Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']
Ja już po koniach. Faaaaajnie było, o dziwo [nie wiem jakim cudem :crazyeye:] zrobiłam postępy od poprzedniej jazdy w czerwcu :lol:... znaczy się pamiętałam o dobrym ułożeniu nogi w galopie [w czerwcu miałam z tym problem :oops:].
Po za tym mamy domowe święto i wieeeeelki sukces Smoka - zrobił dzisiaj pierwsze siusiu do nocnika :loveu:[/quote]
Brawo, a z czasem na pewno będzie to coraz częstsze...:lol:

Pzdr.

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angel, że niby całkiem dobre gazety miałabym marnować :evil_lol:?

Asiaczek jak do tej pory to jeszcze 2 razy udało nam sie namówić Smoka do wysiusiania się do nocniczka - wczoraj wieczorem i dzisiaj rano :cool3:

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Tobie też wkleje te fotki :evil_lol:
z pozdrowieniami od Gina :razz:
[IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/Obraz468.jpg[/IMG]
:razz:
[IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/Obraz467.jpg[/IMG]
[/FONT][/B][/CENTER]

Posted

Oczywiście, że piję piwo przy Birmie - niby jak inaczej mam ją do niego przyzwyczaić :diabloti:
Po za tym Smok powinien mieć kontakt z innymi ludźmi, więc zostawiłam go w domu, żeby się kontaktował z dziadkiem [mój tata przyleciał w piątek] :evil_lol:...

A teraz na poważnie - właśnie mi się dziecko pochorowało :-(... wymiotował już parę razy :shake:. Zdziwili byście się ile energi może byc w takim chorym dziecku - ja już powoli wymiękkam :evil_lol:.

Posted

Ja tam niewiem jak na tym pierwszym zdjęciu Żubr w Tatrach z Birmą się nie pogryzł :evil_lol: tak leżą spokojnie obok siebie...:-o...i jeszcze do tego Desperados...

Bonsai jak Smoczydło się dziś czuje? Mam nadzieję że już mu lepiej.

Posted

Mały czuje się już dobrze, najprawdopodobniej zatruł się obiadem z restauracji :angryy:. Jedyny ślad choroby jest taki, że Smok siedzi i się awanturuje, że mam mu dać więcej do jedzenia [wolę go dzisiaj lekko przegłodzić niż mu znowu żoądek obciążyć] :evil_lol:.

A z Birmy z ogniska jestem bardzo dumna - wytrzymała dzielnie towarzystwo piwa, kiełbasek [nikomu nie kradła :cool3:], oświadczyny [lepiej nie pytajcie :evil_lol:] i noszenie na rękach :multi:...

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Ja mam dowody wyznania miłości do Birmy utrwalone na zdjęciach, jednak ich nie ujawnie bo jeszcze Światek będzie mnie ścigać :evil_lol:

całuski dla Smoka !
[/FONT][/B][/CENTER]

Posted

[B]Zerduszko[/B] wydało się - tęsknie patrzy, bo sama chciała wypić :diabloti:.

[B]Angelika[/B] jak masz zdjęcia to wklej [Światek się nie dowie, ewentulanie sama z nim porozmawiam :diabloti:], albo mi podeślij jakąś - chętnie je sama zobacze :cool3:.

[B]Monika[/B] tylko nikomu nie mów :evil_lol:

Birma dostała dzisiaj duuży materac i zaczęła oduczać się psania w łóżku - możecie sobie wyobrazić jaka jest szczęśliwa :evil_lol:...

Smoczek ma się już całkiem dobrze :multi:....

Ja w końcu umówiłam się na rechabilitację - mam bosko przystojnego rechabilitanta.... oglądał dzisiaj moją nóżkę przez godzinę, a ja siedziałam i podziwiałam - możecie sobie wyobrazić, jaka jestem szczęśliwa :diabloti:.
Po za tym powiedział mi, że problem mam, bo rzepka się minimalnie przesunęła [niedobra rzepka :mad:] i za mocno ociera się o chrząstkę kości udowej :roll:. Najprawdopodobniej uraz mi wrócił [niedoleczenie z zeszłego roku :oops:], bo:
a) zaczęłam mniej się ruszać [czyli muszę odebrać Kamilowi
MÓj rower] :roll:
b) zaczęłam dużo prowadzić - tego niestety za bardzo ograniczyć nie mogę, nawet mi się zwiększy w najbliższym czasie :shake:

Posted

[quote name='bonsai_88']Birma dostała dzisiaj duuży materac i zaczęła oduczać się psania w łóżku - możecie sobie wyobrazić jaka jest szczęśliwa :evil_lol:...[/quote]
Ja moje obie 2 mies. temu wywaliłam. Iiiiii Pluplecik z 4 letnim nawykiem spania zaakceptowała, a Chudzina z jedno miesięcznym ciągle próbuje :lol: Widać nei ma jej co grzać :p

Tak - dawać zdjecia, co to za ukrywaństwo :mad:

Posted

No wlasnie, ja odzwyczajam Fione od spania ze mne. Jej dzisiejsze nocne popisy (a raczej moja nieprzespana noc) wykonczyly mnie calkowicie. Rekordem bylo jak sie obudzilam i pod swoim nosem znalzlam.... tylek swojego psa :angryy: Co ja z lozka zegnalam, to sie pcha z drugiej strony :diabloti:

Posted

Nie wiecie co dobre :eviltong:. My na jednoosobowym łóżku we trójkę kiedyś spaliśmy chyba z miesiąc i żyjemy (ja, TZ i Hexa). Tymczasowiczka moja obecna łóżka nie uznaje i TZ bardzo to przeżywa :evil_lol:

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Proszę bardzo! Bonsai jak by co to mnie zmusiłaś, żeby to wkleić :eviltong: :evil_lol:

[IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/Obraz520-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/Obraz519.jpg[/IMG]

[/FONT][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='*Monia*']A kto Ci kazał uczestniczyć? :eviltong:[/quote]
Ciężko było nie :roll:
[quote name='*Monia*']PS. Krakvet mnie wnerwił i ich strony nie odwiedzam :angryy:[/quote]
O Ty :mad: Zwierzakom żałujesz :mad:

Oooo, Birma ma chłopaka :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Ciężko było nie [/QUOTE]
Przeszkadzałaś :mad:

[quote name='zerduszko']O Ty Zwierzakom żałujesz[/QUOTE]
Nie lubię być oszukiwana :angryy:. Raz, drugi da się wybaczyć. Ale bezczelnego dorzucania rzeczy do zamówienia (za co dopłacić musiałam) i nie wyslania tego za co zapłaciłam nie byłam już w stanie wybaczyć. Jestem mila i kulturalna, ale wpienili mnie niesamowicie. Zwrotu kasy się nie doczekałam, mimo że numer konta podałam :shake:.

Birma podrywaczka :evil_lol:

Posted

Znam o baletnicy, ale 'chamstwa nie zniese' :shake:. Ja się nie lubię czepiać, ale jak ktoś przegnie jest u mnie stracony (mimo, że ja łatwo wybaczam to nikt jakoś sprawy nie chciał wyjaśnić). Zagłosować może i mogę, ale na kogo? Wcześniej głosowałam, ale z tego co wiem to co miesiąc jest ustalane na kogo głosy mają być a ja nie w temacie :roll:.

Posted

Jest jak piszesz :lol: Głosowanie skończone i wygrane :multi: Tu masz na przyszłość [url]http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-glosujemy-na-mirke_t-pozycja-1-sza-105760/[/url] Pomyśl sobie, ze w ramach rewanżu ich oskubujesz z karmy an właściwy cel :eviltong: