Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
Toć już znalazłam .. u Madzki chyba linka dawałam :p Może na święta sobie kupie :cool3:

To mnie ominęło!:crazyeye: Kupuj, kupuj, zaproszisz nas potem:multi: Może nasze psy wytresujemy i nauczymy:eviltong:

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
To mnie ominęło!:crazyeye: Kupuj, kupuj, zaproszisz nas potem:multi: Może nasze psy wytresujemy i nauczymy:eviltong:

:evil_lol: Psów raczej sie nie da :p Ale spoko .. jak kupie to zaprosze całą dogomanie :diabloti:

Posted

tigrunia napisał(a):
No to ja też chce taką angine jak w domu można siedzieć :loveu:

Szukam pierścionka .. znalazłam super strone ale robią od rozmiaru 8 :crazyeye::angryy::placz:

no fajnie mi w domku, tylko ten ból gardła no i katar :cool1:

Posted

[quote name='Aga76']To jakiego numeru potrzebujesz?
7 :cool1:
[quote name='Mała Rita']Be a masz juz upatrzony jakis pierscionek?
No mam w sumie
SklepJubilerski.com: Szczegóły: 480

SklepJubilerski.com: Szczegóły: 7401

SklepJubilerski.com: Szczegóły: 7554

SklepJubilerski.com: Szczegóły: 2004

Ale nie wiem - nie jestem przekonana :roll: Wolałabym je na palcu zobaczyć no i nie wiem czy robią w rozmiarze 7 ale chyba tak, bo przy wyborze rozmiaru mozna nawet 1 zaznaczyć :roll: Ale pewnie jak już zamówię to mi powiedzą, ze nie zrobią :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):
ten trzeci mi sie najbardziej podoba :loveu: śliczny :loveu:

A mi sie wydaje za bardzo "szałowy" :roll: Jakbym miała zamawiać to chyba 4 . No i mam następny dylemat. Mają promocje 9% rabatu w listopadzie ale pewnie w grudniu będą mieli 15 % bo promocja swiąteczna, co?

Posted

tigrunia napisał(a):
A mi sie wydaje za bardzo "szałowy" :roll: Jakbym miała zamawiać to chyba 4 . No i mam następny dylemat. Mają promocje 9% rabatu w listopadzie ale pewnie w grudniu będą mieli 15 % bo promocja swiąteczna, co?

wiesz z tym rabatem to nie wiadomo :cool1: a jak sie okaze ze nie beda mieli, bierz 9% zawsze to coś