Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Japończyk to by nas odwiedził, a nie tylko pozdrawiał :diabloti:....[/QUOTE]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Jak będzie miał zamiar odwiedzić to da znać :loveu: póki co u nas wystawowo i szczęśliwie :loveu::loveu::loveu:[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS]no chyba że Ty się znowu ulotnisz do Krakowa czy cholera wie gdzie i znów Cie nie zastaniemy :eviltong:[/FONT][/B]
[/CENTER]

Posted

No niestety - praktycznie do końca roku każdy weekend jestem w Krakowie :roll:... dzisiaj też miałam być, ale się pochorowałam [angina ropna - Groszku kochany, pozdrów braciszka :diabloti:] i nie byłam w stanie jechać na zajęcia :roll:. Za to jutro już muszę jechać - mam kolosa z mojej ukochanej genetyki :loveu:.

Po zdjęcia trzeba się do Groszka odezwać albo namówić Angelikę, żeby nas odwiedziła i jakieś porobiła :evil_lol:... A jak się w końcu wkurzę to sama się wproszę do Angeliki na sesję w Katowicach :diabloti:

Posted

jak tak kochasz dzieci to ci Smoka podrzuce - byłam dzisiaj w Krakowie... od wyjścia z domu [o 5.30 rano :diabloti:] do powrotu minęło 12 godzin... i nie wymęczyło mnie to tak jak godzina zabawy z moim ukochanym Gargamelkiem :diabloti:. Jeszcze próbuję oddech złapać, a mały już chyba zasnąć zdążył :evil_lol:

Posted

A co mam tak pisać sama do siebie :P...
Teraz to ogólnie nauką jestem bardzo zajęta - w czwartek chcę pisać kolosa z genetyki... co prawda już raz go pisałam, ale pani profesor kazała mi poprawiać - mam napisać na 5 i ona innej oceny mi nie uzna ;).
Po za tym musze napisać [też na czwartek] pracę z filozofii, a na piątek zrobić pracę na uprawę roli. Możecie sie domyśleć, jak mi się chce....

Posted

[quote name='bonsai_88']A co mam tak pisać sama do siebie :P...
Teraz to ogólnie nauką jestem bardzo zajęta - w czwartek chcę pisać kolosa z genetyki... co prawda już raz go pisałam, ale pani profesor kazała mi poprawiać - mam napisać na 5 i ona innej oceny mi nie uzna ;).
Po za tym musze napisać [też na czwartek] pracę z filozofii, a na piątek zrobić pracę na uprawę roli. Możecie sie domyśleć, jak mi się chce....[/QUOTE]

...no to masz troszke pracy ;)

Miłego popołudnia i wieczoru

A.

Posted

Dobra, genetykę już umiem... a przynajmniej udaję, że umiem ;) .,
W ogóle mam zamiar zrobic sobie "krotką" przerwę i poznęcać się nad Birmą. Czeka nas czesanie, kąpiel, odżywkowanie sierści, suszenie, czesanie, wyrywanie [z uszu :P], strzyżeniu, manicure, pediciure, malowanie pazurków i tuszowanie rzęs i co mi tam jeszcze przyjdzie do głowy :P....

Posted

Tak tu cicho ostatnio, coś się uspokoiłyscie ;)

Pozwolisz, że zarzucę spamem [url]http://www.dogomania.pl/threads/174085-Bazarek-ksiAE-A-kowy-dla-chorej-zabiedzonej-bernardynki-Bazarek-potrwa-do-30-11-09r[/url]

Posted

No przecie nie na paznokcie :D...
Odżywka rewelacyjna [Birma ma supermięciutką sierść... a zazwyczaj miała przesuszoną, choćbym nie wiem co robiła :(], ma tylko jedną wadę... przez cały czas musiałam kłócić się z psem, który postanowił zaaplikować ją WEWNĘTRZNIE... znaczy się zeżreć...

HA, jak skończe z Birmą to będę sobie myć włosy.... i zrobię sobie odżywkę... mogę nawet dopisać na miseczce "testowane na zwierzętach" <lol>

Posted

Ty morderco :angryy:

Moja czarnuszka to wprdala wsią chemię...ani jej kapac, ani siebie, o używaniu kosmetyków nei ma mowy. Ona chyba na prawdę z jakiegoś lab. jest.

Dlazemu nie kupisz książeczki?? Nakazuję :mad:

Posted

Bo nie ma żadnej ciekawej dla mnie książeczki....

Ale czemu morderco? Birmie testowanie odzywki się bardzo podobało... normalnie mamusia musiała mi 2 miseczkę dorobić, bo mi pies połowę zjadł ;). Dobrze tylko, że rumu tam się niewiele dodaje, głównie to jajka z miodem są :).

Posted

Bo wiecie.... ona to ogólnie trunkowa jest, co chyba nawet Groszkowa miała okazję zauważyć...
No, przynajmniej nauczyła moją mamusię, że szklanki trzeba odkładać wysoko ;).