shelley Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 ja już na szczęście przeczytałam :D i widzę, że udało mi się nie powtórzyć 8) Quote
PIKA Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Nie przejmuj się Pikuś, w sobotę dostaniesz i :drinking: i Lewipollen na zakąskę A co to ten Lewipollen? że z :drinking: lepiej działa? :-? Quote
nice_girl Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Mam jeszcze dwa imiona: Bałamutek, Baron :wink: Quote
Mokka Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Nie przejmuj się Pikuś, w sobotę dostaniesz i :drinking: i Lewipollen na zakąskę A co to ten Lewipollen? że z :drinking: lepiej działa? :-? Doda Ci skrzydeł :fadein: Quote
PIKA Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Nie przejmuj się Pikuś, w sobotę dostaniesz i :drinking: i Lewipollen na zakąskę A co to ten Lewipollen? że z :drinking: lepiej działa? :-? Doda Ci skrzydeł :fadein: :o na mózgu? :o Quote
Mokka Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Nie przejmuj się Pikuś, w sobotę dostaniesz i :drinking: i Lewipollen na zakąskę A co to ten Lewipollen? że z :drinking: lepiej działa? :-? Doda Ci skrzydeł :fadein: :o na mózgu? :o Dziecko kochane, o jakim mózgu Ty mówisz? Quote
PIKA Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Nie przejmuj się Pikuś, w sobotę dostaniesz i :drinking: i Lewipollen na zakąskę A co to ten Lewipollen? że z :drinking: lepiej działa? :-? Doda Ci skrzydeł :fadein: :o na mózgu? :o Dziecko kochane, o jakim mózgu Ty mówisz? o swoim :o a przynajmniej o tej resztce co z niego została :roll: Quote
Mokka Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Dziecko kochane, o jakim mózgu Ty mówisz? o swoim :o a przynajmniej o tej resztce co z niego została :roll: Zaraz tam mózg :wink: Quote
Mokka Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 No to ja wybywam. Jadem na obóz z moimi wielce rasowymi, a jak siem wróce to Pani Ogórkowa będzie już sklonowana :D Quote
bea100 Posted August 27, 2004 Author Posted August 27, 2004 A Bławatek był? :D Również nie czytałam całego tematu :oops: Jest już wybrane/zanotowane piękne imię ,,Bławat" (w stropolszczyżnie miękka tkanina jedwabna) Pikuniu: Lewipollen jest również wskazany w stanach osłabienia, dla ozdrowieńców i rekonwalescentów itd itd...oczywiście ja nic tu ,,nie imputuję", a :drinking: jest wskazany zawsze :popcorn: Mokka: odpoczywaj i jak wrócisz to się zamelduj na hodowlę ,,Poszły w las" :P Quote
shelley Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Nasza(moja i Kiki) sunia co prawda nie bardzo ogorkowa ale też ma szczeniaki - tyle że wyimaginowane, heh :D chyba zazdrości koleżankom z dogomanii i też chce mieć dzieci bo właśnie się dzisiaj dowiedziałyśmy, że ma ciążę urojoną :-? Quote
Kika Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 ARGUS rzymski=AGOS grecki- czytaj wszystkowidzący.Stuoki olbrzym,który uwolnił Arkadię od wladzy byka, który ja pustoszył. Na rozkaz Zeusa pozbawiony glowy- wierny Herze.Został przez nią symbolicznie uwieczniony - jego setka oczu - to barwne koła na piórach pawia. To postać pozytywna - proszę nie wykraslać Quote
Szantina Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Korona - pewnie że białe na gończych się''zaplątało''- nawet nie wiesz jak ładnie wystawiamy kaczuszki i GONIMY gołąbki.....hi hi hi BEA litości - to by dopiero byłby miot - chyba rekordowy :wink: A dzisiaj głaskałam'' małe ogóreczki'' - to są straszne wiercioszki.Biedna mamusia Ogórkowa .Z taką drużyną piłkarską w środku.... Pozdrawiam Quote
bea100 Posted August 27, 2004 Author Posted August 27, 2004 ARGUS...Stuoki olbrzym...To postać pozytywna - proszę nie wykraslać No jasne, a ja zrobiłam z biedaka... smoka...a z jego 100 oczu...jedno :clown: ....hmm... ja też chyba muszę przejść na ten Lewipollen... :-? :lol: Shelley, Kika: spoko, nie jest żle, dobrze wiedzieć bo jakbym miała wysyp ogórków :wink: , to podrzucę parę Waszej dziewczynce oki ? 8) Quote
shelley Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Bea myśle, że Bafisia ucieszyłaby się ogromnie ale póki co dostała jakieś tablety na spalenie pokarmu i musi się duuuuużo ruszać, a przy tej pogodzie to nie ma za wielkich możliwości trzeba się będzie poświęcać i Bafiśka chyba częściej będzie zakładać swój szałowy płasczyk :D :D :D Quote
nice_girl Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Shelley, Wychodziłyście juz z nią "na miasto" w tym płaszczyku? :D Jesli tak, to jak ludzie reagowali? :wink: Quote
bea100 Posted August 27, 2004 Author Posted August 27, 2004 Korona - pewnie że białe na gończych się''zaplątało''- nawet nie wiesz jak ładnie wystawiamy kaczuszki i GONIMY gołąbki.....hi hi hiBEA litości - to by dopiero byłby miot - chyba rekordowy :wink: ... A czemu by nie? Rekordy są po to by je pobijać :lol: A Ty Szantinko to przytul się tutaj do nas, bo tam u Ciebie na grupie to same ,,sanki jeżdżą" :lol: a białasków-słodkich i uśmięchniętych dogoterapeutów jak na lekarstwo...a my Twoją Białą Matkę przyjmiemy tutaj z otwartymi ramionami (i łapami) :buzi: Quote
jovka Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Jovka: za tego ,,Anoraka" to masz u mnie Nobla :D Biorę ;), a jak to jest po eskimosku ('Nobel' oczywiście)? 8) :D Quote
Kika Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 A był już ANARUK - to dla Szantiny.Była jakaś książeczka o chlopcu z Grenlandii - miał tam na imię. Quote
bea100 Posted August 28, 2004 Author Posted August 28, 2004 No jestem :P Sunia Dunia jeszcze dzisiaj przespała noc spokojnie, melduję się 8) , bo teraz to już lada moment i nie znam ani dnia ani godziny :-? Zjada własnie ze smakiem poranny twarożek, mam pytanie, czy suki tuż przed porodem nadal mają taki wielki :wink: apetyt ? Szantinko: a jak u Białej Matki z apetytem ? Wczoraj była u mnie Saidi i jak zobaczyła na balkonie siedzącą ogórkową Julię (mały łebek, wielkie brzuszysko, wiszące cycki :lol: ) to wykrzyknęła ,,I co Ty zrobiłaś najlepszego ze swojej championki!!!!" (uważam, że to było raczej nie do mnie, lecz do... Tropa :lol: :lol: :lol: ) Quote
PIKA Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 Dobra - to ja dam jeszcze pare imion - jak były to trudno, prosze to zwalic na moja sklerozę :lol: Dla Szantiny tak obco brzmiące :wink: Axo, Asgard, Aslan, Ayi, Altura, Acade i bardziej po polsku Afera i Aksamit Dla Bea - Baja , Bard Imiona dla żartu, ale ściśle staropolskie i do tego związane z polowaniem :lol: :lol: Bigos i Bimber :wink: Quote
LAZY Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 A ja sie przyznam ze sledze temat i teraz pisze posta samolubnie tylko po to, aby na biezaco dostawac powiadomiena na maila o postepach Ogórkowej... Juz siedze jak na szpilkach, bo to jakby taki nasz wspolny porod, calej dgm... :lol: Quote
bea100 Posted August 28, 2004 Author Posted August 28, 2004 ...Imiona dla żartu, ale ściśle staropolskie i do tego związane z polowaniem :lol: :lol: Bigos i Bimber :wink: BIGOS-ROTTI ,,Poszły w las" BIMBER-ROTTI ,,Poszły w las" ...no i jak Wam się to podoba ???!!! :wink: :lol: Lazy: cieszę się, że jesteś tutaj :P bardzo się denerwuję ... :-? Quote
LAZY Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 Bea nie martw sie wszystko pojdzie dobrze...Cioci Lazy Ci to obiecuje :) A co do imion to ten BIMBER-Rotti "w lesie" jest super... :lol: Quote
KORONA Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 BIGOS-ROTTI ,,Poszły w las" BIMBER-ROTTI ,,Poszły w las" Brzmi pięknie. Aż sie serducho cieszy... Quote
Recommended Posts