Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alez z niej pieknosc wyrosła :loveu::loveu::loveu: napewno domek szybko sie znajdzie !!!!!!!!!!!

zróbcie jej nowe ogłoszenia - z taka uroda długo nie bedzie czekac na domek !!!!!!!!!!!!!

Posted

Jeśli mogę coś zasugerować, to jeśli można zmienic układ tekstu i zdjęcia Beatki na stronie piewrszej, to wątek stanie się bardziej przejrzysty.Tekst na zielono jest mało widoczny na tle tekstu dotyczącego Muszki, natomiast zdjęcie pod tytułem i tekstem moze troche wprowadzać w błąd. Może zdjęcie wkleić nieco wyżej, a tekst o Beatce pogrubić. Jeżeli to niemożliwe to trudno.

Posted

pchełka-beatka to mały szkodnik :) chyba rzadko zostawała sama, bo dziś zjadła nam kwiatka i to najładniejszego :mad:

ale ogólnie jest bardzo grzeczna - ładnie się załatwia i bawi się ciągle.

Posted

jeśli możesz to zamieść jej zdjęcie. ja postaram się, by była też w toruńskim wydaniu.

dobre zdjęcia najwcześniej mogę zrobić jej w sobotę - bo muszę pożyczyć aparat. także narazie trzeba korzystać z tych,które mamy

Posted

pchełka ma nowy dom. adoptował ją młody student, który od zawsze ma psy. jeszcze go sprawdzę w przyszłym tygodniu, ale jestem go pewna.

oby to był już ostatni dom pchełki.

Posted

estote napisał(a):
pchełka ma nowy dom. adoptował ją młody student, który od zawsze ma psy. jeszcze go sprawdzę w przyszłym tygodniu, ale jestem go pewna.

oby to był już ostatni dom pchełki.

tzn ze juz mozna sie cieszyc na nowo :)

Posted

mafik napisał(a):
Co nowego u Muszki i Pchełki? :multi:

Muszka super, zaaklimatyzowała się na maksa, biegamy po dworze jest straszenie szybka, lubi bawić się w berka ;) a jeszcze bardziej uwielbia spać ze mną w łóżku. Czuje się dobrze, jest bardzo wesoła, chętnie je ale najbardziej to chyba kocha drapanie po brzuszku i na pupce. Chodzi za mną krok w krok. Parę dni temu dała kolejny dowód jaka jest inteligentna. Mama moja poszła z nią na spacer, Muszce odpięła się smycz i zwiała. Biegła przed siebie nie reagowała na wołanie mamy. więc mama zaczeła jej szukać po około 10 minutach szła zalana łzami do domu, a tu niespodzianka Muszka siedziała sobie pod naszą klatką i jak by nic czekała aż mama wróci. Ona jest naprawdę baerdzio mądra. Pozdrawiamy wszystkich:multi:

Posted

Biedna chyba przestraszyła się, że inna Pani zabiera ją z domku w nieznane i dlatego uciekła. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Miziaki dla mądrej Muszki :loveu:

Posted

mafik napisał(a):
Biedna chyba przestraszyła się, że inna Pani zabiera ją z domku w nieznane i dlatego uciekła. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Miziaki dla mądrej Muszki :loveu:

dzięki bardzo, z każdym dniem przekonuje się że to był strzał w dziesiątkę biorąc Muszkę, tak naprawdę to my byłyśmy sobie przeznaczone, rozumiemy się bez słów:loveu:

Posted

u Pchełki też wszystko dobrze - w jej sąsiedztwie mieszkają dwie koleżanki, które stale doglądają relacji z Tomkiem. jest szczęśliwa, a Tomek zauroczony nią :loveu:

bardzo się cieszę z tego powodu.

wygląda na szczęśliwe zakończenie smutnej historii

:multi:

Posted

estote napisał(a):
u Pchełki też wszystko dobrze - w jej sąsiedztwie mieszkają dwie koleżanki, które stale doglądają relacji z Tomkiem. jest szczęśliwa, a Tomek zauroczony nią :loveu:

bardzo się cieszę z tego powodu.

wygląda na szczęśliwe zakończenie smutnej historii

:multi:

zeby wszystkie historie tak sie konczyly.....

Posted

Paciucha napisał(a):
Muszka super, zaaklimatyzowała się na maksa, biegamy po dworze jest straszenie szybka, lubi bawić się w berka ;) a jeszcze bardziej uwielbia spać ze mną w łóżku. Czuje się dobrze, jest bardzo wesoła, chętnie je ale najbardziej to chyba kocha drapanie po brzuszku i na pupce. Chodzi za mną krok w krok. Parę dni temu dała kolejny dowód jaka jest inteligentna. Mama moja poszła z nią na spacer, Muszce odpięła się smycz i zwiała. Biegła przed siebie nie reagowała na wołanie mamy. więc mama zaczeła jej szukać po około 10 minutach szła zalana łzami do domu, a tu niespodzianka Muszka siedziała sobie pod naszą klatką i jak by nic czekała aż mama wróci. Ona jest naprawdę baerdzio mądra. Pozdrawiamy wszystkich:multi:

Tak miło czytać takie rzeczy o Muszce , mnie najbardziej utkwiły w pamięci jej smutne oczy , gdy praktycznie całymi dniami leżała pod blokiem zrezygnowana. Nigdy bym nie przypuszczała , że jest taka szybka i ruchliwa. Pozdrowienia !!!

Posted

Beatka zmieniła imię na Pchełka :) mieszka z młodym chłopakiem, który jest pod stałym nadzorem, mieszkających w jego sąsiedztwie koleżanek ;) Jest śliczna, żwawa i kochana - najbardziej przez Tomka. wszystko o niej dobrze :multi:

myślę, że możemy zmienić tytuł znów

Posted

marzena11133 napisał(a):
Tak miło czytać takie rzeczy o Muszce , mnie najbardziej utkwiły w pamięci jej smutne oczy , gdy praktycznie całymi dniami leżała pod blokiem zrezygnowana. Nigdy bym nie przypuszczała , że jest taka szybka i ruchliwa. Pozdrowienia !!!

Muszka to prawdziwe ferrari, uwielbia szybkie biegi, udało mi się zrzucić trochę tłuszczyku dzięki wspólnemu bieganiu:lol: a co do jej oczek, to niema w nich już smutku ani strachu, są tylko iskierki szczęścia. Dziewczyny musiałybyście ją zobaczyć, ona się tak zmieniła, że nieda się tego opisać, to zupełnie inna psinka, naprawdę jest kochana i szczęsliwa. Okazuje mi to na kazdym kroku. Pozdrawiam wszystkich;)