Szantina Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Witam słonecznym porankiem :D Szantina jeszcze w jednym kawałku.Wczoraj była kolejna kontrola i nasza wet. obstawia,że powinny się urodzić sobota - niedziela . Jestem najszczęśliwszą kobitką pod słońcem :multi: - właśnie minął termin zagrożenia. Wasze kciuki bardzo się przydały - dziękuję :buzi: .Jeśli jeszcze możecie troszeczke je potrzymać..... Pozdrawiam Quote
tajdzi Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Ściskamy te kciuki ile sił w łapkach!!! I czekamy na wieści ile białasków pojawi się!! :D Quote
MałGośka Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Szantinka - super wiadomość!!!!! :lol: Trzymam kciuki za "ciąg dalszy" ;-) Quote
Hania Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 A kto znowu został mamusią? :lol: KODA ze Stadniny Cisowiec - jest dzielna dziewiątka :D Quote
puz Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Super 9 z Południowekj Kniei, bardzo sie ciesze Kasia sie nie chwaliła.Zaraz wysle emaila z gratulacjami.Mam chrapke na suczke ale to za wczesnie, ja najwyzej przygarne znowu malego ogarka-suczke w czerwcu. Oj oj musieliście sie tak z Tenorkiem pospieszyc? pozdrawiam ilona Quote
bea100 Posted September 10, 2004 Author Posted September 10, 2004 Bea!Różne umowy powinnaś już mieć w skrzynce :D Właśnie się rodzą dzieci po Tenorku :D ... Dziękuję Haniu :D Dzieci Tenora (łomatko....niestety ostatnie :( ), i taki duży miot :D, ogromne GRATULACJE :new-bday: i niech chowają się zdrowo 8) Ale zrobiłam gafę :roll: :oops: Juz poprawiłam Tropa na Tenora (to ja się POMYLIŁAM, sorki Puz i Wszyscy :oops: ) Quote
puz Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 :lol: oj ale gafa a ja napisłam Tenor, a ile miał Trop lat? Quote
malawaszka Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Szantinko :laola: to już lada dzień :multi: prosimy o relacje na bieżąco - a może jakaś web-cam cobyśmy mogli uczestniczyć w narodzinach białasków :P Quote
Hania Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 :lol: oj ale gafa a ja napisłam Tenor, a ile miał Trop lat? :D :D :D dobrze napisałaś - to Bei z tego przejęcia mylą się własni ojcowie z cudzymi ogórkowymi ojcami :D :D :D Zresztą Tenor w domu też był "Trop". Miał 4,5 roku. Jest nam bardzo smutno. Quote
malawaszka Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 taki młody piesek :cry: co się stało?? Quote
bea100 Posted September 10, 2004 Author Posted September 10, 2004 ...to Bei z tego przejęcia mylą się własni ojcowie z cudzymi ogórkowymi ojcami :D :D :D Zresztą Tenor w domu też był "Trop". Miał 4,5 roku. Jest nam bardzo smutno. Bardzo bardzo przepraszam :oops: Po prostu ogromnie się zdenerwowałam taką :( wiadomością :cry: Tak bardzo mi przykro :roll: Quote
puz Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 taki pies trafia sie rzadko co sie stało?o kurcze smutno mi Quote
Szantina Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Przykro , gdy odchodzi nasz przyjaciel za Tęczowy Most - jeszcze bardziej gdy jest taki młody :( Haniu - sercem z Tobą i właścicielami/opiekunami Tenora , niech jego dzieci rosną zdrowo i będą szczęśliwe Pozdrawiam Quote
bea100 Posted September 10, 2004 Author Posted September 10, 2004 Puz: z tego co wiem Tenor wpadł pod samochód :cry: Kochani; na ten smutek ( :( ) ja na pocieszenie napiszę szczęśliwą wieść z ogórkowego żłobka: BOHUN-ROTTi jako pierwszy ZUCH :baby: otworzył oczy :D No i dzisiaj wieczorkiem wpadnie Hania na ,,przegląd miotu", tak się cieszę :P Quote
PIKA Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 cudnie :angel: zdrówko oczek Bohuna :drinking: i tych pozostałych nieotwartych też :drinking: :drinking: Quote
bea100 Posted September 10, 2004 Author Posted September 10, 2004 DARZ BÓR kochani...oczka uchylone ma też BOGDANKA-ROTTI oraz BOCHNAR-ROTTI... :drinking: A nasza Ela Rotti patrzy teraz na nas i się uśmiecha tym swoim ciepłym uśmiechem... :D Quote
bea100 Posted September 10, 2004 Author Posted September 10, 2004 DARZ BÓR kochani...oczka uchylone ma też BOGDANKA-ROTTI oraz BOCHNAR-ROTTI... :drinking: A nasza Ela Rotti patrzy teraz na nas i się uśmiecha tym swoim ciepłym uśmiechem... :D Quote
malawaszka Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 DARZ BÓR za te otwarte oczęta :drinking: :drinking: :drinking: Quote
bea100 Posted September 10, 2004 Author Posted September 10, 2004 DARZ BÓR za te otwarte oczęta :drinking: :drinking: :drinking: Popatrzcie...ile to szczęścia i radości mamy...dziekuję Ci Rotti :loveu: Quote
malawaszka Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 bea - no i ja znowu ryczę a nawet Rotti nie mogłam poznać :bigcry: ale i tak WIEM, że ONA tu cały czas czuwa :angel: DARZ BÓR za następne otwarte oczki :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Hania Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Puz: z tego co wiem Tenor wpadł pod samochód :cry: Tak, Tenorek został przejechany pod bramą leśniczówki gdzie mieszkał. Quote
bea100 Posted September 11, 2004 Author Posted September 11, 2004 ..DARZ BÓR za następne otwarte oczki :drinking: :drinking: :drinking: No przydały się te fioleciki :P ...już wszystkie :baby: otworzyły oczy :D Quote
malawaszka Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 :angel: :angel: :angel: :BIG: :lilangel: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts