karolciasz28 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Tofiki i Ciapki do domu:Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::painting::painting: Quote
Becia66 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 no to kicha z ogłoszenia - juz można chyba powiedzieć....:shake: cięzka sprawa będzie z bidulami.....pojedynczo dużo większa szansa ale się chyba nie odważymy.....:shake: Quote
Neczka Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Nie ma takiej opcji... chłopaki są do wydania tylko razem :roll: Beciu, damy radę, musimy przecież... Quote
majuska Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Jak Wy to mówicie... nie ma psów nieadopcyjnych ??? To ja dodam nie ma par psów nieadopcyjnych!!! Wiara to podstawa!!! Quote
Miśka84 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='majuska'] To ja dodam nie ma par psów nieadopcyjnych!!! [/quote] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Becia66 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Jutro nowy numer ,,Mojego Psa"' i nowe nadzieje dla innych....:roll: Quote
Negri_2008 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 To co robimy? Poza pakietem nowych ogłoszeń z nowym tekstem i nowymi zdjęciami nic mi do głowy nie przychodzi :shake: Quote
Miśka84 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Negri_2008']To co robimy? Poza pakietem nowych ogłoszeń z nowym tekstem i nowymi zdjęciami nic mi do głowy nie przychodzi :shake:[/quote] No bo chyba tylko tyle można zrobić Quote
Neczka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Jednak metro i dobry tekst to potęga. O Borysa miałam już dziś ok. 10 telefonów :roll: Quote
majuska Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Miały chłopaki wczoraj odwiedzinki, mizianka, czesanko i Ciapusiowi kleszczyki powyjmowałam , całkiem dobrze się czują w sadku.... Quote
Becia66 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Miśka84']Co tu taka cisza?[/quote] odwiedzinki robię u chłopakow, co prawda wątkowe ale zawsze to coś ...:lol: Quote
Miśka84 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='becia66']odwiedzinki robię u chłopakow, co prawda wątkowe ale zawsze to coś ...:lol:[/quote] No ja też tylko wątkowe :placz: Quote
koss Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Negri_2008']To co robimy? Poza pakietem nowych ogłoszeń z nowym tekstem i nowymi zdjęciami nic mi do głowy nie przychodzi :shake:[/quote] A adopcja zagraniczna ????...(pisałam . podałam podobny watek jako przykład szczesliwego zakończenia )......[B]nie wchodzi w gre:oops:[/B] Quote
Miśka84 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Neczka']W sobotę wymiziani przeogromnie ;) W sadku czują się świetnie, tylko jak ktoś ich odwiedzi, nie chcą już wypuścić :evil_lol: Wspaniałe jest to, jak wszystko robią [B]razem[/B]... biegają, szczekają, obaj pchają się na kolana, opierają łapkami Ciapek 1 strony, a Toficzek z 2... :loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 W sobotę wymiziani przeogromnie ;) W sadku czują się świetnie, tylko jak ktoś ich odwiedzi, nie chcą już wypuścić :evil_lol: Wspaniałe jest to, jak wszystko robią [B]razem[/B]... biegają, szczekają, obaj pchają się na kolana, opierają łapkami Ciapek 1 strony, a Toficzek z 2... :loveu: Quote
Negri_2008 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Neczka']W sobotę wymiziani przeogromnie ;) W sadku czują się świetnie, tylko jak ktoś ich odwiedzi, nie chcą już wypuścić :evil_lol: Wspaniałe jest to, jak wszystko robią [B]razem[/B]... biegają, szczekają, obaj pchają się na kolana, opierają łapkami Ciapek 1 strony, a Toficzek z 2... :loveu:[/quote] uroczy psi komplecik :loveu: Quote
Beata19 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dwa dni temu wznowilam allegro psiakow i dzis zobaczylam, ze maja jednego obserwatora:roll:i dostalam wiadomosc...nic obiecujacego, ale zawsze:roll: dziewczyna (13 lat) napisala, ze musi porozmawiac z rodzicami i pytala gdzie znajduje sie schronisko... Quote
majuska Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Beata19']Dwa dni temu wznowilam allegro psiakow i dzis zobaczylam, ze maja jednego obserwatora:roll:i dostalam wiadomosc...nic obiecujacego, ale zawsze:roll: dziewczyna (13 lat) napisala, ze musi porozmawiac z rodzicami i pytala gdzie znajduje sie schronisko...[/quote] wstrzymuję oddech...... Quote
Recommended Posts