Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz co napisałam maila do Paniw sprawie Wojtka ale nie mam odpowiedzi na razie, muszę jeszcze raz napisać bo ostatnio mi trzy maile wrociły więc może i ten nie doszedł..także jak odpisze od razu daje Wam znać:)

Posted

Ja znalazłam klonika Chaplina w schronisku w Białej. Niesamowite doznanie. Zdjęcia nędzne, bo tak się wił Chapuś bis, kiedy się do niego podeszło.

Posted

już mam dostałąm maila..doszedl, ale Pani Dyrektor nie było przez jakiś czas przy komputerze..cytuję;
"Witaj Anetko. Wojtuś ma się świetnie-chyba młodnieje.Zaczął podskakiwać,gania za
ogonkiem i po pokoju w zabawie.Zrobił sie bardzo wybredny,bardzo
wybredny-serek biały to tylko Capri(i to delikatnie je).Kurczak
gotowany z ręki po nie dużym kawałku,wołowinka gotowana
delikatnie,surowa wołowinka owszem -ale nie każda.Wybredziuch się
zrobił z Wojtusia.Do oczu cały czs musi mieć wpuszczane krople
Difadol-inaczej robią się czerwone-ale dobrze że
jest coś co pomaga.Wojtusia łapki obecnie nie bolą,może chodzić nawet
na bardzo długie spacery.Ma bardzo dużo siły -ciągnie jak czołg."

to się zrobił artysta prawda:):):):)

Posted

z tego co wiem jest u Pani Danusi..u Pani Ewy nie miałby raczej takiej możliwości, żeby biegać dumnie, sokojnie, byc wybrednym,itp..tam jest więcej psiaków i każdy bliskoWojtusia to dla niego zagrożenie;)obrońca swojej budy hehehe pilnuje wszystkiego, nawet kamyczka ktory znalazł:)także jest u pani Danusi i żyje jak mu się podoba:):):):):)on taki sam teraz jak mój Ryszard;)na początku niejadek, depresja, zrezygnowanie a teraz.....rozpędza się do prędkości większych niż moje pozostałe, szaleniec taki;)także te staruskzi mają jeszcze w sobie ogromne sił

• 5 months later...
Posted

ostatnio w niedzielę byłam w Łomiankach i Wojtka nie widziałam.....podejrzewam, że jest nadal u tej Pani z canisu....będe wysyłała zdjęcia kotka na maila więc zapytam, bo wtedy po prostu zapomniałam, kolejne 10 psow jest u pani ewy w przytulisku ze względu na rozpad przytuliska Pani Eli...dla chętbych w opisie moim jest historia

Posted

u Pani Ewy na pewno go nie ma......zatem jeśli jest to w domku u Pani Dyrektor:):):):)i tamrządzi:)póki co wieści nie mam

zajrzyjcie prosze do mojego podpisu - czerwony link:(tam jest historia pewnej Pani, ktora trafiła do szpitala a jej peiski, albo się pozagryzały, albo sa u Pani Ewy niektóre zostały na osesji przerażone:(potrzebne najpilniej ogłoszneia by znaleźc domki tym co zostały na posesji i tym u Pani Ewy:(

• 1 year later...
Posted

anetek, wojtuś sie bardzo spodobal, nic dziwnego, i nawet mnie o niego na pw pytano, czy pomóc nie trzeba. wydaje mi się, że poza ds i tomega fajnym, wojtuś ma się całkiem dobrze, bo czesto bywa u p. danki? ewy? (nie pamiętam!!) z canisu.

czy tak? czy można sędowiedzieć, jak on się miewa, czy starośćnie daje mu sie we znaki, czy jedno oko ma sprawne itd....

no i przygotuj sie na głosowanie na wojciecha!

Posted

no i mam tadaaa:

"
Wojtus ma się dobrze .Oczywiście nadal jest u mnie.
Biały serek wcina ale tylko ten lepszy -Capri.Zawsze dostaje witamoinki,glukosaminę na stawy i ma coraz więcej sily i energii.Jest p\ryjazny i wesoły.bardzo lubi wszędzie jeżdzić zae mną .Jest potem zmęczony ale nie ma jak to być razem.Nie może pzryzwyczaić się że koty chcą się do niego pzrytulać - nic dziwneggo -Wojtuś zrobił się trochę szpakowaty- podobno wówczas jest się bardziej interesującym.
Dziekuję za pamięć
Uściski od Wojtusia i nas wszystkich"

• 3 weeks later...
Posted

Wojtuniu ty moja kochana psino .....Nie ma dnia zebym o tobie nie myslała ......Jak naprawdę wyglada sytuacja naszego Mistera ? Juz ja się postaram aby wygrał !!!!
A tak na serio czy ktoś wię jak on się ma tak na bieżaco ? Czy moze potrzebuje czegoś tak na cito ?(oprócz domu ) .........On jest wyjatkowy .....Boze gdyby nie ta cała moja sfora .....Wojtus byłby mój ....