Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Aska przelotem jestem..jak widac.. Wierzchem na kocie? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Cze Dziewczynki :loveu: Miałam dzisiaj do IKEI jechac, napalilam sie jak szczerbaty na suchary a tu doopa :cool1: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']nie, na ptaku:evil_lol: jakim? czyim? Na kondorze może? :evil_lol: [SIZE=2]No właśnie, czemu doopa? Quote
Mała Rita Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):czemu doopa?:roll: no bo nie pojechalam :cry: wiesz jak to jest jak jest sie uzaleznionym od kogos bo ten ktos ma auto.... Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Aga76 napisał(a):Wierzchem na kocie? :evil_lol: nie, na ptaku:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mała Rita napisał(a):Cze Dziewczynki :loveu: Miałam dzisiaj do IKEI jechac, napalilam sie jak szczerbaty na suchary a tu doopa :cool1: czemu doopa?:roll: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a): Aga nie znam sie na ptakach :roll: byl szybki jak blyskawica:evil_lol: Błyskowiec pospolitus :evil_lol: Ćwinie z autem :roll: Quote
Mała Rita Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):uu to Cwinie Asia a co chcialas z Ikea? Aga nie znam sie na ptakach :roll: byl szybki jak blyskawica:evil_lol: bardzo duzo rzeczy sobie upatrzylismy.... przede wszystkim lawe i stoliczek no i akcesoria do lazienki, kuchni, dekoracje itp.... no i teraz dopiero jak dobrze pojdzie to w kwietniu dam rade jechac, szlag mnie trafia tym bardziej ze nastawilam sie bardzo ze pojade :angryy::-( Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a):Ł wczoraj wymyslił, zebyśmy do Ikei dziś jechali ale jakoś chęci mi brakło :cool1: 150 km mam do Ikei :cool1: normalnie rzut beretem :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mała Rita napisał(a):no bo nie pojechalam :cry: wiesz jak to jest jak jest sie uzaleznionym od kogos bo ten ktos ma auto.... uu to Cwinie Asia a co chcialas z Ikea? Aga nie znam sie na ptakach :roll: byl szybki jak blyskawica:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mała Rita napisał(a):bardzo duzo rzeczy sobie upatrzylismy.... przede wszystkim lawe i stoliczek no i akcesoria do lazienki, kuchni, dekoracje itp.... no i teraz dopiero jak dobrze pojdzie to w kwietniu dam rade jechac, szlag mnie trafia tym bardziej ze nastawilam sie bardzo ze pojade :angryy::-( To najgorsze, jak się człowiek nastawi i z planów nici :roll: szkoda, że aż do kwietnia będziesz czekać :glaszcze: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ł wczoraj wymyslił, zebyśmy do Ikei dziś jechali ale jakoś chęci mi brakło :cool1: 150 km mam do Ikei :cool1: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mała Rita napisał(a):bardzo duzo rzeczy sobie upatrzylismy.... przede wszystkim lawe i stoliczek no i akcesoria do lazienki, kuchni, dekoracje itp.... no i teraz dopiero jak dobrze pojdzie to w kwietniu dam rade jechac, szlag mnie trafia tym bardziej ze nastawilam sie bardzo ze pojade :angryy::-( Asia :calus: a gdzie chcialas jechac?do Katowic? Quote
Mała Rita Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):A moze pociagiem sie wybrac... wiem ze sie nie zabierzesz z wszystkim ale jak nie masz czym jechac... nie, nie pociagiem to odpada, nie damy rady tego przewieź... a jechac tyko po akcesoria to tez bez sensu... :-( Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A moze pociagiem sie wybrac... wiem ze sie nie zabierzesz z wszystkim ale jak nie masz czym jechac... Quote
Mała Rita Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):no to masz pecha... ze tez w Lodzi nie chca miec Ikea..:roll: pod koniec roku maja otworzyc no ale tyle to ja czekac nie bede :cool1: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mała Rita napisał(a):nie, nie pociagiem to odpada, nie damy rady tego przewieź... a jechac tyko po akcesoria to tez bez sensu... :-( no to masz pecha... ze tez w Lodzi nie chca miec Ikea..:roll: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mała Rita napisał(a):pod koniec roku maja otworzyc no ale tyle to ja czekac nie bede :cool1: ale to sa dobre wiadomosci Asia w koncu bedziesz miec na miejscu :p no fakt ze daleko do konca roku.. Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mała Rita napisał(a):pod koniec roku maja otworzyc no ale tyle to ja czekac nie bede :cool1: Trochę długo... ale fajnie, że w końcu będzie na miejscu. Quote
Mała Rita Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Aga76 napisał(a):Trochę długo... ale fajnie, że w końcu będzie na miejscu. co nie zmienia fakty że potrzebuje teraz ławę :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Mała Rita Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):a na allegro takiej nie ma? nie, niestety nie :placz: Quote
Recommended Posts