Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypominamy się skromnie :oops: Reniferki :loveu:

olimpijczycy

górnicy :razz:

pozujący kawał chłopa - Zeuś:loveu:

I Joksio :loveu:

mistrz pierwszego planu :diabloti:

[SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]Życzymy wszystkim Szczęśliwego Nowego lepszego Roku :loveu::multi:[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]No w końcu! :) Ostatnio to nawet na fejsbóku Was podglądałam bo byłam ciekawa jak tam Zeusek wyrósł :evil_lol:
Śliczne te Twoje chłopaki...tylko pozazdrościć :)

Dużo szczęścia na nowy rok życzę!:multi::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Marta_Ares']http://img80.imageshack.us/img80/5418/dsc1566r.jpg
ale on jest piękny :loveu: :loveu: :loveu:

http://img33.imageshack.us/img33/2562/dsc1794y.jpg
to ta mała kulka??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
piękny chłopak jest:loveu: :loveu:

Dziekuję :loveu: Też jak na co dzień na niego patrzę jeszcze mi się nie znudziła jego uroda :evil_lol: chodź przyznam odkąd wychodze na spacerki z dwupakiem to słysze tylko ale śliczny,ten czarny miś :diabloti::eviltong:

yes, to ten niegdyś malutki puchatek :loveu:

[quote name='Tepes']jaki maluch jest już WIELKI:loveu::loveu:

hehe ale głupiutki jak za szczeniaka :evil_lol: w dodatku straaasznie rozpieszczony przez rodziców :mad:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]No w końcu! :) Ostatnio to nawet na fejsbóku Was podglądałam bo byłam ciekawa jak tam Zeusek wyrósł :evil_lol:
Śliczne te Twoje chłopaki...tylko pozazdrościć :)

Dużo szczęścia na nowy rok życzę!:multi::loveu:
[/FONT]

Miło, że ktoś nadal o nas pamiętał :loveu:
Ja odkąd zakończyłam pracę weekendowo-świętowo-kiedy tylko wolne mam więcej czasu i obiecuję, że będę zaglądać :razz:

Dziękuję, przyda się chodź Zeus jak na złość Nowy Rok zechciał przywitać z biegunką :oops::eviltong:

ciapcioki małe :loveu:

Posted (edited)

Witamy się :loveu:

No urosnęło się chłopakom aż mało kto wierzy że to nie psy podmienione :evil_lol:
U nas spadł śnieg, niektórym to sprzyja czyt. Jokerkowi ładnei się dziś słuchał i wgl natomiast innym nie bardzo czyt. Zeus zjadł moje nowiuśkie ulubione szpilki :angryy::diabloti: no wredzioch jeden najsłodszy :mad: Ale ten faflowaty pyś sprawia, że na neigo się poprostu gniewać nie da :eviltong:

Wracając ze spacerku łapał cienie odbijającego się od latarni spadającego śniegu :roll:

Vege dzięki :loveu: mam nadzieję, że coś zdziałamy, zobaczymy co to będzie.
Mam tylko obawy bo jednak z niufem to nei tak prosto przeczesać i fruu,
Pozycję też trochę ciężej wypracowac ale za to ze spokojem na ringu na pewno nie bd problemu :loveu:
Obawiam się tylko żeby mi go nikt nie spaścił w podcinaniu, bo jak na pierwszy raz ryzykować sama nie będę dlatego musze znaleźć jakiegoś zaufanego fryzjera. Ma ktoś jakiś pomysł ? :cool3:

Dobra koniec biadolenia;
Ynteligent jesienią Joker :razz:

cały rudy świat, który przewyższa czasami nawet pańcię, nieważne czy brudna czy wpadła ona w krzaki czy też ogień on ją zdobędzie :-o

zabawy moich debili, który dentysta nei mam pojęcia

to prawda, że psy pochodzą od wilka,

Spacerek zimowy z ich najlepszą koleżanką :loveu: na zostań

Edited by Bartiśkowa_
Posted

Tak wygląda radość Zeusa gdy w konciu w jakiś sposób zdobędzie zabawkę, nie trwa on długo gdyż rudzielec zrobił się tak bezczelny ze wsadza mu pysk do jego pyska i szarpiąc ją wyjmuje :evil_lol: prze komicznie to wygląda tym bardziej, że Zeus ma taką słodką minke w stylu "pańciu co on robi" :loveu::diabloti:

yyy zabawa molosa ?:evil_lol:

świrrr:loveu:

Posted

[quote name='dogomanka_']http://img594.imageshack.us/img594/5032/diaeczka64.jpg misiaki sobie ząbki ostrzą. :loveu:

http://img708.imageshack.us/img708/1701/dsc1969u.jpg łaaa, też chce takiego psa do którego nie musiałabym się schylać. :< :evil_lol:

swoją drogą czy wybierasz się z chłopakami do Katowic w marcu? :)

haha no co do Zeusa to mu by się przydało bo jak coś się dzieje to rudzik musi go bronić na polku :cool3: Za to Jokeriowi to najlepiej powyrywać wsie :diabloti:

nio fajne uczucie :loveu:
Co tradycja to tradycja, więc tak Zeusek na 100% jedzie i będziem go wystawiała, twardo ćwiczymy. A nad ta moją piranią się zastanawiam czy dać mu jeszcze szansę, czy tniemy i wtedy wystawy mu się nie przydadzą :razz::roll:

[quote name='katik']Słodkie misie :loveu: oba. :)

Dziękujemy :loveu: mam nadzieję że spotkamy sie w lutym na hali :multi:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']haha no co do Zeusa to mu by się przydało bo jak coś się dzieje to rudzik musi go bronić na polku :cool3: Za to Jokeriowi to najlepiej powyrywać wsie :diabloti:

nio fajne uczucie :loveu:
Co tradycja to tradycja, więc tak Zeusek na 100% jedzie i będziem go wystawiała, twardo ćwiczymy. A nad ta moją piranią się zastanawiam czy dać mu jeszcze szansę, czy tniemy i wtedy wystawy mu się nie przydadzą :razz::roll:

zgadzam się. :evil_lol: ja to bym go chyba od razu ciachała chyba. :razz:
no to jeśli wcześniej nie zorganizujemy żadnego spacerku to już na pewno spotkamy się w spodku. :)

Posted

Sweet napisał(a):
Zeus jest tak mega słodki :loveu: Joker oczywiście też, ale zostałam fanką misiaka :D
On w ogóle na takiego spokojnego wygląda :D

taaa, spokojny może i tak, ale się strasznie do biednego Duluxa przystawiał. :evil_lol: