Negri_2008 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='becia66'] W sobotę byli smutni za tymi kratami ....:shake: [/quote] kurcze, znowu przeprowadzka :shake: Quote
Negri_2008 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dziewczyny!!!!!!!!!!! Dzwoniła do mnie Pani z Redakcji MP :crazyeye::loveu: Strasznie, ale to strasznie żałuje, że chłopaki nie znaleźli domu :placz:. Płakała przez telefon.:-( Zastanawiała się nawet czy nie wziąć ich do domu, ale ostatecznie zrezygnowała, bo długo pracuje i ogólnie brak warunków. :shake: Ale......:crazyeye: w następnum numerze gazety ponownie ukaże się ich ogłoszenie, na koszt tej Pani :multi: Quote
figa33 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 no nie , ale wiadomość!!:loveu: to może wymienić zdjęcie na to bardziej wesołe?:cool3: sama nie wiem.... Quote
karolciasz28 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Negri_2008']Dziewczyny!!!!!!!!!!! Dzwoniła do mnie Pani z Redakcji MP :crazyeye::loveu: Strasznie, ale to strasznie żałuje, że chłopaki nie znaleźli domu :placz:. Płakała przez telefon.:-( Zastanawiała się nawet czy nie wziąć ich do domu, ale ostatecznie zrezygnowała, bo długo pracuje i ogólnie brak warunków. :shake: Ale......:crazyeye: w następnum numerze gazety ponownie ukaże się ich ogłoszenie, na koszt tej Pani :multi:[/quote] :-o:-o:-o:crazyeye::crazyeye:, ale super:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Becia66 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 rewelacyjna wiadomośc !!!:multi::multi: Mnie tez przyszło do głowy żeby dac inne zdjęcie skoro na tamto był odzew zerowy. Może pokazać ich inaczej ? A może dać to zza krat ktore dopiero co wkleilam ? Widać ich w całości i smutasy..... Quote
Neczka Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Łaaał :-o Z tą zmianą zdjęcia, to dobry pomysł. Ja bym była za jakimś bardziej "uśmiechniętym". Np. którymś z tych sadkowych fotek :roll: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/niesamowita-psia-przyjazn-ciapek-tofi-samotni-w-orzechowcach-pomozesz-119197/index140.html#post12110172[/url] Quote
Negri_2008 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='becia66']Negri co ty na to ? przedstawmy chłopakow jak trzeba....:lol: Na tym poprzednim zdjęciu chłopakow nie było dobrze widać. a w zasadzie wcale.... tylko tak artystycznie pokazane pyszczki....:roll: Dajmy maluchy w całości......:razz:[/quote] Też tak uważam. Przy poprzednim ogłoszeniu martwiłyśmy się, że na focie nie widać chłopaków sylwetek czy są duże czy małe :cool3: Potrzebne jest chyba zdjęcie chłopaków ukazujące ich proporcje :hmmmm: Czy mamy takie zdjęcie? Neczulu, przejrzyj może co tam masz w domu w galerii chłopaków.Jest jeszcze trochę czasu ;) Quote
Becia66 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Negri co ty na to ? przedstawmy chłopakow jak trzeba....:lol: Na tym poprzednim zdjęciu chłopakow nie było dobrze widać. a w zasadzie wcale.... tylko tak artystycznie pokazane pyszczki....:roll: Dajmy maluchy w całości......:razz: Quote
karolciasz28 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Oby to drugie ogłoszenie coś dało:shake: Quote
karolciasz28 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Chłopaki będziecie drugi raz w gazecie, musi się udać:loveu: Quote
Becia66 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 W ostatnim wydaniu ,,Mojego Psa'' jast Maja z mieleckiego schroniska osobiście mi znana i już 2 domki biją się o nią......:multi: Mówię wam zdjęcie nas położyło i ciut w opisie trzeba zmienić. Negri ile mamy czasu ? :lol: Quote
SZPiLKA23 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ta kolejna szansa to cud mam nadzieje ze wreszcie przyniesie im to dom Quote
Becia66 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 no i co robimy ? a przede wszystkim ile czasu mamy ? Quote
SZPiLKA23 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 A moze teraz zrobic chłopakom na zielonej trawce ładne zdjecie? Quote
Becia66 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='SZPiLKA23']A moze teraz zrobic chłopakom na zielonej trawce ładne zdjecie?[/quote] nie bardzo mamy czas bo to tak jakoś do 05. każdego miesiąca tzreba było przesłać.... Negri gdzie jesteś ????:modla: Quote
Negri_2008 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jestem, jestem ;) Wyjechałam sobie na ten weekend :p Mamy czas tylko do 5 maja włącznie Quote
Becia66 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Negri_2008']Jestem, jestem ;) Wyjechałam sobie na ten weekend :p Mamy czas tylko do 5 maja włącznie[/quote] czyli praktycznie nie mamy.....:shake:...ostatni gwizdek.... Quote
karolciasz28 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Negri_2008'] Mamy czas tylko do 5 maja włącznie[/quote] O żesz :shake: to do jutra. Quote
Negri_2008 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dziewczyny, trudno. To zdjęcie które było w poprzednim ogłoszeniu nie jest złe. Przecież to dzięki temu zdjęciu Pani z redakcji zabiło mocniej serce do chłopaków :loveu: Quote
karolciasz28 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Negri_2008']Dziewczyny, trudno. To zdjęcie które było w poprzednim ogłoszeniu nie jest złe. Przecież to dzięki temu zdjęciu Pani z redakcji zabiło mocniej serce do chłopaków :loveu:[/quote] Czyli będzie to zdjęcie które było w poprzednim ogłoszeniu? I dobrze że to może kogoś w końcu chwyci za serducho:eviltong: Quote
Recommended Posts