figa33 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Dobranoc pieski! Mam nadzieję,że nie jest wam jeszcze bardzo zimno... Quote
gagata Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Teraz sobie pobiegamy,to się rozgrzeją.... Quote
wanda szostek Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Gdzie znaleźć dom o podwójnym sercu? Quote
gagata Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Serce wystarczy jedno, byle duże, za to podwójna buda by się przydała...:evil_lol: Quote
Neczka Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Toficzek dziś wyczesany i w większości oddredowany :roll: (chyba go dorwiemy na następny raz z maszynką :evil_lol:). Bardzo mu się te czynności podobały, ale stać w miejscu to on nie potrafi :eviltong: Ciapula rozłożyła się kołami do góry i prosiła o pieszczoty :loveu: Miałam zabrać chłopaków na spacerki, już mieli obróżki, ale wypadło wtedy coś innego i nie wyszło... Ale następnym razem obiecuję ! :loveu: Quote
figa33 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Chłopaki to mają szczęście ,że takie kochane ciocie się nimi zajmują:lol:, żeby tak jeszcze domek się trafił ... Quote
Talcott Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ciotki są na wieeeeelki medal:loveu::loveu::loveu: Quote
figa33 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Oj to dogo :mad: Chłopaki same były tyle czasu.. Quote
koss Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [COLOR=red][B]BARDZO WAS Z GÓRY POSZEPRASZAM[/B][/COLOR] -ale co ma wyjsc z [B][COLOR=blue]SAMEGO [/COLOR][COLOR=blue]hopania i wirtualnych spacerów!??????, a na ostatnich stronach tylko to i w kółko..[/COLOR][/B]:jestem "młoda"(tylko !!) w dogomanii,nie mam kontaktów ale uczę sie i obserwuję: wiem ,ze [COLOR=black][B]Tundra-[/B][/COLOR]ten nick pojawia sie przy adopcjach do NIEMIEC- jest gwarancja uczciości i rzetelności, wiem, ze szuka sie z cała swiadomoscią trudu-[COLOR=black][B] DT.[/B][/COLOR] ,[COLOR=black][B]wyróznione allegro,plakaty do pobrania[/B][/COLOR] i rozwieszenia w róznej czesci Polski( sama powiesiłam w GDYNI-zkompilowałam ,z 1-szej strony ,wydrukowalam foto),[B][U]kurcze dziewczyny -serce i liryczne wyznani:w stylu hopajcie kochani ,cioteczka pamięta-DAJE DOKŁADNIE NIC.[/U][/B] [COLOR=black][B]Neczka [/B][/COLOR]-czy Ty czujesz sie odpowiedzialna za te piesy-spróbuj może przełaać ten marazm ; ubiegając oskarzenia-nie zrobią allegro ani plakaciku do pobrania[COLOR=black][B]-NIE umiem[/B][/COLOR] ,[B]ALE ZACZNIJMY SZUKAĆ REALNEJ POMOCY, NA BOGA[/B] ,[COLOR=black][B]IDZIE ZIMA[/B][/COLOR] .Natomiast zobowiązuje sie do wpłaty,kiedy będzie potrzeba,gdyby ktoś sie odezwał-o cudzie! -z Wybrzeża, zabiorę chłopaków-umówiwszy sie gdzies w połowie trasy-gratis[COLOR=blue][B].No" baby" -działamy????????????!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]WIEM-ze FIGA [/B][/COLOR][COLOR=black]mocno dziala ( fajnie)!,ale takie akcje trzeba powtarzac i powtarzać-[/COLOR][COLOR=green][B]a na wątku pachnie jesienną beznadzieją!!![/B][/COLOR] Quote
SZPiLKA23 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 koss ogłoszenia sa jest filmik o psiakach, allegro tez jest- wprawdzie zwykłe ale jest i CISZA tez jest :( Quote
koss Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 CHOLERA-czy to znaczy,ze nalezy się poddać:-(???a może chociaz zasponsorujemy im zimowa budę??:shake:-mozna tak zrobic? Nic mnie tak nie przygniata jak beznadziejność...Poplakatuję w zaprzyjaznionych miejscach..ale..:roll: SZPILKA-cudo ślicznosciowe ten TWÓJ ZWIERZ! Quote
Becia66 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='koss'][COLOR=red][B]BARDZO WAS Z GÓRY POSZEPRASZAM[/B][/COLOR] ,[B]ALE ZACZNIJMY SZUKAĆ REALNEJ POMOCY, NA BOGA[/B] ,[COLOR=black][B]IDZIE ZIMA[/B][/COLOR] .Natomiast zobowiązuje sie do wpłaty,kiedy będzie potrzeba,gdyby ktoś sie odezwał-o cudzie! -z Wybrzeża, zabiorę chłopaków-umówiwszy sie gdzies w połowie trasy-gratis[COLOR=blue][B].No" baby" -działamy????????????!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]WIEM-ze FIGA [/B][/COLOR][COLOR=black]mocno dziala ( fajnie)!,ale takie akcje trzeba powtarzac i powtarzać-[/COLOR][COLOR=green][B]a na wątku pachnie jesienną beznadzieją!!![/B][/COLOR][/quote] [COLOR=Purple] KOSS -[COLOR=Black]gdyby daj Boże ktoś sie odezwał z Wybrzeża to akurat tak się składa że pod koniec miesiąca będziemy miec transport do Gdańska.....więc róbmy wszystko żeby się...........ten ktoś odezwał...:cool1:[/COLOR] [/COLOR] Quote
Neczka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [B]koss[/B], ja wiem jak to niestety wygląda... może denerwować to ciągłe "hop" itd. :shake: Czasami zaczynam wątpić, czy to HOP'anie ma sens, ale wtedy zawsze przypominam sobie szczęśliwy pyszczek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109579"]Irokeza vel. Czesia[/URL], którego tak właśnie HOP'aliśmy przez kilka miesięcy bez skutku, aż tu nagle właśnie dzięki temu znalazła się Madzia, która pokochała to nieszczęśliwe psisko...:loveu: Racja - trzeba działać, tylko jak ? Jak pisała już Szpilka - ogłoszenia są, jest allegro, wzruszający filmik.... i na nic to wszystko :placz: Ja naprawdę nie mam pomysłu... chyba nie mogę zrobić nic więcej...:-( Co do zimowej budy - oczywiście, że się da, tylko te środki finansowe...:shake: Quote
figa33 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ciapki i Tofficzki mają ponownie wyróżniona alegratkę Może macie doświadczenie , które ogłoszenia cieszą się największą oglądalnością?:cool3: Quote
figa33 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Co dwie głowy to nie jedna Co dwa serca to miłość bez dna Co dwa pysie to uśmiech od rana Jeden domek dla dwóch ogonków Jedno serce dla małych futrzaków Jeden pan dla naszych chłopaków Quote
koss Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [COLOR=darkgreen][B]figa [/B][/COLOR]:p świetny ten wierszyk, a co do budy- to moze tak zrobimy zbiórke-wie ktos ,ile moze taka "Hollllllllllllywodzka" kosztować???,za dwa trzy dni moge wpłacić40 zł,tylko poprosze o konto konto ,u mnie w szkole chłopaki wisza juz od 1.10.ale........:shake: PSI Panie Boze,gdzie jesteś?????????????? Quote
Recommended Posts