasi :multi::multi::multi:, ale :multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] zaraz umieszczę informację czekam na mail, ale mamy wyrok skazujący! Quote
kahoona Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [SIZE=5][B]Dnia 30 czerwca 2011 r. Sąd Rejonowy w Grójcu, VI Wydział Karny wydał wyrok w sprawie Ewy Biedrzyckiej, sygn.akt 214K/09, o znęcanie się nad zwierzętami z art. 35 p. 1 Ustawy o Ochronie Zwierząt. Ewa Biedrzycka - bezwzględny oprawca zwierząt - skazana została na 5 miesięcy bezwzględnego pozbawienia wolności! Jest to sukces - w polskim wymiarze sprawiedliwości takie kary nie są orzekane często. Rozpoczęło się również następne postępowanie z tego samego artykułu, w tym samym sądzie. Sprawiedliwości stanie się zadość.[/B][/SIZE] Quote
Recommended Posts