Pegaza Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mała Rita napisał(a):mogą :oops: :evil_lol: ale yorkom nie wychodzą te uciązliwe male włoski które wbijają się dosłownie wszędzie :angryy: Cze wszystkim :loveu:jakos nie chce mi sie dzis latac po galeryjach i osobno sie witac:p racja Asia :ppogadalaby Madzka jakby potem poszla spac do cuchnacego wyrka takim zalatujacym zapaszkiem przepoconej nogi :evil_lol: i jeszcze te kudelki Twoje sie wbijaja a moje lataja:lol: taa taka ciepla pierzynka z tych kudelek po Somie Madzka by miala :evil_lol: noo co tam jeszcze dodam ze gdyby taka Soma w wyrku by sie polozyla to Madzka to juz pod lozkiem miejsce by miala no chyba ze sie lubi ciasnote heheh aa i odglosy toalety (myjacego psa) tez nie nalezy do fajnych chyba ze Madzka lubi mlaskanie kolo siebie heheh:evil_lol: no to chyba by bylo na tyle.. milej niedzieli ja ide szyc firane pa:loveu: Quote
Mała Rita Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Pegaza napisał(a):Cze wszystkim :loveu:jakos nie chce mi sie dzis latac po galeryjach i osobno sie witac:p racja Asia :ppogadalaby Madzka jakby potem poszla spac do cuchnacego wyrka takim zalatujacym zapaszkiem przepoconej nogi :evil_lol: i jeszcze te kudelki Twoje sie wbijaja a moje lataja:lol: taa taka ciepla pierzynka z tych kudelek po Somie Madzka by miala :evil_lol: noo co tam jeszcze dodam ze gdyby taka Soma w wyrku by sie polozyla to Madzka to juz pod lozkiem miejsce by miala no chyba ze sie lubi ciasnote heheh aa i odglosy toalety (myjacego psa) tez nie nalezy do fajnych chyba ze Madzka lubi mlaskanie kolo siebie heheh:evil_lol: no to chyba by bylo na tyle.. milej niedzieli ja ide szyc firane pa:loveu: ostatnio Arnold kichnął... no i nie byloby w tym nic dziwnego ale potem jego slinkę (mam nadzieje ze to była slinka :evil_lol:) zaobserwowałam na ekranie laptopa :evil_lol: Czesc Daria :loveu: Quote
Kasia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Te mniejsze piesy też toaletkę uskuteczniają niestety ;) Fidlasty mlaska tak, że nie raz już mnie obudził :cool1: cze Asik :lol: jutro poniedziałek :loveu: Quote
Mała Rita Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Kasia napisał(a):Te mniejsze piesy też toaletkę uskuteczniają niestety ;) Fidlasty mlaska tak, że nie raz już mnie obudził :cool1: cze Asik :lol: jutro poniedziałek :loveu: cze Kasik :loveu: nio juz nie moge sie doczekac!!!! do pracki, do pracki :multi: Quote
tigrunia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Cze Fidek, cze Arni :multi: Asik Ci też pokarze :razz: YouTube - DDR Freaks Quote
tigrunia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mała Rita napisał(a):fajnie to :loveu: No kurka fajne .. i może schudnąć się da, co ? :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Cze poniedzialkowo:p ja nic nie widze znow mi czegos brakuje na kompie...:roll: chyba programu do ogladania.. Quote
Jagoda1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Mam wszystko "na oku":razz::lol: http://i33.tinypic.com/muamc6.jpg Quote
Mała Rita Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Jagoda1 napisał(a):Mam wszystko "na oku":razz::lol: http://i33.tinypic.com/muamc6.jpg tak wygląda Arnold najedzony :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 urocze zdjęcia:lol: a co do filmiku z youtube'a to zapraszam do Wawy na taką zabawę:evil_lol: np. do Galerii Mokotów:diabloti: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):urocze zdjęcia:lol: a co do filmiku z youtube'a to zapraszam do Wawy na taką zabawę:evil_lol: np. do Galerii Mokotów:diabloti: a i nawet w Jastarnii takie coś stało kiedyś w salonie:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):urocze zdjęcia:lol: a co do filmiku z youtube'a to zapraszam do Wawy na taką zabawę:evil_lol: np. do Galerii Mokotów:diabloti: Eee wolę sobie kupić i w domu mieć :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 tigrunia napisał(a):Eee wolę sobie kupić i w domu mieć :evil_lol: haha poszukaj na allegro:evil_lol: Quote
Kasia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Asik, gdzie Wy syscy się podziewacie co???:p Quote
Mała Rita Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kasia napisał(a):Asik, gdzie Wy syscy się podziewacie co???:p ja jestem :lol: właśnie przyszedłam :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ty przyszedłaś :loveu: a inne odeszedły :p Quote
Mała Rita Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kasia napisał(a):Ty przyszedłaś :loveu: a inne odeszedły :p no to pięknie :placz: Quote
madziasto4 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Patrzcie na to Riciaki i reszta, popłakałam się ze śmiechu Modelka na wybiegu - Joe Monster Quote
Jagódka&Uzi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 madziasto4 napisał(a):Patrzcie na to Riciaki i reszta, popłakałam się ze śmiechu Modelka na wybiegu - Joe Monster buehehehe ja też się popłakałam:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
tigrunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):haha poszukaj na allegro:evil_lol: Toć już znalazłam .. u Madzki chyba linka dawałam :p Może na święta sobie kupie :cool3: madziasto4 napisał(a):Patrzcie na to Riciaki i reszta, popłakałam się ze śmiechu Modelka na wybiegu - Joe Monster :roflt::roflt::roflt: COOL :ylsuper: Cze Ritka :loveu: Quote
Pegaza Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Halo Asiu:p Boze takie toto chude ze nawet nozki isc juz nie chcą:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Kto idzie podlewac wode na ogrod w takich butach ?:evil_lol: Quote
Recommended Posts