Mała Rita Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Pegaza napisał(a):ja tez kapalam Pipi :razz: ale Wy mnie nie widzicie co pisze... Nigdy! chyba sie na Was poobrazam.:-x widzę Cię, nie obrażaj sie :calus: :loveu: Quote
Mała Rita Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Aga76 napisał(a):No proszę :cool1: Zabrzmiało prawie po anusiowemu :evil_lol: Cześć Asiu :loveu: Czesc Aguś :loveu: Quote
Mała Rita Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Kasia_zg']Cze Asiu :) Uwielbiam Arnolda i te jego miny :roflt:z tym jezorkiem wygląda super :loveu: Fidkowi ładniutko w fiteczce :loveu: Oj czepiasz sie Arnoldzika a on tak sie stara żeby ładnie zjeść co on poradzi że ryż boczkami wylatuje za mały jest dla niego;) dała byś mu coś konkretnego jakiś kawał mięcha to by chłopak nie nabrudził;) Czesc Kasieńko! Wiesz z tym ryżem masz racje, on jest rzeczywiście za mały dla Arniego :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pegaza napisał(a):chyba sie na Was poobrazam.:-x Zastanawiam się, czy do twarzy ci z tą pałką :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pegaza napisał(a):Palki zawsze sa twarzowe:evil_lol: :cool1: a czyja ona? Quote
Mała Rita Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Aga76 napisał(a)::cool1: a czyja ona? no tego człowieczka co nią macha (wygraża znaczy :evil_lol:) Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Aga76 napisał(a)::cool1: a czyja ona? Pozyczylam od mojego m-a :diabloti: Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pegaza napisał(a):ja tez kapalam Pipi :razz: ale Wy mnie nie widzicie co pisze... Nigdy! chyba sie na Was poobrazam.:-x Ty ale Livke chyba tyż kąpałaś, no nie ? :razz: Cze Asik :loveu: Ide na offa hita walnąć :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 tigrunia napisał(a):Ty ale Livke chyba tyż kąpałaś, no nie ? :razz: Cze Asik :loveu: Ide na offa hita walnąć :evil_lol: nie bo juz nie zdazylam:razz: pisalam ze tylko odzywki nie dalam dla Pipi bo sie balam ze moze dla Livki nie starczyc ale wczoraj a nawet dzis mialam w planie... nie zdazylam ja wypluskac... Quote
Kasia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ale baby naklachały! Arnold wymiata :evil_lol: Jest rewelacyjny! Quote
madziasto4 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pegaza napisał(a):nie bo juz nie zdazylam:razz: pisalam ze tylko odzywki nie dalam dla Pipi bo sie balam ze moze dla Livki nie starczyc ale wczoraj a nawet dzis mialam w planie... nie zdazylam ja wypluskac... To Ty dziewuchy oddzielnie kąpiesz?? Ja moich razem do wanny wrzucam :lol: Quote
Mała Rita Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Czesc Wszystkim :multi: Z robotki właśnie wrocilam, na ryjek padam :placz: Quote
Pegaza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 madziasto4 napisał(a):To Ty dziewuchy oddzielnie kąpiesz?? Ja moich razem do wanny wrzucam :lol: Jee Madzka bydziesz w moim wieku to tez padniesz przy dwoch naraz:roll: ja czasem dwie jedna po drugiej ale za duzo czasu mi to bierze wiec wole oddzielnie noo i Livka dalej chodzi brudna...:roll: jakos nie mam checi i ta pogoda za oknem :mad:wyszorowana za moment bedzie brudna jedno wyjscie na dwor aa i czesc Asia Quote
Mała Rita Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 On tak może całą dobę :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 On jest po prostu wspaniały.:loveu: Chyba se zmienie zięcia:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Hehe fajny ma ten jezor:evil_lol: wpuscilas go na lozko? czy wogle tam jest jego miejsce?:lol: ja Somy na lozko nie wpuszczam.. Quote
Kasia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Aśka, gdzie takie Arnoldy można nabyć? :evil_lol: On jest jedynka!!! :loveu: Quote
Mała Rita Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Pegaza napisał(a):Hehe fajny ma ten jezor:evil_lol: wpuscilas go na lozko? czy wogle tam jest jego miejsce?:lol: ja Somy na lozko nie wpuszczam.. ja go nie wpuszczam na łóżko :shake: zazwyczaj on na fotelu spi ale i to jest dla mnie za dużo :cool1: Quote
Mała Rita Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Kasia napisał(a):Aśka, gdzie takie Arnoldy można nabyć? :evil_lol: On jest jedynka!!! :loveu: :evil_lol: ja go z dobrodziejstwem inwentarza otrzymałam Quote
madziasto4 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A yorasy mogą na łożku? Pipi, Livka i Fidek?? :razz: Quote
Mała Rita Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 madziasto4 napisał(a):A yorasy mogą na łożku? Pipi, Livka i Fidek?? :razz: mogą :oops: :evil_lol: ale yorkom nie wychodzą te uciązliwe male włoski które wbijają się dosłownie wszędzie :angryy: Quote
madziasto4 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Mała Rita napisał(a):mogą :oops: :evil_lol: ale yorkom nie wychodzą te uciązliwe male włoski które wbijają się dosłownie wszędzie :angryy: Ale małpa jesteś :mad: Quote
Mała Rita Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 madziasto4 napisał(a):Ale małpa jesteś :mad: oj Madźka gdybyś siadała na łóżku i wstawała z tysiacami małych włosków to bys tez nie pozwala wchodzic :evil_lol: Quote
Recommended Posts