Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny!!!!!!!!!!!
Dzwoniła do mnie Pani z Redakcji MP :crazyeye::loveu:
Strasznie, ale to strasznie żałuje, że chłopaki nie znaleźli domu :placz:. Płakała przez telefon.:-(
Zastanawiała się nawet czy nie wziąć ich do domu, ale ostatecznie zrezygnowała, bo długo pracuje i ogólnie brak warunków. :shake:
Ale......:crazyeye:
w następnum numerze gazety ponownie ukaże się ich ogłoszenie, na koszt tej Pani :multi:

Posted

[quote name='Negri_2008']Dziewczyny!!!!!!!!!!!
Dzwoniła do mnie Pani z Redakcji MP :crazyeye::loveu:
Strasznie, ale to strasznie żałuje, że chłopaki nie znaleźli domu :placz:. Płakała przez telefon.:-(
Zastanawiała się nawet czy nie wziąć ich do domu, ale ostatecznie zrezygnowała, bo długo pracuje i ogólnie brak warunków. :shake:
Ale......:crazyeye:
w następnum numerze gazety ponownie ukaże się ich ogłoszenie, na koszt tej Pani :multi:[/quote]
:-o:-o:-o:crazyeye::crazyeye:, ale super:loveu::loveu::loveu::multi:

Posted

rewelacyjna wiadomośc !!!:multi::multi:
Mnie tez przyszło do głowy żeby dac inne zdjęcie skoro na tamto był odzew zerowy. Może pokazać ich inaczej ? A może dać to zza krat ktore dopiero co wkleilam ? Widać ich w całości i smutasy.....

Posted

Łaaał :-o
Z tą zmianą zdjęcia, to dobry pomysł.
Ja bym była za jakimś bardziej "uśmiechniętym". Np. którymś z tych sadkowych fotek :roll:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/niesamowita-psia-przyjazn-ciapek-tofi-samotni-w-orzechowcach-pomozesz-119197/index140.html#post12110172[/url]

Posted

[quote name='becia66']Negri co ty na to ? przedstawmy chłopakow jak trzeba....:lol:
Na tym poprzednim zdjęciu chłopakow nie było dobrze widać. a w zasadzie wcale.... tylko tak artystycznie pokazane pyszczki....:roll:
Dajmy maluchy w całości......:razz:[/quote]
Też tak uważam.
Przy poprzednim ogłoszeniu martwiłyśmy się, że na focie nie widać chłopaków sylwetek czy są duże czy małe :cool3:

Potrzebne jest chyba zdjęcie chłopaków ukazujące ich proporcje :hmmmm: Czy mamy takie zdjęcie?
Neczulu, przejrzyj może co tam masz w domu w galerii chłopaków.Jest jeszcze trochę czasu ;)

Posted

Negri co ty na to ? przedstawmy chłopakow jak trzeba....:lol:
Na tym poprzednim zdjęciu chłopakow nie było dobrze widać. a w zasadzie wcale.... tylko tak artystycznie pokazane pyszczki....:roll:
Dajmy maluchy w całości......:razz:

Posted

W ostatnim wydaniu ,,Mojego Psa'' jast Maja z mieleckiego schroniska osobiście mi znana i już 2 domki biją się o nią......:multi:
Mówię wam zdjęcie nas położyło i ciut w opisie trzeba zmienić.
Negri ile mamy czasu ? :lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']A moze teraz zrobic chłopakom na zielonej trawce ładne zdjecie?[/quote]

nie bardzo mamy czas bo to tak jakoś do 05. każdego miesiąca tzreba było przesłać.... Negri gdzie jesteś ????:modla:

Posted

[quote name='Negri_2008']Jestem, jestem ;) Wyjechałam sobie na ten weekend :p

Mamy czas tylko do 5 maja włącznie[/quote]

czyli praktycznie nie mamy.....:shake:...ostatni gwizdek....

Posted

Dziewczyny, trudno.

To zdjęcie które było w poprzednim ogłoszeniu nie jest złe.
Przecież to dzięki temu zdjęciu Pani z redakcji zabiło mocniej serce do chłopaków :loveu:

Posted

[quote name='Negri_2008']Dziewczyny, trudno.

To zdjęcie które było w poprzednim ogłoszeniu nie jest złe.
Przecież to dzięki temu zdjęciu Pani z redakcji zabiło mocniej serce do chłopaków :loveu:[/quote]
Czyli będzie to zdjęcie które było w poprzednim ogłoszeniu? I dobrze że to może kogoś w końcu chwyci za serducho:eviltong: