Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to kicha z ogłoszenia - juz można chyba powiedzieć....:shake:
cięzka sprawa będzie z bidulami.....pojedynczo dużo większa szansa ale się chyba nie odważymy.....:shake:

Posted

[quote name='Negri_2008']To co robimy?
Poza pakietem nowych ogłoszeń z nowym tekstem i nowymi zdjęciami nic mi do głowy nie przychodzi :shake:[/quote]
No bo chyba tylko tyle można zrobić

Posted

[quote name='Negri_2008']To co robimy?
Poza pakietem nowych ogłoszeń z nowym tekstem i nowymi zdjęciami nic mi do głowy nie przychodzi :shake:[/quote]

A adopcja zagraniczna ????...(pisałam . podałam podobny watek jako przykład szczesliwego zakończenia )......[B]nie wchodzi w gre:oops:[/B]

Posted

[quote name='Neczka']W sobotę wymiziani przeogromnie ;) W sadku czują się świetnie, tylko jak ktoś ich odwiedzi, nie chcą już wypuścić :evil_lol:
Wspaniałe jest to, jak wszystko robią [B]razem[/B]... biegają, szczekają, obaj pchają się na kolana, opierają łapkami Ciapek 1 strony, a Toficzek z 2... :loveu:[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

W sobotę wymiziani przeogromnie ;) W sadku czują się świetnie, tylko jak ktoś ich odwiedzi, nie chcą już wypuścić :evil_lol:
Wspaniałe jest to, jak wszystko robią [B]razem[/B]... biegają, szczekają, obaj pchają się na kolana, opierają łapkami Ciapek 1 strony, a Toficzek z 2... :loveu:

Posted

[quote name='Neczka']W sobotę wymiziani przeogromnie ;) W sadku czują się świetnie, tylko jak ktoś ich odwiedzi, nie chcą już wypuścić :evil_lol:
Wspaniałe jest to, jak wszystko robią [B]razem[/B]... biegają, szczekają, obaj pchają się na kolana, opierają łapkami Ciapek 1 strony, a Toficzek z 2... :loveu:[/quote]

uroczy psi komplecik :loveu:

Posted

Dwa dni temu wznowilam allegro psiakow i dzis zobaczylam, ze maja jednego obserwatora:roll:i dostalam wiadomosc...nic obiecujacego, ale zawsze:roll: dziewczyna (13 lat) napisala, ze musi porozmawiac z rodzicami i pytala gdzie znajduje sie schronisko...

Posted

[quote name='Beata19']Dwa dni temu wznowilam allegro psiakow i dzis zobaczylam, ze maja jednego obserwatora:roll:i dostalam wiadomosc...nic obiecujacego, ale zawsze:roll: dziewczyna (13 lat) napisala, ze musi porozmawiac z rodzicami i pytala gdzie znajduje sie schronisko...[/quote]
wstrzymuję oddech......