Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Negri_2008']Chyba trzeba będzie nasze ogłoszenie zeskanować i wkleić na wątek :confused:

Kto potrafi? :oops:[/quote]
Ja zeskanujeee :multi::multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Neczka']Ja zeskanujeee :multi::multi::evil_lol:[/quote]
suuuuper:loveu:
Neczuś naładuj komórkę :evil_lol:.

Tylko cioteczki, jutro może być jeszcze cisza w eterze, bo ta gazeta trochę się opóźnia. Więc w razie czego - spoko :cool1:

Posted

już widzę to spoko:cool1:
a będzie tak :smhair2::errrr::sg168::???::tard:
ale potem to tylko tak :Cool!::Cool!::B-fly::bigcool::bigcool:
uff , ale się denerwuję...

Posted

I pomysleć, że być może w tej chwili wyruszają w Polskę samochody dostawcze z gazetą i naszym ogłoszeniem :evil_lol:.
I ono dotrze do każdego miasta w Polsce i nie tylko, będzie w sklepach, kioskach, czytelniach, lecznicach weterynaryjnych.....i jeszcze w wielu, wielu miejscach.

Jest szansa :loveu:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Nie wiem co bo ja prenumeraty nie mam :D a gazetkę bede miała kupiona po południu[/quote]

Ja chyba nie wytrzymam.
Jak mi się uda - zaraz wyskoczę z pracy do kiosku :diabloti:

Posted

[B][SIZE=5][COLOR=Red]Są...:multi::multi::multi: Są.....:cunao:[/COLOR][/SIZE][/B]

[SIZE=2][COLOR=Black]Myślałam tylko ze będa w kąciku adopcyjnym, a oni sa w ogłoszeniach na przedostatniej stronie. Szkoda że nie napisałysmy że niewielkie i 7-letnie bo na zdjęciu wygladaja na dosc duże, a Tofik dodatkowo na staruszka bo ta oszroniona twarz tak wyszła....[/COLOR][/SIZE]
No nic....trzymajmy teraz mocno kciuki że jednak ktos zwroci na nich uwagę...:lol::modla:

Posted

[quote name='Negri_2008']..a ja jeszcze nie widziałam :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:[/quote]

No Negri co z Tobą ? :crazyeye: Do kiosku daleko ??? :eviltong::evil_lol: