Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Nie przejmuj się Pikuś, w sobotę dostaniesz i :drinking: i Lewipollen na zakąskę

A co to ten Lewipollen? że z :drinking: lepiej działa? :-?

Posted
Nie przejmuj się Pikuś, w sobotę dostaniesz i :drinking: i Lewipollen na zakąskę

Doda Ci skrzydeł :fadein:

Posted

:o na mózgu? :o

Posted

Dziecko kochane, o jakim mózgu Ty mówisz?

Posted

Dziecko kochane, o jakim mózgu Ty mówisz?

o swoim :o a przynajmniej o tej resztce co z niego została :roll:

Posted
A Bławatek był? :D Również nie czytałam całego tematu :oops:

Jest już wybrane/zanotowane piękne imię ,,Bławat" (w stropolszczyżnie miękka tkanina jedwabna)

Pikuniu: Lewipollen jest również wskazany w stanach osłabienia, dla ozdrowieńców i rekonwalescentów itd itd...oczywiście ja nic tu ,,nie imputuję", a :drinking: jest wskazany zawsze :popcorn:

Mokka: odpoczywaj i jak wrócisz to się zamelduj na hodowlę ,,Poszły w las" :P

Posted

Nasza(moja i Kiki) sunia co prawda nie bardzo ogorkowa ale też ma szczeniaki - tyle że wyimaginowane, heh :D chyba zazdrości koleżankom z dogomanii i też chce mieć dzieci bo właśnie się dzisiaj dowiedziałyśmy, że ma ciążę urojoną :-?

Posted

ARGUS rzymski=AGOS grecki- czytaj wszystkowidzący.Stuoki olbrzym,który uwolnił Arkadię od wladzy byka, który ja pustoszył. Na rozkaz Zeusa pozbawiony glowy- wierny Herze.Został przez nią symbolicznie uwieczniony - jego setka oczu - to barwne koła na piórach pawia.

To postać pozytywna - proszę nie wykraslać

Posted

Korona - pewnie że białe na gończych się''zaplątało''- nawet nie wiesz jak ładnie wystawiamy kaczuszki i GONIMY gołąbki.....hi hi hi

BEA litości - to by dopiero byłby miot - chyba rekordowy :wink:

A dzisiaj głaskałam'' małe ogóreczki'' - to są straszne wiercioszki.Biedna mamusia Ogórkowa .Z taką drużyną piłkarską w środku....

Pozdrawiam

Posted
ARGUS...Stuoki olbrzym...To postać pozytywna - proszę nie wykraslać

No jasne, a ja zrobiłam z biedaka... smoka...a z jego 100 oczu...jedno :clown:

....hmm... ja też chyba muszę przejść na ten Lewipollen... :-? :lol:

Shelley, Kika: spoko, nie jest żle, dobrze wiedzieć bo jakbym miała wysyp ogórków :wink: , to podrzucę parę Waszej dziewczynce oki ? 8)

Posted

Bea myśle, że Bafisia ucieszyłaby się ogromnie ale póki co dostała jakieś tablety na spalenie pokarmu i musi się duuuuużo ruszać, a przy tej pogodzie to nie ma za wielkich możliwości trzeba się będzie poświęcać i Bafiśka chyba częściej będzie zakładać swój szałowy płasczyk :D :D :D

Posted
Korona - pewnie że białe na gończych się''zaplątało''- nawet nie wiesz jak ładnie wystawiamy kaczuszki i GONIMY gołąbki.....hi hi hi

BEA litości - to by dopiero byłby miot - chyba rekordowy :wink:

...

A czemu by nie? Rekordy są po to by je pobijać :lol:

A Ty Szantinko to przytul się tutaj do nas, bo tam u Ciebie na grupie to same ,,sanki jeżdżą" :lol: a białasków-słodkich i uśmięchniętych dogoterapeutów jak na lekarstwo...a my Twoją Białą Matkę przyjmiemy tutaj z otwartymi ramionami (i łapami) :buzi:

Posted

No jestem :P

Sunia Dunia jeszcze dzisiaj przespała noc spokojnie, melduję się 8) , bo teraz to już lada moment i nie znam ani dnia ani godziny :-?

Zjada własnie ze smakiem poranny twarożek, mam pytanie, czy suki tuż przed porodem nadal mają taki wielki :wink: apetyt ?

Szantinko: a jak u Białej Matki z apetytem ?

Wczoraj była u mnie Saidi i jak zobaczyła na balkonie siedzącą ogórkową Julię (mały łebek, wielkie brzuszysko, wiszące cycki :lol: ) to wykrzyknęła ,,I co Ty zrobiłaś najlepszego ze swojej championki!!!!" (uważam, że to było raczej nie do mnie, lecz do... Tropa :lol: :lol: :lol: )

Posted

Dobra - to ja dam jeszcze pare imion - jak były to trudno, prosze to zwalic na moja sklerozę :lol:

Dla Szantiny tak obco brzmiące :wink: Axo, Asgard, Aslan, Ayi, Altura, Acade i bardziej po polsku Afera i Aksamit

Dla Bea - Baja , Bard

Imiona dla żartu, ale ściśle staropolskie i do tego związane z polowaniem :lol: :lol:

Bigos i Bimber :wink:

Posted

A ja sie przyznam ze sledze temat i teraz pisze posta samolubnie tylko po to, aby na biezaco dostawac powiadomiena na maila o postepach Ogórkowej...

Juz siedze jak na szpilkach, bo to jakby taki nasz wspolny porod, calej dgm... :lol:

Posted
...Imiona dla żartu, ale ściśle staropolskie i do tego związane z polowaniem :lol: :lol:

Bigos i Bimber :wink:

BIGOS-ROTTI ,,Poszły w las"

BIMBER-ROTTI ,,Poszły w las"

...no i jak Wam się to podoba ???!!! :wink: :lol:

Lazy: cieszę się, że jesteś tutaj :P bardzo się denerwuję ... :-?