Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała Rita napisał(a):
mogą :oops:
:evil_lol: ale yorkom nie wychodzą te uciązliwe male włoski które wbijają się dosłownie wszędzie :angryy:

Cze wszystkim :loveu:jakos nie chce mi sie dzis latac po galeryjach i osobno sie witac:p

racja Asia :ppogadalaby Madzka jakby potem poszla spac do cuchnacego wyrka takim zalatujacym zapaszkiem przepoconej nogi :evil_lol: i jeszcze te kudelki Twoje sie wbijaja a moje lataja:lol: taa taka ciepla pierzynka z tych kudelek po Somie Madzka by miala :evil_lol: noo co tam jeszcze dodam ze gdyby taka Soma w wyrku by sie polozyla to Madzka to juz pod lozkiem miejsce by miala no chyba ze sie lubi ciasnote heheh aa i odglosy toalety (myjacego psa) tez nie nalezy do fajnych chyba ze Madzka lubi mlaskanie kolo siebie heheh:evil_lol: no to chyba by bylo na tyle..
milej niedzieli ja ide szyc firane pa:loveu:

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze wszystkim :loveu:jakos nie chce mi sie dzis latac po galeryjach i osobno sie witac:p

racja Asia :ppogadalaby Madzka jakby potem poszla spac do cuchnacego wyrka takim zalatujacym zapaszkiem przepoconej nogi :evil_lol: i jeszcze te kudelki Twoje sie wbijaja a moje lataja:lol: taa taka ciepla pierzynka z tych kudelek po Somie Madzka by miala :evil_lol: noo co tam jeszcze dodam ze gdyby taka Soma w wyrku by sie polozyla to Madzka to juz pod lozkiem miejsce by miala no chyba ze sie lubi ciasnote heheh aa i odglosy toalety (myjacego psa) tez nie nalezy do fajnych chyba ze Madzka lubi mlaskanie kolo siebie heheh:evil_lol: no to chyba by bylo na tyle..
milej niedzieli ja ide szyc firane pa:loveu:

ostatnio Arnold kichnął... no i nie byloby w tym nic dziwnego ale potem jego slinkę (mam nadzieje ze to była slinka :evil_lol:) zaobserwowałam na ekranie laptopa :evil_lol:

Czesc Daria :loveu:

Posted

Te mniejsze piesy też toaletkę uskuteczniają niestety ;)
Fidlasty mlaska tak, że nie raz już mnie obudził :cool1:

cze Asik :lol:
jutro poniedziałek :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
Te mniejsze piesy też toaletkę uskuteczniają niestety ;)
Fidlasty mlaska tak, że nie raz już mnie obudził :cool1:

cze Asik :lol:
jutro poniedziałek :loveu:

cze Kasik :loveu: nio juz nie moge sie doczekac!!!! do pracki, do pracki :multi:

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
urocze zdjęcia:lol:
a co do filmiku z youtube'a to zapraszam do Wawy na taką zabawę:evil_lol:
np. do Galerii Mokotów:diabloti:

a i nawet w Jastarnii takie coś stało kiedyś w salonie:evil_lol:

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
urocze zdjęcia:lol:
a co do filmiku z youtube'a to zapraszam do Wawy na taką zabawę:evil_lol:
np. do Galerii Mokotów:diabloti:

Eee wolę sobie kupić i w domu mieć :evil_lol: