Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A my się chcieliśmy pochwalić, że umiemy robić komendę "wstydź się" zainspirowani tym jak to robiła Birma :lol:
[IMG]http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/Obraz1714.jpg[/IMG]
Umiemy też komendę "Ukłoń się" :evil_lol:
[IMG]http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/Obraz1708.jpg[/IMG]

[/FONT][/B][/CENTER]

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angelika kiedy będziecie w gliwicach - dorwę Wilczusia i z nim pogadam na temat "chciało sie pieska to prosze się nie lenić" :D..

A na poważnie to chętnie bym się z wami spotkała [Zbyszka, Kubę i resztę ludzi też mam na myśli ;)]... teraz będę miała trochę więcej czasu wieczorami... może zorganizujemy małe spotkanie?

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Wilczydło coś marudziło, że może w przyszłym tygodniu byśmy przyjechali, dam Ci znać, jeśli będzie to pewne. Ja od dziś pracuje w salone Psi Raj i obcinam psiaki więc z nie wiem jak z wolnym będzie... a Wilczuś też ma dość napięty grafik. My też się chętnie z Tobą spotkamy, ale na konkrety trzeba poczekać :lol:
mam nadzieje, że Gin nauczy się wtedy wskakiwać na ręce (byle nie moje:evil_lol:)
[/FONT][/B][/CENTER]

Posted

Asiaczek dzisiaj przyszły wyniki - oblałam.... krew mnie zalewa, bo mi bardzo mało brakowało :(

Jbk a o co konkretnie ci chodzi ;)

Byłyśmy dzisiaj obie z Birmą u fryzjera - ja znowu mam na głowie ciemny brąz oraz dostałam zakaz prostowania włosów - Dawid po raz pierwszy widział mnie w falowanych ;)... A Birmie przycięłam łapki, bo tony śniegu przynosiła do domu. Jeszcze muszę dorwać cążki i ciachnąć jej pazurki

Posted

Współczuję oblania i konieczności ponownego zdawania :shake:.

To pokaż zdjęcia pofryzjerowe :razz:. My pazurki obcinałyśmy przedwczoraj i w końcu TZ nie narzeka, że go pies drapie ;).

Posted

Monia za jakieś 3 tygodnie aparat wróci z pobytu w Anglii - pojechał sobie z moją mamusią... tak więc w zdjęciach może być mały przestój [do czego powinniście się juz dawno przyzwyczaić ;)]. Chyba że uda mi sie zabrać aparat od Kamila :)

Posted

Wysoki [ponad 1,8 m ;)], czarny [w końcu trafiłam na czarnego chłopa :)], dba o mnie jak tylko potrafi.... jak mam zjazdy to wstaje o 5 rano, wiezie mnie do Krakowa na uczelnię, czeka 12 godzin [na uczelni, bo nie wiadomo kiedy będę miała przerwę i kiedy uda mi się do niego przyjść] po czym zawozi mnie do domu - tylko po to, żeby mogła się przespać w samochodzie i była mniej zmęczona... wszystkie dziewczyny z roku mi tego zazdroszczą :D...
Nie lubi psów, a że lubi Birmę to tylko moja wina - spędza z nią za dużo czasu [jego własne słowa]... Ćwiczy z Birmą sam z siebie, wyprowadza ją na spacer jak ja nie mogę [raz byłam sama w domu o godzinie 23... mały nie chciał zasnąć, a pies piszczał że chce wyjść - dopóki mały nie śpi to niemożliwe... wyciągałam Kamila z łóżka, żeby młodą wyprowadził]. Co najdziwniejsze - Birma go bardzo lubi. Jest to o tyle dziwne, że młoda za facetami nie przepada...

A jesteśmy razem, bo kumpel nie umiał mnie przepić i w jego imieniu zadzwoniłam do obcego faceta i zaprosiłam na wódkę.... tym obcym był właśnie Kamil ;)

Jbk bardzo się cieszę że wróciłaś :)

Posted

Jak się rozpisała :-o. Fajny chłop z niego, i jak się poświęca :razz:.
A jak jego relacje ze Smokiem? To też przecież ważne (żeby nie pisać że najważniejsze ;)).

Posted

Monia jakby jego relacje ze Smokiem nie były dobre to nie miała bym o kim pisać ;)...

Lubi małego, zajmuje się nim, bawi się z nim... ostatnio nawet został przez małego nazwany "tata" :). Swoja drogą w tym tygodniu bedzie się z pracy zwalniał, żeby się małym zająć [mnie nie ma czwartek/piątek/sobota.. siedzę w Krakowie]

Posted

Zerduszko jak na razie od paru miesięcy stara się tylko co raz bardziej - przyzwyczajam go, co by później nie narzekał ;)

O matko, właśnie przytargałam do domu prawie 40 kg zakupów + Smoka na rękach....

Posted

[quote name='bonsai_88']Zerduszko jak na razie od paru miesięcy stara się tylko co raz bardziej - przyzwyczajam go, co by później nie narzekał ;)[/QUOTE]
Pare miesięcy, to i ja bym potrafiła :) Szczególnie pare pierwszych :P

[quote name='bonsai_88']O matko, właśnie przytargałam do domu prawie 40 kg zakupów + Smoka na rękach....[/QUOTE]
Jak tam kolano?

Posted

Zerduszko ja i moje kolano nie rozmawiamy ze sobą.... chcesz to sama się go spytaj co tam u niego ;)....

Swoją drogą im bardziej przyzwyczaić na początku tym mniej będzie później narzekał...