Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Negri_2008']Z innego wątku wiem, ze MP ukaże się jutro :angryy:

Czyli ponownie jeszcze

[SIZE=5][COLOR=red][B]1 dzień[/B][/COLOR][/SIZE][/quote]
To na pewno jutro bo byłam w trzech kioskach i nie ma:angryy:

Posted

Wierzę, że to spóźnianie będzie szczęśliwe ;)

Tofik spaceruje dostojnie po boksie, wymachując we wszystkie strony tym swoim cudownym, puchatym ogonem.
Ciapuś natomiast został dziś stratowany przez kolegę z boksu - Batona i rozpiszczało się nam psisko okropnie :D ...warto dodać, że Baton jest praktycznie Ciapusiowej wielkości :eviltong:

Posted

[quote name='Neczka'] i rozpiszczało się nam psisko okropnie :D ...warto dodać, że Baton jest praktycznie Ciapusiowej wielkości :eviltong:[/quote]
Baton, ciocia Negri bardzo prosi, nie tratuj Ciapusia.

Piszczący Ciapuś - bardzo chciałabym go przytulić, pocieszyć ;)

Posted

Zastanawiam sie co trzeba zrobić żeby psiaki tafiły do kącika adopcyjnego MP. Tam mi sie wydaje największe szanse na adopcje. Nasi chłopcy są w ogłoszeniach...

Posted

Ja tez nie a szukałam tego, wydaje mi sie ze to przypadkowe psy zgłaszane do adopcji na stronie psy.pl "wyszukiwane" za pomoca klucza np. dzisiaj były liski kiedys diabełki itp.

Posted

[quote name='becia66']Zastanawiam sie co trzeba zrobić żeby psiaki tafiły do kącika adopcyjnego MP. Tam mi sie wydaje największe szanse na adopcje.[/quote]
Pierwszy krok to na pewno zapytanie w redakcji ;) Myślę, że mogłabym do nich maila z takim zapytaniem wysłać :cool3: