Mała Rita Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Kasia napisał(a):co z tymi fotkami? no będa, ale chyba nie dzisiaj :( jutro jedziemy do rodziców to pewnie z Parysem cuś napstrykam :evil_lol: zaraz "mam talent" :multi: Quote
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']2Be, a mi się podobuje ten pirwszy i ten drugi :loveu: cze Asik, chorowitku nasz :calus: Drugi już odpadł :p Pierwszy sie Łukiemu podoba a mi chyba bardziej 4 :roll: [quote name='Magda'] [SIZE=2]2BE, a pokaż który z YES się Tobie podobał? Nie ma go na stronie :-( Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 między pierwszym a czwartym - wybrałabym ten czwarty :loveu: Quote
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kasia napisał(a):między pierwszym a czwartym - wybrałabym ten czwarty :loveu: A mówiłaś, że 1 i 2 fajne :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 tigrunia napisał(a): A mówiłaś, że 1 i 2 fajne :evil_lol: taa, ale po głębszym dojrzeniu stwierdzam że czwarty. pierwszy za delikatny jednak a drugi zbyt nie delikatny :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 dzisiaj se miałam kupić spodnie rurki do kozaków ale nie kupiłam bo kozaki jeszcze nie przyszły i Pani mi odłożyła do poniedziałku... jednak jak je założyłam na doopsko i zobaczyłam siebie w lustrze to mało co nie zeszłam ze śmiechu - jak można chodzić w takich rurkach bez kozaków? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kasia napisał(a):taa, ale po głębszym dojrzeniu stwierdzam że czwarty. pierwszy za delikatny jednak a drugi zbyt nie delikatny :evil_lol: No to myślisz tak jak ja Kasiu :loveu: Kasia napisał(a):dzisiaj se miałam kupić spodnie rurki do kozaków ale nie kupiłam bo kozaki jeszcze nie przyszły i Pani mi odłożyła do poniedziałku... jednak jak je założyłam na doopsko i zobaczyłam siebie w lustrze to mało co nie zeszłam ze śmiechu - jak można chodzić w takich rurkach bez kozaków? :evil_lol: Nawet zakupy takie jak ja robisz :-o Dziś byłam w Centrum Handlowym i przymierzałam właśnie kozaki takie do rurek no i mówie sobie ale skąd rurki - przecie nie mam . No to poszłam przymierzać .. nie powiem jak wyglądałam :p :evil_lol: Kasia gdzie link do Twoich kozaków ? Bo nie moge znaleźć . To są zimowe już czy takie jesienne bardziej? Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='tigrunia'] No to poszłam przymierzać .. nie powiem jak wyglądałam :p :evil_lol: Kasia gdzie link do Twoich kozaków ? Bo nie moge znaleźć . To są zimowe już czy takie jesienne bardziej? wyobrażam se bo sama siebie widziałam :evil_lol: oto link: NIKBUT-NEEX - KOZAKI DAMSKIE - - -602 cz 37- rnik1 (474828572) - Aukcje internetowe Allegro zimowe to są :lol: Quote
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']wyobrażam se bo sama siebie widziałam :evil_lol: oto link: NIKBUT-NEEX - KOZAKI DAMSKIE - - -602 cz 37- rnik1 (474828572) - Aukcje internetowe Allegro zimowe to są :lol: Poczekam aż Twoje przyjdą, fotek dużo porób i może tyż kupie :loveu: Tylko one takie jakieś niskie mi się wydają .. one są pod kolano czy do pół łydki? :roll: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 tigrunia napisał(a): Tylko one takie jakieś niskie mi się wydają .. one są pod kolano czy do pół łydki? :roll: nie wiem bo nie mierzyłam jeszcze :evil_lol: jak zmierzę dam znać i porobię fotki :lol: Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 No... wpadłam do siebie na chwilę... u nas Grzesiu, dawida kuzynka z mężem i juz troche mnie denerwuja :mad: Fido pokłócił się z Arnim... nawet niebezpiecznie sie zrobiło... ta mała zadziora rzuciła sie na Arniego :cool1: no i Arni sie wkurzył i gdyby byli sami to nie wiem jakby sie to skończyło :placz: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Fido nie ładnie, oj nie ładnie :nono: większemu i silniejszemu trza ustąpić :loveu: Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Kasia napisał(a):Fido nie ładnie, oj nie ładnie :nono: większemu i silniejszemu trza ustąpić :loveu: Mówie Ci Kasik przestraszyłam się, bo rzucił sie na niego, dostał jakiegoś wścieklizmu... :( a Arnold przytrzymał go łapą :placz: no i dopiero zdążyłam ich rozdzielić :cool1: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Asik, a oni wcześniej też tak? czy dopiero teraz pierwszy raz? może coś Fidowi nie podpasowało...? :roll: Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Kasia napisał(a):Asik, a oni wcześniej też tak? czy dopiero teraz pierwszy raz? może coś Fidowi nie podpasowało...? :roll: pierwszy raz, tzn wczesniej cos tak powarkiwał na Arnolda ale delikatnie... ale Arnold to olewał zazwyczaj :cool1: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mała Rita napisał(a): pierwszy raz, tzn wczesniej cos tak powarkiwał na Arnolda ale delikatnie... ale Arnold to olewał zazwyczaj :cool1: trza ich ustawić Asik, muszą sie dogadać i basta ;) Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Kasia napisał(a):trza ich ustawić Asik, muszą sie dogadać i basta ;) no trza, bo najgorzej jak zostaja sami :cool1: Quote
Pegaza Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 oj Asia ja bym ich narazie izolowala bo Arni moze mu krzywde zrobic Livka tez sie rzuca na Some ale ona Nigdy nie warkla od razu sie wycofuje te male to takie zadziorne psy sa ..:p Quote
Aga76 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Wieczór pełny testosteronu :cool1: Cześć Asiu :loveu: Jak samopoczucie? Quote
Kasia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Mała Rita'] ... u nas Grzesiu, dawida kuzynka z mężem i juz troche mnie denerwuja :mad: [quote name='Aga76'] Wieczór pełny testosteronu :cool1: pełny testosteronu i gości, którzy wnerwiają i mogliby wcale nie przychodzić :evil_lol: cze Asik :loveu: jak piesy? uspokojone? Quote
Aga76 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Kasia napisał(a):pełny testosteronu i gości, którzy wnerwiają i mogliby wcale nie przychodzić :evil_lol: Niektórzy to dziwni są :roll: Quote
Mała Rita Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Aga76 napisał(a):Niektórzy to dziwni są :roll: ło bo taki wieczór miałam, chora, z gorączka, no i jeszcze ta sytuacja z psami, marzyłam tylko żeby juz sie położyc :placz: Quote
Mała Rita Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Aga76 napisał(a):Wcale się nie dziwię :shake: za dużo tego na raz. Co dziś dobrego mama serwuje na obiad? dzis taty imieniny :loveu: więc jedzonko pyszne będzie!!!!! własnie się szykujemy :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mała Rita napisał(a):ło bo taki wieczór miałam, chora, z gorączka, no i jeszcze ta sytuacja z psami, marzyłam tylko żeby juz sie położyc :placz: Wcale się nie dziwię :shake: za dużo tego na raz. Co dziś dobrego mama serwuje na obiad? Quote
Aga76 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mała Rita napisał(a):dzis taty imieniny :loveu: więc jedzonko pyszne będzie!!!!! własnie się szykujemy :evil_lol: Uroczyście będzie :loveu: i na pewno miło. Dobre jedzonko może ci pomoże w powrocie do zdrowia. Goopie skaczące posty !!! Quote
Recommended Posts