Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki już duży :loveu:
To teraz już w młodzieży będziecie startować, tak? W Krk byście dużą konkurencję mieli, były chyba tylko 2-3 dorosłe, a młodzieży z 8.

• 2 weeks later...
Posted

Wybatrzcie ;d;d

Troszkę przypomnę moją rudzinę tym co ich nie było na zlocie ;))
Na początek zdjęcia jeszcze z czerwca potem ogarnę zdjęcia z wakacji,
mój maluszek skakał dzielnie z pomostu a potem socjalizował się na zlocie ;p

ale dobre :evil_lol:

Dorwę ten samochodzik

:loveu::loveu:

:diabloti:

cd

Ppx było na prawdę super, pogoda dopisała, tereny bajkowe było gdzie chodzić i codziennie mozna było iść inną trasą :)
Do tego ten widok gór i psów bawiących się na ich tle bezcenny,

Posted

Nie dajcie sie oszukać on tylko tak m ądrze wygląda :diabloti::evil_lol:

spacerek nad stawik :loveu:

Wsio na dziś :loveu: Powracam z galerią mam nadzieję że na stałe i aktualnie będzie coś tutaj do zoobejrzenia :diabloti:

Posted

Witam wszysćiusienkich od góry do dołu ;)

Przyszłam się odstresować po cięzkiej pracy.
Miałam do obsłużenia jak zawsze ledwo kilka osób tak po wczasach odrazu 48 i do tego dzieci :shake:
Na około słyszałam tylko prosze pani to i proszę pani tamto :roll::evil_lol:
Ale dałam radę, potem szybkie zakupy bo rodzice się jeszcze wczasują z moim Jokim,:loveu: oczywiście Arek też pasożyt jeden :diabloti:

Tęsknie za moimi rudościami a jak narazie zapraszam na wątek zlotowy:

http://www.dogomania.pl/threads/211307-quot-Nie-dość-że-zatruta-woda-to-jeszcz******-quot-czyli-burżuazyjny-zlot-zakończony?p=17276924#post17276924

Dziękuję wszystkim za miłe słowa :loveu: zwariowałam na punkcie tego rudzielca chyba no, to zaraźliwe i staram się namówić na drugie takie o, ale to jeszcze nie teraz :razz:

jonQuilla nienajgorzej goi się ale coś bez pośpiechu jakiegokolwiek :roll:
wczoraj grałam w siatkę i się wkurzałam tylko bo strach przed bólem sprawiał że mało co odbijałam :eviltong:

Avaloth miłoo mi :diabloti: jak tylko wroci to coś rude to mu przekażę, no dobra Wence odstapię tego 1 miejsca o sama się w niej zakochałam :loveu:

anka11 podejrzewam że Quasimodo przez te jego syreny wojenne przy zabawie :evil_lol:?

Posted

Avaloth napisał(a):
Najpiękniejsza była Wena Anki11, Joker jest nr 2. Tzn wg mnie, ale ja byłam organizator więc moje zdanie najważniejsze :evil_lol: :diabloti:

bo ogólnie u nas w domku były najpiękniejsze psy. :loveu:

Qusimodo. :evil_lol:

Posted

Avaloth napisał(a):
Najpiękniejsza była Wena Anki11, Joker jest nr 2. Tzn wg mnie, ale ja byłam organizator więc moje zdanie najważniejsze :evil_lol: :diabloti:

To już nie Masza? :D