Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas nie :( a ja tak bym chciala zeby padal.. Niunia na ostatni spacrze na smyczy biegala i Sherry zapraszala do zabawy. szkoda ze 2 czarnych psow nie widac i nie moglam ich spuscic :(

Posted

Marta Dzięki mnie też strasznie się on podoba :loveu: Owczarkowa jeszcze raz wielkie dzięki :lol:

Deer 1987 oj tak wieczorem jak ciemno nie ma oświetlenia to ciężko czarnego psa zobaczyć :razz:

crazydaisy, jbk
ubraliśmy mu tak tylko do zdjęć żeby zobaczyć jak będzie

wyglądał :evil_lol: sądzę że w takim czymś chyba nikt by z nim nie wyszedł :evil_lol:

Sweetaśna Dzięki :loveu: U nas wszytsko ok wróciłam nie dawno z chórku mama zarazędzie dzownić do weta co dalej robimy z leczeniem :evil_lol:

apple Witamy :multi:

zuzolandia haha:evil_lol: No śniegu wczraj było strasznie dużo ale dzisiaj już mniej :lol: Dzięki

Owczarkowa hej :loveu::multi:

deer_1987 Witamy :multi:

pusia2405 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zaraz fotki :cool3:

Posted

Bartiemu dalej będziemy podawać ten canivition forte ale do tego dołączymy jeszcze jakieś leki wspomagające przez które ten canivition lepiej ma działać :razz: W środę mamy jechaćwłasniepo te leki :diabloti:

zimowe cd :loveu: