Angelika_Roser Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Zdrówka od Japończyka :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
bonsai_88 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Japończyk to by nas odwiedził, a nie tylko pozdrawiał :diabloti:.... Quote
Marteczka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 A ja czekam na nowe fotki :mad::cool3: Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='bonsai_88']Japończyk to by nas odwiedził, a nie tylko pozdrawiał :diabloti:....[/QUOTE] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Jak będzie miał zamiar odwiedzić to da znać :loveu: póki co u nas wystawowo i szczęśliwie :loveu::loveu::loveu:[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]no chyba że Ty się znowu ulotnisz do Krakowa czy cholera wie gdzie i znów Cie nie zastaniemy :eviltong:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
bonsai_88 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 No niestety - praktycznie do końca roku każdy weekend jestem w Krakowie :roll:... dzisiaj też miałam być, ale się pochorowałam [angina ropna - Groszku kochany, pozdrów braciszka :diabloti:] i nie byłam w stanie jechać na zajęcia :roll:. Za to jutro już muszę jechać - mam kolosa z mojej ukochanej genetyki :loveu:. Po zdjęcia trzeba się do Groszka odezwać albo namówić Angelikę, żeby nas odwiedziła i jakieś porobiła :evil_lol:... A jak się w końcu wkurzę to sama się wproszę do Angeliki na sesję w Katowicach :diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Zapraszamy :razz:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
bonsai_88 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Nie kuś :diabloti:... Bo wiesz, że wszędzie jeżdżę z całym zwierzyńcem - dzieckiem, psem, kotem.... a specjalnie dla ciebie to mogę nawet węża zabrać :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Eeee dzieci kocham :loveu: psy też :loveu::loveu: na kotki mam uczulenie :placz: wężów nie lubię :evil_lol: [/FONT][/B][/CENTER] Quote
bonsai_88 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 jak tak kochasz dzieci to ci Smoka podrzuce - byłam dzisiaj w Krakowie... od wyjścia z domu [o 5.30 rano :diabloti:] do powrotu minęło 12 godzin... i nie wymęczyło mnie to tak jak godzina zabawy z moim ukochanym Gargamelkiem :diabloti:. Jeszcze próbuję oddech złapać, a mały już chyba zasnąć zdążył :evil_lol: Quote
M&S Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 CZeść :) Zdrówka :p wytarmoś futro :lol: A. Quote
groszek83 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 No teraz to ja musze sie dopiro nauczyć jak sie wstawia zdjęcia na to cholerne forum:D Quote
groszek83 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 No teraz to ja musze sie dopiero nauczyć jak sie wstawia zdjęcia na to cholerne forum:D Quote
bonsai_88 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 No... widzę, że posty pisać też, bo wysłałaś podwójnie ;) .... Quote
groszek83 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Ty nie piszesz w ogóle to chociaż ja musze jakoś zapełnić strone:P Quote
bonsai_88 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 A co mam tak pisać sama do siebie :P... Teraz to ogólnie nauką jestem bardzo zajęta - w czwartek chcę pisać kolosa z genetyki... co prawda już raz go pisałam, ale pani profesor kazała mi poprawiać - mam napisać na 5 i ona innej oceny mi nie uzna ;). Po za tym musze napisać [też na czwartek] pracę z filozofii, a na piątek zrobić pracę na uprawę roli. Możecie sie domyśleć, jak mi się chce.... Quote
M&S Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='bonsai_88']A co mam tak pisać sama do siebie :P... Teraz to ogólnie nauką jestem bardzo zajęta - w czwartek chcę pisać kolosa z genetyki... co prawda już raz go pisałam, ale pani profesor kazała mi poprawiać - mam napisać na 5 i ona innej oceny mi nie uzna ;). Po za tym musze napisać [też na czwartek] pracę z filozofii, a na piątek zrobić pracę na uprawę roli. Możecie sie domyśleć, jak mi się chce....[/QUOTE] ...no to masz troszke pracy ;) Miłego popołudnia i wieczoru A. Quote
bonsai_88 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Dobra, genetykę już umiem... a przynajmniej udaję, że umiem ;) ., W ogóle mam zamiar zrobic sobie "krotką" przerwę i poznęcać się nad Birmą. Czeka nas czesanie, kąpiel, odżywkowanie sierści, suszenie, czesanie, wyrywanie [z uszu :P], strzyżeniu, manicure, pediciure, malowanie pazurków i tuszowanie rzęs i co mi tam jeszcze przyjdzie do głowy :P.... Quote
zerduszko Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Tak tu cicho ostatnio, coś się uspokoiłyscie ;) Pozwolisz, że zarzucę spamem [url]http://www.dogomania.pl/threads/174085-Bazarek-ksiAE-A-kowy-dla-chorej-zabiedzonej-bernardynki-Bazarek-potrwa-do-30-11-09r[/url] Quote
bonsai_88 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Ech... w książkach nic dla mnie :(... Dobra, za chwilkę będę robiła Birmie odżywkę [żółtko+miód+rum...], jestem ciekawa, czy się sprawdzi... Quote
bonsai_88 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 No przecie nie na paznokcie :D... Odżywka rewelacyjna [Birma ma supermięciutką sierść... a zazwyczaj miała przesuszoną, choćbym nie wiem co robiła :(], ma tylko jedną wadę... przez cały czas musiałam kłócić się z psem, który postanowił zaaplikować ją WEWNĘTRZNIE... znaczy się zeżreć... HA, jak skończe z Birmą to będę sobie myć włosy.... i zrobię sobie odżywkę... mogę nawet dopisać na miseczce "testowane na zwierzętach" <lol> Quote
zerduszko Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Ty morderco :angryy: Moja czarnuszka to wprdala wsią chemię...ani jej kapac, ani siebie, o używaniu kosmetyków nei ma mowy. Ona chyba na prawdę z jakiegoś lab. jest. Dlazemu nie kupisz książeczki?? Nakazuję :mad: Quote
bonsai_88 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Bo nie ma żadnej ciekawej dla mnie książeczki.... Ale czemu morderco? Birmie testowanie odzywki się bardzo podobało... normalnie mamusia musiała mi 2 miseczkę dorobić, bo mi pies połowę zjadł ;). Dobrze tylko, że rumu tam się niewiele dodaje, głównie to jajka z miodem są :). Quote
groszek83 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Ja sie nie dziwie że chciała miksture zjeść.Przecież ona wszystko je:D Quote
bonsai_88 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Bo wiecie.... ona to ogólnie trunkowa jest, co chyba nawet Groszkowa miała okazję zauważyć... No, przynajmniej nauczyła moją mamusię, że szklanki trzeba odkładać wysoko ;). Quote
Recommended Posts