Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla uwierz mi że Amisiowi się nigdy nie znudzą :evil_lol: onzje każdego rodzaju ciasteczko :evil_lol: A Bartiemu jak się znudzą to wejdą waniliowe z zoologa :razz:

Owczarkowa No on bez powodu by tak nie chodził :razz:tylko sięga po ciastko

Bonsai Dzięki

Cavy :evil_lol::evil_lol: w takim razie zapiszę go do programu gwiazdy tańczą na lodzie :multi:

eria No widzisz nawet nie musisz chodzić do zoo :evil_lol:

jbk jak stanie na łapkach to tak szczeże mówiąc jest większy ode mnie o trochę :evil_lol::roll:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):

jbk jak stanie na łapkach to tak szczeże mówiąc jest większy ode mnie o trochę :evil_lol::roll:

Tak mi się właśnie wydawało ;)) Superowy chłopak ;) A Amiś w takim razie? Staje w ogóle na dwóch łapach?

Posted

jbk nie Amiś jak prosi to siedzi na dupie i wogule to i tak sukces bo ciężko ma utrzyać łapki w górze :evil_lol:

Owczarkowa no spryciarz ale mógłby być troszkę bardzej sprytny bo zrzucenie ciastka to mu szło ładnie ale już potem je znaleźć we śnegu to już gorzej :evil_lol:

Posted

jbk nie Amiś jak prosi to siedzi na dupie i wogule to i tak sukces bo ciężko ma utrzyać łapki w górze :evil_lol:

Wygodny chłopak, co się będzie przemęczał i nadwyrężał ;)

Posted

Witamy wszystkich zaraz dam fotki :loveu: U nas śniegu już bardzo mało powoli topnieje jutro jak dziś nie dopada nie bedzie wcale :placz: Mama dzwoniła do weta i jutro znów jedziemy :razz:

jbk no :evil_lol: wygodniś jakich mało :lol: A do spania jest najlepszy ma swoje posłanko i na nim spi a jak spadnie jakaś kurtka z wieszaka to szybko się przenosi :loveu:

deer_1987 hej :multi:i jak udał się spaceros ??

RCookie :loveu:

diabelkowa nawet pasuje do niego ten wierszyk :D

Posted

Witamy wszystkich zaraz dam fotki :loveu: U nas śniegu już bardzo mało powoli topnieje jutro jak dziś nie dopada nie bedzie wcale :placz: Mama dzwoniła do weta i jutro znów jedziemy :razz:

jbk no :evil_lol: wygodniś jakich mało :lol: A do spania jest najlepszy ma swoje posłanko i na nim spi a jak spadnie jakaś kurtka z wieszaka to szybko się przenosi :loveu:

deer_1987 hej :multi:i jak udał się spaceros ??

RCookie :loveu:

diabelkowa nawet pasuje do niego ten wierszyk :D

To jak zaraz fotki, to ja czekam ;)