doddy Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Tak. Zdjęcia jeszcze z jajami :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 doddy to czekamy na te bez jaj :evil_lol: On jest naprawde śliczny:loveu::loveu::loveu: Quote
doddy Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Nadal potrzebujemy pomocy w ogłoszeniach Librowych. Niestety nikt a nikt o niego nie dzwoni a chłopczyk szuka domu. Quote
majqa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wysłałam do Doddy na PW całość maila z danymi kontaktowymi Pani zainteresowanej Liberkiem. Quote
andzia69 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='majqa']Wysłałam do Doddy na PW całość maila z danymi kontaktowymi Pani zainteresowanej Liberkiem. Majga ja cie ozłocę jak coś z tego wyjdzie:loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Pani nie napisała o sobie, co Liberkowi oferuje (w znaczeniu warunki etc.), za to wyraziła wolę adopcji, dopytywała, czy to aktualne i prosiła o kontakt, podając swoje pełne dane - imię, nazwisko, mail i kom. O mój Boże, no oby, oby...coś z tego wyszło...:-( Quote
majqa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Czy doszło do kontaktu z Panią zainteresowaną Liberkiem? Jest jakiś cień nadziei? Quote
doddy Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Napisaliśmy maila ale Pani nawet nie odpisała. Quote
andzia69 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 majqa napisał(a):Bardzo mi przykro...:-( no cóz...cały czas mamy nadzieję, ze może jutro...ktos zadzwoni....:-( Quote
andzia69 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 no tak.....w sumie to wszystkie nasze watki takie jakoś ....oddaliły się w siną dal:-( Quote
doddy Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Faktem jest, że psiaki u nas bezpieczne, nakarmione, wybiegane itd. ale najwyższy czas by szły do domów. Kolejne bullowate kwitną w schroniskach a zima zbliża się wielkimi krokami. Quote
doddy Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Jestem Wesoły Romek. MAM W WARSZAWIE DOMEK :) Quote
doddy Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 A bo jakoś tak dziwnie wyszło wszystko... Wstawiam zdjęcia z Piaseczna, bo Liber był dziś z nami w odwiedzinach u psów. Quote
Tengusia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 http://images28.fotosik.pl/288/674889c0e654d343.jpg Kasia swietna fota naprawde Quote
andzia69 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Doddy sie wyszkoliła u Vectry to teraz trzepie foty jak z rękawa:evil_lol: szczególnie te "ruchome":p Vectra - udał ci sie uczeń - pojętny!:evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Tak serio, to takie fajne zdjęcia naszych psów wyszły nam przypadkiem. Zaczęłyśmy z Martą sesję od Tesli, która była w tak wyśmienitym humorze, że ani jedno zdjęcie nie wyszło, które można by opublikować. Zaczęłyśmy więc kombinować. Potem zaczęłyśmy dumać, czy Gustawa da się zmęczyć, by padł. UDAŁO SIĘ NAM :diabloti: Zajęło to 1,5h ciągłego biegania i skakania. Więc ja se zdjęcia robiłam, a Marta biegała, sapała, narzekała na oplute spodnie, liczyła zęby, czy ma jeszcze wszystkie. Liber skrzeczał to i jego rozruszałyśmy :lol: I to są efekty. Quote
doddy Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Organizujemy akcję pomocową dla bullowatych w Łodzi. Jest to nowatorska akcja, ale mamy nadzieję na sukces. Tylko potrzebna jest Wasza pomoc. Zwracamy się z prośbą o przeczytanie apelu i dołączenie do nas. .:: Fundacja AST pomaga bezdomnym bullowatym w Łodzi - PRZYŁĄCZ SIĘ DO AKCJI ::. Quote
Recommended Posts