Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Birma ma chłopaka... dobre sobie... Birma to mi nażyczonego odbiła :placz:. Bo mi pierwszej się Światek oświadczał :evil_lol:. On ogólnie oświadcza się wszystkim po za Ewą [jego dziewczyną :diabloti:]. W jakieś dziwne towarzystwo się wdałam :evil_lol:... ale co tam, grunt, że fajne i nie nudne :p.

Birma zganianie z łóżka znosi.... w miarę... Jak jestem w pokoju to mi ostentacyjnie pokazuje, że kładzie się spać na legowisku. Tylko czemu co wchodzę do pokoju, to leży na kanapie :mad:? Ze zganianiem z łóżka to już się automatycznie budzę co pół godziny :evil_lol:...

Za to ja cierpię i umieram - kolanko mnie boli i dokucza :shake:. Byłam dzisiaj na rehabilitacji - przez pół godziny przystojny rehabilitant siedział i masował mi kolanko... nie narzekałam :diabloti:. Gorzej, jak mi zaczęli działać na nią różnymi falami ultradźwiękowymi, prądem, lodem i innymi różnymi - wtedy mnie już zaczęło boleć porządniej :roll:. Pocieszam się w duchu, że na pewno wiedzą tam co robią i teraz trochę poboli, a później nóżka już będzie zdrowa... chociaż i tak nei jest źle - w końcu mogłam wyprowadzić Birmę na smyczy. Wcześniej miałam problem [wiedziałam, że jej szarpnięcie mnie wywali, bo nie mogę zginać nogi i tego zamortyzować], więc wychodziłam z dziewczynką luzem o dziwnych porach albo wychodziła z nią moja mama :roll:...

Posted

[quote name='bonsai_88']
Za to ja cierpię i umieram - kolanko mnie boli i dokucza :shake:. Byłam dzisiaj na rehabilitacji - przez pół godziny przystojny rehabilitant siedział i masował mi kolanko... nie narzekałam :diabloti:. Gorzej, jak mi zaczęli działać na nią różnymi falami ultradźwiękowymi, prądem, lodem i innymi różnymi - wtedy mnie już zaczęło boleć porządniej :roll:. Pocieszam się w duchu, że na pewno wiedzą tam co robią i teraz trochę poboli, a później nóżka już będzie zdrowa... chociaż i tak nei jest źle - w końcu mogłam wyprowadzić Birmę na smyczy. Wcześniej miałam problem [wiedziałam, że jej szarpnięcie mnie wywali, bo nie mogę zginać nogi i tego zamortyzować], więc wychodziłam z dziewczynką luzem o dziwnych porach albo wychodziła z nią moja mama :roll:...[/quote]

Współczuwam.....

Moje futra nie łażą po łóżkach :eviltong:

A.

Posted

[quote name='zerduszko']A gdzie się rehabilitujesz?? Mi by się tez przydało, bo z dnia na dzień coraz mniej mogę :lol:[/quote]

Przyznaj się Zerduszko że Tobie o tego przystojnego rehabilitanta chodzi :razz: Bonsai nie odda. Zbyt dobrze jej masuje...hmmm...kolanko...:diabloti:
Moje czworonożne towarzystwo łazi gdzie chce (kot często śpi na szafie) a ja już nawet nie zganiam z łóżka, bo bez sensu. Zanim mrugnę oczami znów będzie na kanapie więc przestałam zwracać uwagę :roll:
Oczywiście jak ja chcę zasiąść na wyściełanym mebelu, to rzucam tylko jedno słowo. "Poszedł"...i idzie :razz: :evil_lol:

Posted

A daj mi Ty spokój z chłopami, zaraza ludzka :mad:

A moje nie wchodzą na kanapę, zakaz i tyle. Ostatnio sobie leżę i zawołałam Grubasa, ot żeby przyszła, ale jak ona zobaczyła, ze ja na kanapie, to się tak rozpędziła, ze przeze mnie przeleciała :evil_lol: i sru do roga z błoga mina nyny - ale jej nadziei narobiłam :oops:.

Posted

[B]Orpha[/B] zdjęcie tymczasowiczki widziałam - cudo :loveu:.
[B]
Zerduszko[/B] [url=http://fizjofit.pl/]Centrum Fizjoterapii FIZJOFIT Sp. z o.o.[/url] ... prywatnie i dość drogo, ale są naprawdę dobrzy. W masowaniu oczywiście :diabloti:.

[B]Maks[/B] dzień miałam bardzo miły, dziękuję :loveu:

Sunia bardzo do Bianeczki podobna, szkoda, że jej na Dt wziąć nie mogę :-(.

Byłam dzisiaj okolice jednego gospodarstwa oglądać - wspaniałe :loveu:... chyba będziemy się umawiać na oglądanie gospodarki :cool3:.

Posted

[quote name='bonsai_88']
[B]Zerduszko[/B] [URL="http://fizjofit.pl/"]Centrum Fizjoterapii FIZJOFIT Sp. z o.o.[/URL] ... prywatnie i dość drogo, ale są naprawdę dobrzy. W masowaniu oczywiście :diabloti:.
[/quote]
Jak bardzo?? Chyba psy nie dostaną w tym miesiącu jeść :eviltong:

Posted

Gruba w czerwcu rok temu ważyła 11 kg...... a dziś 7,6 :multi: Także prosze się odstosunkować. Ja swoje skarby też musiałam zrzucić :stop: Lekarz kazał.... i zabronił zaciążyć - jedyne mądre, co powiedział. Oprócz tego dowiedziałąm się, ze takie stare wraki jak ja, to już się zaczynają rozsypywac i powinnam się przyzwyczaić :mad:

Nie powiem zeby było tanio, szczególnie, ze najpierw musiałabym do lekarza.....

Posted

[quote name='bonsai_88']
Byłam dzisiaj okolice jednego gospodarstwa oglądać - wspaniałe :loveu:... chyba będziemy się umawiać na oglądanie gospodarki :cool3:.[/quote]

To fajnie, napisz coś więcej :p

A.

Posted

[quote name='bonsai_88']Coś więcej napiszę, jak coś więcej będzie wiadomo :eviltong:...[/quote]

....No niech Ci będzie :cool3:

Dobrego dnia :)

A.

Posted

[URL]http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/Obraz519.jpg[/URL]
no zakochała sie suka jedna:evil_lol:
Biedulka pewnie przez tą klatke czuje sie odrzucona i szuka miłości gdzie indziej:eviltong:

Posted

Taa.... nie da się zaprzeczyć, na męskiej klacie Światka na pewno poczuła się taka.... woooolnaa.... i rozleniwiona :evil_lol:.... Szkoda tylko, że dziewczyna Światka ma inne zdanie na ten temat :diabloti:

Swoją drogą czy ciebie zawsze trzeba najpierw telefonicznie zapraszać na dogo :mad:?

Posted

[B]Agmarek[/B] pewnie tak :evil_lol:.

A my byłyśmy dzisiaj na koniach :multi:... Birma nawet Imenowi nic nie zrobiła [tylko trochę w boksie próbowała szczypać :diabloti:]. Co prawka na placyku była przypięta do słupa [który to słup udało jej sie wywrócić sobie na łeb - mogła nie próbować startować do Imena :evil_lol:], ale i tak jestem z niej bardzo dumna :p. Mogłam nawet przejeżdżać baaaardzo blisko niej :cool3:.

Posted

[quote name='bonsai_88']
A my byłyśmy dzisiaj na koniach :multi:... Birma nawet Imenowi nic nie zrobiła [tylko trochę w boksie próbowała szczypać :diabloti:]. Co prawka na placyku była przypięta do słupa [który to słup udało jej sie wywrócić sobie na łeb - mogła nie próbować startować do Imena :evil_lol:], ale i tak jestem z niej bardzo dumna :p. Mogłam nawet przejeżdżać baaaardzo blisko niej :cool3:.[/quote]

Jak miło :)

A.

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Agmarek[/B] pewnie tak :evil_lol:.

A my byłyśmy dzisiaj na koniach :multi:... Birma nawet Imenowi nic nie zrobiła [tylko trochę w boksie próbowała szczypać :diabloti:]. Co prawka na placyku była przypięta do słupa [który to słup udało jej sie wywrócić sobie na łeb - mogła nie próbować startować do Imena :evil_lol:], ale i tak jestem z niej bardzo dumna :p. Mogłam nawet przejeżdżać baaaardzo blisko niej :cool3:.[/quote]
A Ty jestes bardzo zadowolona z jazd?

Pzdr.