Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam słonecznym porankiem :D

Szantina jeszcze w jednym kawałku.Wczoraj była kolejna kontrola i nasza wet. obstawia,że powinny się urodzić sobota - niedziela .

Jestem najszczęśliwszą kobitką pod słońcem :multi: - właśnie minął termin zagrożenia.

Wasze kciuki bardzo się przydały - dziękuję :buzi: .Jeśli jeszcze możecie troszeczke je potrzymać.....

Pozdrawiam

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Super 9 z Południowekj Kniei, bardzo sie ciesze Kasia sie nie chwaliła.Zaraz wysle emaila z gratulacjami.Mam chrapke na suczke ale to za wczesnie, ja najwyzej przygarne znowu malego ogarka-suczke w czerwcu. Oj oj musieliście sie tak z Tenorkiem pospieszyc?

pozdrawiam ilona

Posted
Bea!

Różne umowy powinnaś już mieć w skrzynce :D

Właśnie się rodzą dzieci po Tenorku :D

...

Dziękuję Haniu :D

Dzieci Tenora (łomatko....niestety ostatnie :( ), i taki duży miot :D, ogromne GRATULACJE :new-bday: i niech chowają się zdrowo 8)

Ale zrobiłam gafę :roll: :oops:

Juz poprawiłam Tropa na Tenora (to ja się POMYLIŁAM, sorki Puz i Wszyscy :oops: )

Posted
:lol: oj ale gafa a ja napisłam Tenor, a ile miał Trop lat?

:D :D :D dobrze napisałaś - to Bei z tego przejęcia mylą się własni ojcowie z cudzymi ogórkowymi ojcami :D :D :D

Zresztą Tenor w domu też był "Trop". Miał 4,5 roku. Jest nam bardzo smutno.

Posted
...to Bei z tego przejęcia mylą się własni ojcowie z cudzymi ogórkowymi ojcami :D :D :D

Zresztą Tenor w domu też był "Trop". Miał 4,5 roku. Jest nam bardzo smutno.

Bardzo bardzo przepraszam :oops:

Po prostu ogromnie się zdenerwowałam taką :( wiadomością :cry:

Tak bardzo mi przykro :roll:

Posted

Przykro , gdy odchodzi nasz przyjaciel za Tęczowy Most - jeszcze bardziej gdy jest taki młody :(

Haniu - sercem z Tobą i właścicielami/opiekunami Tenora , niech jego dzieci rosną zdrowo i będą szczęśliwe

Pozdrawiam

Posted

Puz: z tego co wiem Tenor wpadł pod samochód :cry:

Kochani; na ten smutek ( :( ) ja na pocieszenie napiszę szczęśliwą wieść z ogórkowego żłobka: BOHUN-ROTTi jako pierwszy ZUCH :baby: otworzył oczy :D

No i dzisiaj wieczorkiem wpadnie Hania na ,,przegląd miotu", tak się cieszę :P

Posted

DARZ BÓR kochani...oczka uchylone ma też BOGDANKA-ROTTI oraz BOCHNAR-ROTTI... :drinking:

A nasza Ela Rotti patrzy teraz na nas i się uśmiecha tym swoim ciepłym uśmiechem... :D

Posted

DARZ BÓR kochani...oczka uchylone ma też BOGDANKA-ROTTI oraz BOCHNAR-ROTTI... :drinking:

A nasza Ela Rotti patrzy teraz na nas i się uśmiecha tym swoim ciepłym uśmiechem... :D